THE ENEMY Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Мен не ме ебе кои са номинирани, щом не вярвам, че са мафиоти. Имам някаква изградена представа в главата и искам да я играя с някаква логика. Казах ви вече, ако нешев ми е подозрителен, то хаки ми е два пъти по-подозрителен, както и seekstah. Да не забравяме, че последния ни разправяше как вечерта ще се случват луди неща със способностите му, а до три дена ще сме натикали мафията отзад. Познайте какво, през нощта не се случи нищо което да ни помогне, а мафията вече ни е притиснала здраво, докато сикстата само шикалкави и няма един солиден аргумент да не изхвърчи още сега. Има го варианта seekstah да играе мега наивната игра и да си е мислел, че с първия си пост ще блъфира мафиотите да издадат някой от техните редици for real, но дори така да е, това е супер малоумна стратегия, която ме кара да го мисля за безполезен и ако ще трябва да стреляме на посоки, единствения за когото няма да ми пука чактолкова, че сме сбъркали и е излязъл от нашите е именно той. Напълно безполезен за цивилните граждани, който в бъдеще няма да ни помогне с нищо. Но на този етап аз оставам твърдо на варианта с Хаки и понеже с нищо не ме е убедил, че не е мафиот за момента моят глас е за него. Имам чувството, че и другарите му се опитаха бързо още от сутринта да изместят посоката на номинациите към други имена, за да може да му се размине отново, въпреки, че още миналия път беше единствения за когото имахме някакви, каквито и да било те аргументи. Ем Джей, ако си наистина мирен гражданин, не прави повече подобни простотии, защото изглеждат супер подозрително и никой не го ебе к'вото и да пишеш в шаута. Но подобно поведение изглежда като на филмиран мафиот, който преиграва в това да се прави на невинен, дори без да е бил заподозрян. Това, че тук е пълно с хора, които не развиват абсолютно никакви тези и само се присъединяват към една от изпъкналите номинации, говори много зле за всички тях, но и за шансовете ни като цяло да хванем мафията.
Loop Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Нешев е прав, че мафията само това и чака. В момента вотът е ужасно разпръснат. 100 човека с по 1 глас нищо не ни помага. Апелирам неписалите и негласувалите да се вземат в ръце и да се гласува, пък ако ще и да е стрелба в тъмното. Ако трябва и вече гласувалите ще сменяме гласове. Отделно, че анализите и многото мнения правят играта интересна. 3 hours ago, MJ23 said: Ще следя и с интерес Лууп, все пак е адвокат и е доста интелигентен и грамотен - трудно ще му хванем спатиите. Емджейка, и аз те обичам извън играта, "нена спор", ама тука получавам дежа вю от първата игра, където U_Think_U_know_Me ме изманипулира умело така с четкане и аз като влюбена тийнейджърка се зарадвах и му ходих по гайдата дни наред On 11/28/2019 at 3:56 PM, U_think_U_Know_Me said: Ако са трима, ние сме пет. Дори да го утрепем единия, вечерта ще сме 2 на 4 и е достатъчно само веднъж да не умерим следващия и ни бият. Проста математика. По принцип още като прочетох участниците, логичното беше да номинирам баш теб, защото по принцип не те харесвам. Изначално симпатични са ми само Лууп и Лимона. Не знам как ще я направим тая игра като за 6 часа иима 2 от 8 мнения. Абонирайте се всички за темата да ви излизат известия иначе нищо няма да успеем да изиграем. On 12/1/2019 at 9:06 PM, baikiro said: U_think_U_Know_Me беше... МАФИОТ! On 