Jump to content

Какви са вашите ранни прогнози за Кечмания 40?


ShiningWizard

Recommended Posts

ShiningWizard

Бях вдъхновен от една статия за прогнози за бъдещето на WWE от Кечмания 31 до 40. 

 

Какви са вашите ранни прогнози за Кечмания 40?

Какво може да се случи дотогава?

Какъв ще бъде мач карда според вас? 

Възможно ли е AEW още да съществува тогава?

Ето моите прогнози

1.Джон Моксли ще се завърне и е възможно да е в мейн евента. През 2024 ще бъде на 38 години и със сигурност ще е в пика си. 2019 е много силна година за Джон Моксли, а следващите години ще бъдат още по-добри с развитието на неговия образ и до 2024 WWE ще осъзнаят какъв голям дроу може да бъде за федерацията.

2.Джон Сина ще има сегмент заедно с Ледения, Скалата и Хълк Хоган подобен на този в КМ30

3.CM Punk ще има прощален мач със Самоа Джо

4.Мат Ридъл ще е един от главните кечисти на федерацията и може да е част от мейн евента на КМ40.

5.Кийт Лий ще е главния чудовищен хийл

6.Чад Гейбъл ще подобна роля като Даниел Браян на КМ30 и Кофи на КМ35 

7.Цезаро ще е световен шампион дотогава

8.Шейн Макмеън ще замести Винс

9.Ще премахнат универсалната титла и ще върнат WHC

10.Миз ще надмине Крис Джерико по спечелени интерконтинентални титли. 

Link to comment

Дженерик хийл образа ще се измести от фокуса на злият руснак, и ще се генерира в лицето на злият китаец. Ще имаме голям лош китайски монстър хийл. Който ще мачка цяла годинa. Но в крайна сметка ще бъде победен от тогавашният топ бейби фейс на Кеча. Джерико ще бъде индъктмънтиран в хола на славата. Шарлот ще спечели своята поредна титла, с което ще подобри рекорда на баща си. Джон Сина ще направи своят последен мач. Гробаря ще поиска реванш от Леснар за загубата, която му нанесе 10 години по-рано. И ще спечели мача. Като на следващата вечер на РОЛ официално ще обяви своето пенсиониране от Кеча. Трите Хикса и Стефани ще ръководят Кеча, защото Винс вече ще е мъртъв. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Деба, преди време само Натопорчен пишеше като Натопорчен, но вече всички сте станали ретарди, ебати.

Link to comment

Главния мач ще е Гробаря срещу Шон/ ХХХ , като Мъртвеца ще бъде туширан едновременно от двамата 

В Залата на славата ще бъдат въведени Марк Меро и разбира се Гарвана , като цялата церемония ще бъде 

само 22 часа , като ще бъдат въведени 222 човека както обикновено 

Link to comment

Както се видя в последната година, всичко може да се случи за кратък период от време. Дали съм вярвал, че ще бъде учредена нова компания, с ТВ време по престижен канал и с такава посещаемост? Твърдо не. Затова всичките ми очаквания са абсолютна спекулация.

Относно AEW, според мен ще ги има и тогава, по простата причина, че Tony Khan няма да се откаже толкова бързо, след като е налял стотици милиони в този проект. Въпреки това, ще съм изненадан, ако компанията продължи със сегашното ръководство. Отсега се вижда, че имат прекалено много хора на ръководни позиции и шоуто се размива. Затова очаквам някои от VP-тата да напуснат AEW и Tony Khan да вземе твърдо юздите на компанията. Очаквам популярността им да спадне и да бъдат преместени в някои от сестринските канали на Turner. Очаквам посещаемостта също да падне, но пак да събират поне по 2-3 хиляди на шоу и феновете на AEW да продължат да ги подкрепят.

Бъдещето на WWE е тясно свързано с това на XFL. Ако XFL е успешен проект, вниманието на Vince ще е все по-насочено върху него. Ако XFL се провали, то може само да се спекулира как ще му се отрази. Но все пак, WWE е финансово осигурена в следващите 5-6 години, но дори и те ще трябва да спрат този спад в рейтингите и посещаемостта. Тъй че, ако продължи, очаквам още рокади в creative екипа.

Иначе, CM Punk ще получи мечтания WM ME, с който да се чувства легитимиран като топ звезда. Ще видим ново махане на split-а. Популярни имена ще отидат в AEW, но и обратното ще се случи. Женската революция ще продължи да е на дневен ред с ново, изцяло женско ТВ шоу. Ще видим NXT Japan и NXT Latin America. Rusev няма да стане световен шампион. Ще видим Reigns vs. The Rock и Reigns vs. Goldberg. WWE ще закупят ROH или Impact. Затова се сещам. 

Link to comment

Моксли ще е в инвалидна количка. Синът на Леснър ще бъде NXT или поне PC. Cena ще стане 17 кратен световен. Гробаря ще се пенсионира. Строуман все още ще губи важните мачове. Пънк ще бъде в ME на някоя мания, даже ако не е и на предстоящата 36. Винс ще бъде жив.

NXT титлата ще е със статута на световна. 

Конър "Голямата Рижа" Макгрегър ще се насочи към спортната забава.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...