seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 neshev - 1 shining - 2 bobotsi - 1 seekstah - 2 brutalnia - 5 olimpic - 3 Поправете ме ако имам грешки
Brutalnia Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 @The Olimpic Hero, обръщам се специално към теб, този, който пръв ми заби копието днес. Позовавам се на безбройните ни лични чатове през последните години. Някога за нещо да съм те излъгал? Защото аз наистина не се сещам. И сега апелирам да ми повярваш отново и да си смениш вота. Ако не го направиш има 2 варианта - или си МАФИОТ, или си прекалено (сори) глупав в конркетно тази игра. Относно въпроса на Бобоци, няма как да му кажа кой съм спасил предната нощ. И без това толкова са подозрителни всички, че като нищо може да съм спасил и някой от мафиотите. А това защо се разкривам чак сега, еми като гледам как сте ме нарочили опитвам всячески да помогна на мирните граждани с необходимата информация. Ако не ми пукаше за играта, нямаше въобще да се издам и щях да оставя мафиотите да си разиграват коня докато не ви отстрелят. Сега има шанс да настъпи някакво объркване и някой от тях да се издаде. Искам и аз да си сменя гласа, не защото не се съмнявам вече в Бобоци, а за да си спася задника поне тази нощ. Затова ми трябва разбивката на гласовете. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
baikiro Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Just now, The Olimpic Hero said: Редно е да се зададат тогава още въпроси, относно правилата. Когато докторът спасява някой мирен гражданин през нощта, водещият обявява ли, че го е направил, даже и докторът да не е уцелил таргета на мафиотите? Просто има някои неясното в правилата, които трябва да се обяснят по-добре. Примерно Докторът спаси тази вечер играч Y, но мафиотите елиминираха играч X. Или пък Докторът спаси играч X, като така уцели и целта на мафиотите - играч X? Нищо не се обявява. Още малко да обявя и кой е доктора и в колко часа го е спасил? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Погледнете предните ми 2 поста, направил съм разбивка кой за кого е гласувал и променял гласовете си, дано нямам грешки, не са нарочно П.п. много правилно, нищо не трябва да се обявява от GM, освен ако не са нарушени правилата. Stonecold днес едитва пост
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 minute ago, baikiro said: Нищо не се обявява. Още малко да обявя и кой е доктора и в колко часа го е спасил? Добре тогава, ако докторът спаси мишената на мафиотите какво обявяваш? "Тази вечер мафиотите не елиминираха никой"? Каква е формулировката на съобщението ти.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 3 minutes ago, Brutalnia said: @The Olimpic Hero, обръщам се специално към теб, този, който пръв ми заби копието днес. Позовавам се на безбройните ни лични чатове през последните години. Някога за нещо да съм те излъгал? Защото аз наистина не се сещам. И сега апелирам да ми повярваш отново и да си смениш вота. Ако не го направиш има 2 варианта - или си МАФИОТ, или си прекалено (сори) глупав в конркетно тази игра. Относно въпроса на Бобоци, няма как да му кажа кой съм спасил предната нощ. И без това толкова са подозрителни всички, че като нищо може да съм спасил и някой от мафиотите. А това защо се разкривам чак сега, еми като гледам как сте ме нарочили опитвам всячески да помогна на мирните граждани с необходимата информация. Ако не ми пукаше за играта, нямаше въобще да се издам и щях да оставя мафиотите да си разиграват коня докато не ви отстрелят. Сега има шанс да настъпи някакво объркване и някой от тях да се издаде. Искам и аз да си сменя гласа, не защото не се съмнявам вече в Бобоци, а за да си спася задника поне тази нощ. Затова ми трябва разбивката на гласовете. Няма смисъл да се обясняваш бате, в играта не важат личните симпатии. Да не повтаряме глупостите на Химлера, моля.
baikiro Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Just now, The Olimpic Hero said: Добре тогава, ако докторът спаси мишената на мафиотите какво обявяваш? Тази вечер мафиотите не елиминираха никой. Каква е формулировката? Точно така. Нямаше елиминация през нощта. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
neshev Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 2 minutes ago, Brutalnia said: Искам и аз да си сменя гласа, не защото не се съмнявам вече в Бобоци, а за да си спася задника поне тази нощ. Затова ми трябва разбивката на гласовете. Честно казано, в мига, в които си разкри ролята, вече си ни безполезен. Смисъл, ОК, от наще си, но какво от това? Ако продължаваш да си в играта, аз ще гласувам за теб или seekstah всеки път. Просто, защото е принципно правилно. Беше по-добре да си замълчиш. Така правиш играта още по-кофти за нас.