12/4/2019 at 9:33 PM, U_think_U_Know_Me said: Поздравявам шайнинг за играта. Разбирам, че това е първия път, в който повечето играете, но @The Best безумно е на фона на протяжни теми как някакви са намерили дупка в системата и се опитват да те окрадат, в първия възможен момент съзнателно да тръгнеш да мамиш. В играта към онзи момент има 7 човека. Ти и бобоци очевидно сте търсили кои са мутрите и по този начин сте неелиминируеми. Отделно от това съобщавате, че още двама не са, защото сте ги проверили. Това нали осъзнаваш, че в реална игра на живо директно я обезсмисля. Двама души чрез надничане установяват, че други двама не са мутри от 7 човека. И очевидно тук не опира въпрос до правилата, ясно е, че за първа игра никой не се е сетил. Като се явяваш на изпит по математика в условието на задачата не пише "не преписвай от другарчето". Реално на мен първоначалната ми идея беше да привлека освен лууп, и бобоци на наша страна и ни сервираш това. Може би шайнинга трябваше да ме номинира предишния кръг и щяхме да спечелим дори и така. Случайно ли е или копираш успешна стратегия и се пробваш да ме присламчиш към отбора? Извън тази къде шеговита, къде не, работа, недейте да пускате идеи за самономиниране. Аз поне няма да номинирам някой самопредложил се (ама сега недейте да го преекспонирате това де ). Изобщо не е изключено да има роля на самоубиец или мафиот-провокатор в играта, чиято цел да е именно да бъде елиминиран и с това мафиотите директно да спечелят или нещо подобно. И говорейки за роли, както Олимпик каза - сега е моментът ако има някой с шерифска или подобна положителна за гражданите роля да ни подскаже. Винаги има как да се извъртят думи, така че да не се наруши директно правило, което забранява разкриването на роля. seеkstah или който друг може - действайте докато е време. Единодушни бяхме, че Химлер не подходи добре в първото издание като си траеше в ролята на шериф.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Аз гласувам за Bobotsi! Общо взето Нешев, сам се вкара в групичка с Хаки и Бобоци(пише го в поста му по-назад) срещу друга група хора. От гласувалите за Химлер в първата игра обезателно има мафиоти. Гласът на Бобоци беше 3ти, ако Нешев не е мафиот, а Хаки случайно е лапнал въдицата, то Бобоцито нарочно е тупнал 3ти глас да го пусне по пързалката. Ако Нешев е мафиот, а Хаки пак случайно е 2рия гласувал, но Бобоци е нормално да удари 3тия глас, за да се почне. Но това както и да е... Тук за мен идва най-основният, човекът в сянка, който най-често ги оправдава и гласува с тяхната групичка - The_Olimpic! Виждам че много ги сърби някои хора да разберат какво мога, но пак ви казвам, стреляйте "довечера" по мен, аз ви чакам с мачете! Уви бая ме е яд, че днес гласовете са тежко разводнени... Има си виновни за отрстраняването на Химлера, макар и на мен да ми стана досаден по едно време с незачитането на принципите и правилата на играта.. @MJ23 моля те бате, ако още веднъж пишеш извън темата и аз ще почна да те номинирам... Оня ден до последно мислех да си сменя гласа и да "удавя" Химлера заради глупостите му... Уви тука идва и въпросният @ShiningWizard, батенце днеска пак ли си зает? Защо не напуснеш играта щом все си зает!? Какво ти е оправданието за убийството на Химлера? Ако повечето играчи обвинаяваме първите 3ма за подвеждане на останалите, то ти имаше последната дума и можеше да вникнеш в нещата?!
