Gooner_4 Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Ами страхотна карта, няма две мнения по въпроса. Чакан МЕ, циркове със сигурност ще има. Колби може да се държи като малоумник, но е легитимен боец. Това, което ми харесва е, че не играе по свирката на Дейна и си казва нещата както са. Със сигурност UFC се надяват да не спечели, защото няма да могат да го контролират. Ще стискам палци за него в тази среща. Камару може да доминира всеки в категорията, но няма никаква харизма и не е шампион, който иска да се бие с всеки. Така не се печелят фенове. Макс срещу Волкановски. Тук също ще е много интересно. Очаквам Blessed да запази, има сериозно предимство в габаритите и просто тази категория е негова. Естествено може да се случи и нещо друго, на това ниво всичко е възможно. Аманда срещу ГДР. Лъвицата вече се бетонира като GOAT и всичко от тук нататък е просто бонус. ГДР изпъква с размери, но не знам дали това ще е достатъчно да победи. Мораес срещу Алдо. Жозе изглеждаше плашещо на снимки преди няколко дена, доста тегаво сваляне е било. Заслужава само похвали за волята, но ще видим как ще му се отрази. Аз очаквам Мораес да победи. Ян срещу Фейбър. Тук би трябвало по-младият и свеж лъв да се наложи и да продължи по пътя към тайтъл шот. И все пак, винаги е хубаво, когато Юрая има участие,въпреки че не знам с каква цел се върна от пенсия. За малко да пропусна, ши*аният Майк Пери е в прелимите.Нереален кавал и откачалник. Дано победи, защото ще го резнат скоро. Link to comment
Jack Bauer Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Страхотен кард, нямам търпение. Covington vs Usman Колби много ме кефи. От самолет си личи, че е супер фейк, ама пък много му се получава в същото време. Самата му мутра е на натурален хийл. Факт е, че сам си го създаде този образ и напълно сам си се издигна до МЕ статус. Всичките му наредби по адрес на други бойци - Street Judas, Marty fake newsman и най-новото по адрес на Dana- Uncle Fester са чисто злато :D. На всичкото отгоре е много добър боец, мисля че тук няма спор. Ако наистина след някоя друга година се ориентира към WWE ще си е баш на мястото. Usman също е ненормален боец, като цяло ми е много трудно да дам прогноза, защото и двамат са доста добри навсякъде. Преимуществото на Usman e KO power, a на Colby - volume. Очаквам мача да завърши с решение при всички случаи, засега клоня с една идея повече към победа на Colby. Holloway-Volkanovski- друг зверски мач с двама страхотни бойци. Трудно е да се каже, но бих заложил на Макс само заради чисто физическите му данни. Nunes- Germaine- бих казал Аманда. Холандката е добра, но Аманда е изрод. Най-вероятно ще се развие подобно на предишният им мач. Aldo се надявам да спечели, малко ми мяза на прокажен сомалиец в тая категория, като нищо да му се отрази зле на представянето. Уж щеше да се отказва, предполагам целта е да се опита да вземе още една титла преди пенсия. Faber - aми стискам му палци, ама човека е на 40. Да не говорим че даже да спечели, трудно мисля че ще се дореди до мач за титлата, смятам че Cruz, Aldo &Edgar (ако си спечелят дебютните мачове) са пред него като приоритет. В прелимките ми дреме само за Майк Пери - простичко момче , ама показва сърце в октагона дано вземе победата, че инак отива работата към Белатор. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted December 14, 2019 Author Share Posted December 14, 2019 Colby е голяма шматка. Даже наскоро си призна, че всичко е образ. Не, че имаше съмнение. Личи си, че пичът мрази ролята, която играе. Очаквам бързо да отиде в забвението, когато падне. Мисля си, че това ще стане още тази вечер. Usman прави всичко, което Colby прави добре и го прави с една идея по-добре. Очаквам доминация пет рунда. Феновете на MMA-я харесват яките образи, но има момент, когато всичко става прекалено очевадно и даже обиждащо. Volkanovski срещу Max ще е интересна битка, но според мен Volkanovski все още не е готов да спечели титлата. Победата срещу Aldo беше класна, но това беше може би най-слабата версия на Aldo, която сме гледали. Max има силна TD защита, а на крака е по-техничният и разнообразен боец. Говорейки за Aldo, решението му да отиде в bantamweight е доста противоречиво и гледайки снимките преди битката, много напомня на ситуацията с TJ Dillashaw, когато свали да се бие с Cejudo. Изглежда изключително обезводнен, а и опонентът му е елитен боец. Тъй че очаквам Aldo да бъде размазан. Същото се отнася и за Faber срещу Yan. Link to comment
neshev Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 LOL, Aldo тотално ме опроверга и изглеждаше доста добре в клетката. Битката беше изключително близка, тъй че и двата изхода бяха приемливи. Пишете ме надъхан за още битки с Aldo в bantamweight. Volkanovski също се би страхотно. Впечатляващо представяне, рядко се вижда толкова интелигентен боец, който да може да спазва печелившата стратегия толкова добре. Много силен лагер има. Вече двама шампиона от него и явно са на друго ниво от към тактика и подготовка. Colby отече, но се би като равен. Тази счупена челюст си оказа влиянието и Usman, по шампионски, успя да приключи нещата. Спирането беше леко контроверсиално, но Colby се беше сгънал на кълбо и поемаше удар след удар, нормално е съдията да се намеси. Иначе ще ми е интересно какви са били съдийските карти. Nunes я поозориха на крака, но е далеч по-добрият боец и просто пренесе битката на земя, където доминираше. Faber направи прилично завръщане, но срещу елита, вече си личи, че няма какво да предложи, а Petr Yan е легитимен отвсякъде. Исках да видя битката между Faber и Dillashaw, но на втория му остава още година наказание, та не знам Faber дали ще се задържи толкова дълго. Няма да се изненадам, ако се пенсионира и после да се върне отново, когато тази битка се освободи. Link to comment
neshev Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Chael и след 100 години няма да го стигнат подобни позьорчета. Link to comment
Gooner_4 Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Не се представи лошо Колби, просто Усман удря доста здраво и нанесе сериозни щети. Поздравления, че 5 рунда държаха в стойка, вместо да се натискат на мрежата. Бат' Хорхе сигурно е следващият, ще му е много, много трудно. Аманда продължава с доминацията. Честно казано, един трети мач с Валентина май е единственото интересно нещо, което могат да измислят за нея в момента. Юрая отнесе юнашки пердах съвсем в реда на нещата. И аз съм приятно изненадан от Алдо, има хляб в тази дивизия за него. Волкановски се представи много над моите очаквания, шампионско представяне. Предполагам, че или ще ги видим с Макс още 1 път, или ще му пуснат Забит. Майк Пери завалията пак го набиха. Голямо сърце и луда глава, но има нещо сбъркано при него. Трябва да смени лагера и да подхожда по - професионално. Приятелката му (някаква измислена тенисистка) не може да му е треньор... Link to comment
neshev Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Това ще е върхът. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.