The Best Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Последните две мнения ми харесват и изглеждат обосновани и логични. Искам да помоля водещия да предостави на вниманието ни разбивката на гласовете до момента, за да видя как се развива ситуацията. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
THE ENEMY Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 btw, seekstah след като излезе с големите сензации, няма връщане назад брато, трябва да дадеш повече инфо. Трудно ми е да повярвам, че ни блъфираш, защото никой не те беше заподозрял, че да се опитваш да се измъкнеш. И понеже не се качи на bandwagon-а за Химлер, или се опитваш да изместиш spotlight-а от него и сте дружки в гамертата, или мислиш long term и се опитваш да ни залъжеш, в който вариант ако нищо не стане до тези 2-3 дни и нямаш резултати си аут. Голям риск са и двете, но ти си знаеш.
baikiro Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Брой на гласовете: Himler - 8 гласа hacky - 2 гласа Bobotsi - 1 глас seekstah - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
The Best Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 @seekstah ако не блъфира и наистина има специфична роля в играта, то издаването ѝ още в първия кръг е изключително несъобразително. Съдейки от долния цитат ти се опитваш да ни се представиш като доктор. Докторът трябва да бъде незабележим, за да може да помага на важните играчи от гражданите. Ти как ще ни помогнеш сега, когато трябва да помагаш на самия себе си, след като се издаде, ако разбира се това, което казваш е истина? Другият вариант е да си мутра и да се опитваш да ни преметнеш. Не би било лоша тактика - истинският доктор не би възразил публично, за да не се разкрие и ти оставаш в изгодна позиция. 1 hour ago, seekstah said: Не се пробвайте да ми скачате през нощта, защото има кой да ме пази. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
seekstah Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 22 minutes ago, THE ENEMY said: btw, seekstah след като излезе с големите сензации, няма връщане назад брато, трябва да дадеш повече инфо. Трудно ми е да повярвам, че ни блъфираш, защото никой не те беше заподозрял, че да се опитваш да се измъкнеш. И понеже не се качи на bandwagon-а за Химлер, или се опитваш да изместиш spotlight-а от него и сте дружки в гамертата, или мислиш long term и се опитваш да ни залъжеш, в който вариант ако нищо не стане до тези 2-3 дни и нямаш резултати си аут. Голям риск са и двете, но ти си знаеш. Бомбата ще гръмне "през нощта" не сега. Нямаше нужда да се измъквам от каквото и да било, защото първият ден е някак си странно да има заподозрени, нали? The Best , за добрите няма значение ролята ми, само мафиотите имат интерес да научат? 😈
The Best Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Именно, де - лошите. Продължавам да мисля, че е по-добре да не знаем, че имаш специална роля. Във всеки случай ми се струва прекалено рисковано. Можеше да ги изненадаш. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
neshev Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Не знам точно какво се опитваш да постигнеш, честно казано. Мафиотите няма да те държат в играта дълго. Най-много ще изхабят един вот, за да видят какви точно са ти правата и ще се адаптират занапред. Ако си ни блъфирал и си още в играта след 2-3 кръга, ставаш мишена #1 за нас. Ако си беше мълчал, можеше да си ни много по-полезен. Кофти ход, като цяло. Ако има шериф, моля, не правете такива неща. Изчакайте поне средата на играта и тогава елате с някаква информация, която може да ни помогне. Но таймингът на това разкритие е доста съмнително. На път е играч да изхвърчи и хвърляш това, може би неволно, може би с цел да отклониш вниманието. Не съм сигурен.
hacky Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Играта се развива доста добре и вече знаем повече за повечето играчи, по-подробен коментар ще дам малко по-късно, че сега нямам време, но според мен seekstah сто процента е морен гражданин, който блафира само и само да се спаси от мафиотите. Деба лош тайминг имах докато пиша след нешев от телефона и сега пак ще ме заподозрят в мафиотски игри.
neshev Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 1 minute ago, hacky said: Деба лош тайминг имах докато пиша след нешев от телефона и сега пак ще ме заподозрят в мафиотски игри. Не знам, ама пишеш някакви абсолютни небивалици и мен почваш да ме съмняваш. Защо seekstah да иска да се спасява от мафиотите? То и за тях е пълно тото. Логичното е да тръгнат срещу някой, който смятат за силен и, че ще ги разкрие. Пък, ако шитнат някой по-непознат, пак е тото и няма никакви предпоставки, че seekstah е мишена. Според мен има два варианта. Seekstah е мирен гражданин, но си няма и на идея какво да прави и хвърля цялата игра в ШОК. За нас, това е ужасно. Другият вариант е да е мафиот и да се опитва да спаси Himler, който по някаква случайност сме научкали. Тогава и той, и Himler, стават очевадни мафиоти. Но то и затова е тегава играта. Аз си мисля, че всички се опитват да играят оптимално, но не е изключено да има играчи, които са просто емоционални и не следват някаква стратегия.