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 seekstah, просто съм си избрал стратегия и я следвам. Може и да е вярна, може и да е грешна. Сами ще видите, когато бъда отстранен от играта и се разбере, че съм бил мирен гражданин. Иначе да, доста кофти се разделят гласовете, така мафиотите бързо, бързо ще ни ебат, но какво да се прави. Хубаво е да се обединим около един вот, но ще е доста трудно. Аз искам да видя моята теория в действие. Ако Brutalnia се окаже мафиот, значи ще съм прав. Ако не, то след това бих следвал предложенията на останалите мирни граждани, защото ще се откажа от това да опитвам да познавам кой точно е мафиот.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 hour ago, THE ENEMY said: Има го варианта seekstah да играе мега наивната игра и да си е мислел, че с първия си пост ще блъфира мафиотите да издадат някой от техните редици for real, но дори така да е, това е супер малоумна стратегия, която ме кара да го мисля за безполезен и ако ще трябва да стреляме на посоки, единствения за когото няма да ми пука чактолкова, че сме сбъркали и е излязъл от нашите е именно той. Напълно безполезен за цивилните граждани, който в бъдеще няма да ни помогне с нищо. Но на този етап аз оставам твърдо на варианта с Хаки и понеже с нищо не ме е убедил, че не е мафиот за момента моят глас е за него. Това, че тук е пълно с хора, които не развиват абсолютно никакви тези и само се присъединяват към една от изпъкналите номинации, говори много зле за всички тях, но и за шансовете ни като цяло да хванем мафията. С какво искаш да ти помогна, пич, да ти реша играта ли? Не пиши глупости и не давай квалификации на хората, за Хаки аз първи гласувах и ти се присъедини към номинацията... Според мен си от силните играчи, мисли, действай, но други имена няма да споменавам за сега! 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: seekstah, просто съм си избрал стратегия и я следвам. Може и да е вярна, може и да е грешна. Сами ще видите, когато бъда отстранен от играта и се разбере, че съм бил мирен гражданин. Иначе да, доста кофти се разделят гласовете, така мафиотите бързо, бързо ще ни ебат, но какво да се прави. Хубаво е да се обединим около един вот, но ще е доста трудно. Аз искам да видя моята теория в действие. Ако Brutalnia се окаже мафиот, значи ще съм прав. Ако не, то след това бих следвал предложенията на останалите мирни граждани, защото ще се откажа от това да опитвам да познавам кой точно е мафиот. Каква ти е стратегията, приятелю? Да следваш и пазиш Нешев и Хаки безотказно ли? А те да ти "дигат" самочувствието като те обявят за велик стратег и виртуоз?
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 2 minutes ago, seekstah said: Каква ти е стратегията, приятелю? Да следваш и пазиш Нешев и Хаки безотказно ли? А те да ти "дигат" самочувствието като те обявят за велик стратег и виртуоз? Вярвам, че Brutalnia е мафиот, какво повече искаш. Искам да проверя този мой рийд, дали е правилен или не. Изобщо не ме ебе дали neshev или hacky ме смятат за стратег. Играя играта за мое забавление. Ако вярвате, че съм мирен гражданин, гласувайте за Brutalnia в този вот с мен. Ако не съм прав, след това само ще следвам останалите мирни граждани.
BrockLesnar Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 След слабият старт и изчетеното от днес, оставам леко разочарован, че Seekstah, май е говорил само празни прикази и нищо повече, все пак съм склонен да му оставя още 1 ден, да ме убеди, че не е мафиот със налудничава стратегия. Дали някой измежду, Хаки, Боботси и Нешев е мафиот? Най вероятно, но с оглед на защитата, която Олимпийския герой им удря, според мен той също е един от престъпниците, и тъй като измежду 3ма е много турдно да реша, кой точно е с най голям шанс да бъде престъпник, гласувам за техният яростен защитник The Olimpic Hero. Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Как ще провериш като той има само 1 глас и то твоя!? Ясно на всички е, че от тези които са гласували за Химлер всички са виновни до доказване на противното! Бруталния е гласувал за мен в първия кръг. YoTheReal надуши мафията и те почнаха да се оправдават, за това после изхвърча, сега Бруталния гласува за един от "правилните хора" и ти пак се намесваш и разводняваш вота!? Ако всеки си е със "собствената стратегия" ще се случва точно това, което днес се случва! Neshev се оправдава за всичко, Хаки се оправдава и никой не иска да поеме отговорност срещу тях? Те сами започнаха да правят групички. @The Olimpic Hero за него се отнася поста ми Защо не искаше да си прилагаш "стратегията" в 1вия кръг, а гласува заедно с останалите против Химлер?