Brutalnia Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Преди да сметна гласовете ЛИЧНО, променям вота си и номинирам ВАШИЯТ ОЛИМПИИСЙКИ ГЕРОЙ The Olimpic Hero !!! К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
StoneColdFaN Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 13 minutes ago, seekstah said: Stonecold днес едитва пост Сигурно щото писането в тоя форум е преебано при наличие на много символи наведнъж, а аз не искам да ми е така, шарлатанин.
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 14 minutes ago, Brutalnia said: @The Olimpic Hero, обръщам се специално към теб, този, който пръв ми заби копието днес. Позовавам се на безбройните ни лични чатове през последните години. Някога за нещо да съм те излъгал? Защото аз наистина не се сещам. И сега апелирам да ми повярваш отново и да си смениш вота. Ако не го направиш има 2 варианта - или си МАФИОТ, или си прекалено (сори) глупав в конркетно тази игра. Не знам защо вкарваш лични елементи. В тази игра на мен лично не ми пука за никой. Бих елиминирал абсолютно всеки един играч, независимо дали ми е приятел във форума или не ми е, нали това е целта на играта? Нямам никакви проблеми и с това да бъда елиминиран, изобщо не ме ебе. Отделно мафиотите трябва да лъжат постоянно, нали? Ако тръгнат да те разкриват, че си мафиот, то какво ще кажеш: "Да, мафиот съм момчета"? Разбира се, че ще тръгнеш да лъжеш. За съжаление гледането на прекалено много Survivor ме е извратило и съм тотален параноик и в играта, която играем в момента. Вътрешното ми чувство е, че най-вероятно казваш истината, но пък ако си мафиот, би трябвало да продължиш да лъжеш... Не знам, не знам, трудно ми е да определя.
THE ENEMY Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 neshev, има го варианта бруталния да е доктор наистина, да се е заявил, но мафията да помисли, че се ебава и да не му обърне внимание и така. Не казвам че му вярвам, но го има като вариант. Обаче тази игра е просто велика!
Brutalnia Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Толкова ли не можа да схванеш, че случайно нацелих, че Химлер НЕ Е мафиот? Търсиш конспирация там където я няма ... К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
The Best Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Какво е ставало тук Някой ще ми обясни ли защо ще гласуваме против доктор и/или шериф през дневната фаза, след като знаем, че не са мафиоти? Не е ли по-добре да търсим сред останалите? И как можахте всички да си разкриете ролите в играта при първата провокация(стига да не блъфирате)? Просто няма логика в това... "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
neshev Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 minute ago, THE ENEMY said: neshev, има го варианта бруталния да е доктор наистина, да се е заявил, но мафията да помисли, че се ебава и да не му обърне внимание и така. Не казвам че му вярвам, но го има като вариант. Наясно съм, но какво да ти кажа... Тия си мислят, че това е СОЛО игра и при най-малкия натиск, почват да насират. Ми, не, не се играе така. Понякога трябва да го поемеш за благото на отбора. Добрите сме поне три пъти повече от мафиотите. Утре някой друг ще каже, че е шерифа и какво и него ли ще го пускаме да си цъка? Казах моето виждане. Давам на всеки, които е заявил роля, един ден карт-бланш. После ги цъкам на вотове всеки път.
StoneColdFaN Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Доктори, шерифи, полицаи - тука стана цяла сбирщина. Ама друго освен поживеем - увидим, не ни остава. То накрая ще си проличи, приятелчета! Хе-хе!
baikiro Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 @StoneColdFaN престани да редактираш мненията си!!! Последно предупреждение. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
THE ENEMY Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Има го и варианта Бруталния да е мирен гражданин без никакви способности, но да блъфира, защото все пак това е последния шанс да остане. Не вземам нищо казано от никой за чиста монета. При всички случаи, ако си доктор наистина и виждаш, че така или иначе ще те елиминират през деня, не ми се вижда чак толкова лоша стратегия да се разкриеш. Защото както вече обясних, това може да обърка дори мафиотите, но при всички положения увеличава поне с малко шансовете на мирните граждани. Друг въпрос е, колко сериозно можеш да приемеш думите на някой, който е вече на дръвника и няма какво да губи.