BAITO6O Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Вота ми отива заShiningWizard. Нямаше никаква логика той да отстреля Хилмер от играта. Това беше голяма глупост, защото като цяло един мирен гражданин не трябва да реже главата той лично, когато е с решаващ глас. Имам подозрения за 3-4 играчи, но като цяло са на кантар и затова бих запазил заключенията си за бъдещи по-светли дни. Затова нека направят още ходове за да се види на къде накланят везните.
neshev Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Аз си променям гласа от MJ23 на seekstah. Честно казано, докато съм в играта ще гласувам за него всеки кръг. Тъпото е, че дори не го мисля за мафиот, но играе толкова нелогично и анти-гражданско, че не ми оставя друг избор. Ако е мафиот, супер. Ако е гражданин, все тая... Или се опитва да блъфира мафиотите, което е абсолютно безсмислено. Играта е отборна, пич, никой не го ебе дали ще спасиш задника си. Ако има специална роля, то предполагам The_Best е прав и seekstah има правото да защити един на сляпо от елиминация в нощната фаза. Но, самият той заяви, че ще спасява само своя задник и няма да се пробва да спаси никой друг освен себе си. Не изключвам мафията да играе около това и просто ще гони други хора. Във всички случая, в момента носи повече щети, отколкото негативи за гражданите.
THE ENEMY Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Сикстах, не съм се присъединявал към теб за Хаки, четох мненията на всички много внимателно и съм обяснил защо гласувах за него и това щях да го направя независимо дали ти си го посочил или не. Все още смятам специалната ти ролята за булшит и ако все пак наистина я имаш, то вината никой да не ти вярва е в теб. И дойде време да се излагаме. Сега, много хора могат да не го сметнат за достатъчно аргументирано, или може и аз да се заблуждавам, но Олимпик е човек с когото съм участвал във филми и какви ли не други форумни кавалщини и го смятам за човек който е напълно способен да заблуди целия форум с постовете си, но не и мен, защото го познавам прекалено добре. Пак ще ще кажа, може и аз да съм в пълна заблуда, но мисля че мога да го хвана ако ме будалка, в случая имам чувството, че не е така. Олимпик, ако си ме филмирал до толкова и все пак се окажеш мафиот, те признавам! Поради тази причина дори съм склонен да заеба номинацията си за този кръг заради Бруталния и гласувам за него, а не за Хачико, ако има по-голям шанс така гражданите да се обединим около обща кандидатура.
StoneColdFaN Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Мислих, мислих аз. Пресмятах. Изчислявах. Мъдрех най различни стратегии. Отне ми много време и накрая ми просветна. Гласувам за Brutalnia, другарки и другари, синове и дъщери, братя и сестри на нашето скъпо отечество - BWC! Просто лични убеждения, приятелчета! Хе-хе!
The Best Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Гласувам за Shining Wizard. Мафиотските навици трудно умират и в момента той изглежда като най-голямата мутра в играта след публичното гилотиниране на Химлер едва няколко часа преди края на деня. И с тази активност или умишлено скатаване едва ли ще допринесе в наша полза. Нито имам основание да се доверя, че @The Olimpic Hero е мутра, нито пък вярвам в аргументите, че @Brutalnia бидейки мутра толкова се е филмирал да отстрани точно @Bobotsi та е планирал развоя на два дневни периода и един нощен от-до. Вярно, че тази игра се играе от хора с IQ между 50 и 200, ама такова интелектуално превъзходство да има един човек над останалите ми се струва нереално. И въпреки че последната страница е почти нечетим мармалад искам да обърна внимание на две неща. Според Loop Youthink е показал някаква добра тактика в миналата игра, но за мен той чисто и просто се изложи, държейки се още от началото на играта като голямата лоша мутра и непрекъснато изменяйки номинацията си по стотина пъти на дневен период, както и с непрекъснатото бабанене и дуене. Стана лесна плячка в играта. Заради това смятам, че ако @THE ENEMY е прав в подозренията си за @hacky (което е твърде възможно) той рано или късно ще ни отведе към свой партньор, защото не играе особено добре. И последно една молба към @neshev, хайде, нека са две 1. Недей да призоваваш другите да те изгонят. Тактиката ти все още не успявам да я проумея и ми се струва хаотична. Ако те изгонят след като така си заръчал и не си мафиот, как по дяволите се очаква да разберем кой е мафиотът след като всеки гласувал срещу теб ще има оправданието: "Ами той сам пожела, негова стратегия беше". Само още безпричинни загуби ще понесем, а играта и гражданите се нуждаем от устати и мислещи хора. 2. Може ли да зачистиш нецензурните фейк профили с ник, подобен на твоя Опитвам се да те тагна и постоянно ми излиза ник neshev... za pari. От таблета и без това ми е трудно да тагвам, тук три пъти цъкнах на фейк профила и после трих, за да те тагна акуратно и стана трудна и времегубеща, безсмислена борба. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
THE ENEMY Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Добре, казвайте да се обединим около hacky или brutalnia. Ако кажете и seekstah съм готов да подкрепя, стига да съберем гласове да изгоним някой. Продължавам да смятам Хаки за най-подозрителен, следван веднага от Сикстах, но поради инстиктивното ми усещане, че Олимпик не играе с мафиотите, съм склонен да се доверя и на неговата идея за бруталягата, просто защото има някакъв смисъл в нея, макар бруталийчо да не ми е в топ три заподозрени. Общо взето това са нещата в които виждам смисъл в момента, но дайте да действаме единно.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 42 minutes ago, neshev said: Аз си променям гласа от MJ23 на seekstah. Честно казано, докато съм в играта ще гласувам за него всеки кръг. Тъпото е, че дори не го мисля за мафиот, но играе толкова нелогично и анти-гражданско, че не ми оставя друг избор. Ако е мафиот, супер. Ако е гражданин, все тая... Или се опитва да блъфира мафиотите, което е абсолютно безсмислено. Играта е отборна, пич, никой не го ебе дали ще спасиш задника си. Ако има специална роля, то предполагам The_Best е прав и seekstah има правото да защити един на сляпо от елиминация в нощната фаза. Но, самият той заяви, че ще спасява само своя задник и няма да се пробва да спаси никой друг освен себе си. Не изключвам мафията да играе около това и просто ще гони други хора. Във всички случая, в момента носи повече щети, отколкото негативи за гражданите. Къде съм "заявил", че ще спасявам само себе си? Играта е отборна за мафиотите, за мирните граждани моите собствени разследвания и въпроси са единствено позитив! Сам съм си заложил главата на гилотината, но уви някои мафиоти доста се колебаят и страхуват да стрелят срещу мен. За мен няма резон днес да обявя някого за мафиот и след това да се пробвате да ме елиминирате през нощта. Ако гражданите научат 1, ще налучкат още 1 и останалите пак ще си останат скрити... Променям гласът си от @Bobotsi на @Brutalnia
ShiningWizard Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 hour ago, seekstah said: Уви тука идва и въпросният @ShiningWizard, батенце днеска пак ли си зает? Защо не напуснеш играта щом все си зает!? Какво ти е оправданието за убийството на Химлера? Ако повечето играчи обвинаяваме първите 3ма за подвеждане на останалите, то ти имаше последната дума и можеше да вникнеш в нещата?! Химлер щеше да бъде елиминиран така или иначе. Много трудно е да разследваш в началото, защото няма много доказателства и улики за всеки участник. Гласът ми няма да има голямо значение, при положение че Химлер беше с 8 вота преди да съм гласувал срещу него. Гласувайте срещу мен като толкова искате. Ще убиете още един мирен гражданин, който е бил неактивен в началната фаза. Засега нямам вот, но със сигурност един от мафията гласува срещу мен. По логиката на Бест има вероятност, ч че и той е мутра.