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 32 minutes ago, baikiro said: Точно така. Нямаше елиминация през нощта. А в тази връзка мафиотите имат ли право просто да не елиминират в дадена нощ или са длъжни да убият играч?
Brutalnia Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 @The Olimpic Hero, не се прави, е не знаеш правилата. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Just now, Brutalnia said: @The Olimpic Hero, не се прави, е не знаеш правилата. Човек, играя тази игра за първи път и никога не съм играл подобни, как се казват, ролеви игри/психологически игри. Цялата ми първа игра е пълна импровизация. Уча се все още. Ще видиш, когаго ме елиминират и всички видят, че съм мирен гражданин. И последният ми въпрос е напълно логичен, но по-късно бих обяснил защо е логичен.
Brutalnia Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 8 minutes ago, THE ENEMY said: Има го и варианта Бруталния да е мирен гражданин без никакви способности, но да блъфира, защото все пак това е последния шанс да остане. Не вземам нищо казано от никой за чиста монета. При всички случаи, ако си доктор наистина и виждаш, че така или иначе ще те елиминират през деня, не ми се вижда чак толкова лоша стратегия да се разкриеш. Защото както вече обясних, това може да обърка дори мафиотите, но при всички положения увеличава поне с малко шансовете на мирните граждани. Друг въпрос е, колко сериозно можеш да приемеш думите на някой, който е вече на дръвника и няма какво да губи. Мирен гражданин - ДОКТОР съм бате. Ако не бях доктор, нямаше как да ви помогна, нито да ви убедя че не съм мафиот. На мен ми е пределно ясно, че няма да оцелея до края. Но искам останалите мирни граждани да спечелят и разкриването на ролята ми е наложително в този случай. Ако бях мафиот изобщо нямапе да ви се набивам на очи, щях да пускам постове с по 2-3 реда и щях да отсека главата на Химлер без да се замислям. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Така рестартираме ли играта, вотовете реални и изяснени ли са вече? Сериозно обмислям да си променя за последно гласа и да го пусна за @The Olimpic Hero. Гласувах(промених си вота от @Bobotsi) за @Brutalnia само и единствено защото искам да докажа пред останалите, че Олимпика е поставено лице на мафията. И ако @neshev и компания за момента се измъкнаха заради "убийството" на Химлера, то поне да има явен виновен за отпадането на Бруталния. И тъй като явно ставам прекалено неудобен и провокативен за мафията, ако не се пробват да ми скочат през "нощта", може и да се опитат да провокират останалите да гласуват покрай мен, което дори е по-хитро. Провокациите вече започнаха явно, така че вече спокойно бих обявил кои са част от мафията според мен: Neshev(78%), Hacky, Olimpic. Видно е за всички как си удрят рамо лека полека, провокират други играчи и се пазят един друг. Апелирам към @hacky, в по-преден коментар загатна, че се "съмняваш" в Olimpic, но гласуваш за Бруталния... Готов ли си и 2мата да си променим гласовете и да го пуснем по нанадолнището. Ако се окаже мафиот ти печелиш, ако се окаже гражданин, аз губя! Друг е въпросът, че Бруталния малко играе играта на Химлера от вчера и се надява може би да се заблудим, че той не е лош точно заради снощният пример.🙄 41 minutes ago, neshev said: Честно казано, в мига, в които си разкри ролята, вече си ни безполезен. Смисъл, ОК, от наще си, но какво от това? Ако продължаваш да си в играта, аз ще гласувам за теб или seekstah всеки път. Просто, защото е принципно правилно. Беше по-добре да си замълчиш. Така правиш играта още по-кофти за нас. Каква ми е ролята я обясни,, или само спекулираш с това?
baikiro Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 4 minutes ago, The Olimpic Hero said: А в тази връзка мафиотите имат ли право просто да не елиминират в дадена нощ или са длъжни да убият играч? Човек, могат да правят каквото намерят за добре. Няма ограничения... Това е свободна (игра) държава. Както гражданите могат да не гонят така и мафиотите могат да не елиминират. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.