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 13 minutes ago, The Best said: Опитвам се да те тагна и постоянно ми излиза ник neshev... za pari. От таблета и без това ми е трудно да тагвам, тук три пъти цъкнах на фейк профила и после трих, за да те тагна акуратно и стана трудна и времегубеща, безсмислена борба. Лек off-topic, но neshev не е най-популярният в тази част. Профилите, свързани с Radox през годините:
neshev Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Тактиката ми е много проста. Около изгонването на YTR се сформираха две групи. Едната мисли, че YTR е изгонен, защото е разкрил мен, hacky и Bobotsi. Аз и още няколко души мислим, че YTR е изгонен именно за да хвърли вината върху нас. Възможно е да има и трета група, която се опитва да ни настрои едни срещу други. И това е вариант. Това ще се разбере, ако се гласува за някого, без значение кого. Специално аз не съм навит да гласувам за hacky или Bobotsi, защото не мисля, че те биха блъфирали толкова нагло. Ако те са мафиотите, надали ще предприемат подобен ход, който да ги злепостави, само за да хвърлят вината върху мен. По-скоро бих гласувах за Brutalnia. Иначе, @The Best, досега ме критикуваше, че съм бил наивен, защото съм гласувал за Himler, пък сега ти тръгваш срещу Shining-а, без никакви адекватни аргументи. Шматкоооооо.
ShiningWizard Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Да подчертая, че имам някакъв проблем при постването и понякога мнението ми се поства без да иска преди да е завършило.
seekstah Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Братоо, всеки играе и трябва да играе роля точно в таази тема и игра! Може да се правим на тъпи, на остроумни, на недоскив малко... Ти или си имаш лични симпатии към тези 2мата и това може да ти изяде главата и да прецакаш останалите играчи, или си комбе с тях. Пак ти казвам, като по-скоро би гласувал за някого, ами гласувай. @shiningstar бате 9 гласа му трябваха на Химлера, неразбирането на правилата не е оправдание! @neshev Тва горното беше за нешев, а отдолу се опитах да тагна ШАйнинга.
The Best Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Аргументът ми е доста солиден. И той е, че ShiningWizard можеше да остави Химлер в играта още известно време, но не го направи. И просто гласува за него. Ами ако Химлер имаше някаква важна роля? И дори той да не е мафиот, при положение, че не е достатъчно активен и е готов да пусне всеки с повечко гласове по пързалката не ми се струва, че ще бъде полезен за останалите. Сега се оправда, че Химлер е щял да бъде изгонен така или иначе, а това просто не е вярно. Във всеки случай не мисля да се присъединявам към стадото и да гласувам за хора, които не смятам за мутри, но и не искам да поставям ултиматуми да ме подкрепите, защото все още не съм на 100% сигурен. Такива са ми изводите до момента. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Айде, колко станахме за Brutalnia, Кироооооооооооо, давай вотовете. Обединяваме се околко Brutalnia, хайде и другите. Призовавам всеки един мирен гражданин, който е в играта, да гласува за Brutalnia. Няма как да спечелим играта, ако не се обединим и не рискуваме. Имам подозрения и върху други играчи, но нека си ги запазя за в бъдеще. В момента и да ги посоча, само ще разводня вота още повече. Ако съм прав за Brutalnia, то ще ги посоча в следващия ден. Ако не съм и се окаже, че рийдът ми е бил грешен - просто ще си мълча и ще следвам тези, които мисля за мирни граждани.
ShiningWizard Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 И твоите теории не стигнаха до добър край в първата игра. Да не забравяме, че аз гласувах минути преди нощната фаза да започне. Няма как за отрицателно време да има обрат във вотовете. За пореден път съм мишена, но този път ще убият поредния невинен.Също така искам да се извиня за въпросната липса на активност и за внезапното и необяснимо гласуване при мен.
The Olimpic Hero Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 @ShiningWizard, ако искаш да си спасиш кожата, гласувай за Brutalnia, лесно е.
StoneColdFaN Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Аз вярвам на Олимпийския герой и вярвам, че тази номинация е най-правилната и е best for business! ЗАКЛЕХ СЕ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.