StoneColdFaN Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Все още не знам, все още никой не знае. Не зависи от мен, аз не съм съдия, нямам право да съдя - ебал съм му майката, честно казано.
THE ENEMY Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 45 minutes ago, seekstah said: Бомбата ще гръмне "през нощта" не сега. Нямаше нужда да се измъквам от каквото и да било, защото първият ден е някак си странно да има заподозрени, нали? Е човек, имах предвид точно, че искаше да ни показваш скриншотове които щяха да ни покажат не само ролята ти, но и спецификите и. Сега изведнъж държиш отново всичко да е тайно и говориш за бомба, която ще избухне вечерта. Каква е разликата дали ще ни я разкриеш сега, или ако байкиро ти беше позволил да ни покажеш скрийншот, това не мога да схвана.
StoneColdFaN Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Когато някой от гражданите бъде БЕЗМИЛОСТНО застрелян - предлагам да бъде погребан с военни почести и този химн. Слава России! Ура!
hacky Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 След като прочетох мненията на всички смятам да оставя да видя какво ще каже на другия ден seekstah, сега ми е много хаотичен. Най-логични ми изглеждат доводите на Енеми и ако не знаех, че съм гражданин бих последвал примера му. Обаче като знам това има два варианта или, един от които, че просто бърка в преценката си и втория, който е по-страшен, че се опитва да спаси Химлер, който на тото може би уцелихме, че е мафиот, мнението ми се затвърждава, че е мафиот от това, че почна много да се жалва и да го играе жертва, може би с цел да си смени някой гласовете и така да бъде спасен, дано не греша и да изгори някой от наще, но оставам твърдо за Химлер, че е мутра.
seekstah Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 1 hour ago, hacky said: Играта се развива доста добре и вече знаем повече за повечето играчи, по-подробен коментар ще дам малко по-късно, че сега нямам време, но според мен seekstah сто процента е морен гражданин, който блафира само и само да се спаси от мафиотите. Деба лош тайминг имах докато пиша след нешев от телефона и сега пак ще ме заподозрят в мафиотски игри. Защо мислиш, че ме е страх от мафиотите и то първия ден/нощ? По-лесно щеше да ми е да напиша 1-2 мнения в стил Stonecoldfan и никой да не ме забележи - и добрите, и лошите. Логиката ви за Химлер важи и за останалите играчи, които играха в 1вата игра. Neshev е съмнителен защото повтаря начинът по който стартира YOu_know в предишната игра. Вие(мафиотите) в общият чат пишете ли си през дневната фаза или само през нощната?
Brutalnia Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Продължавам да се съмнявам и да не вярвам, че Химлер е мафиот. Съдейки по настроенията, дори да бъде спасен сега, той ще продължи да бъде на пангара и следващия път. Ако се окаже мафиот все пак смятам, че ще ми е по-лесно да ви убедя в следващата дневна фаза, че аз самият не съм мафиот и не го спасявам нарочно. Номинирам seekstah. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
hacky Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 24 minutes ago, seekstah said: Защо мислиш, че ме е страх от мафиотите и то първия ден/нощ? По-лесно щеше да ми е да напиша 1-2 мнения в стил Stonecoldfan и никой да не ме забележи - и добрите, и лошите. Логиката ви за Химлер важи и за останалите играчи, които играха в 1вата игра. Neshev е съмнителен защото повтаря начинът по който стартира YOu_know в предишната игра. Вие(мафиотите) в общият чат пишете ли си през дневната фаза или само през нощната? Все още си ми хаотичен и хвърляш разни предположения наляво надясно, без въобще да ти разберя логиката. Идеята ми за теб беше, че мислиш в далечен план никой да не хвърля съмнения върху теб. Ще видим как ще се развият нещата, ако не елиминират някой от нас мафиотите тази вечер, ще ми е интересно да следя мненията ти за напред и да видим какъв си.
Himler Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Хаки започна да се жали като малко путе и това ме навежда на мисълта, че той е мафиот. Доводът ми е, че като гласовете му се увеличиха изведнъж се активизира рязко,защото усеща на къде бие вятърът.Глас за него.
baikiro Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Брой на гласовете: Himler - 8 гласа hacky - 3 гласа seekstah - 2 гласа Bobotsi - 1 глас @Himler НЕ РЕДАКТИРАЙ мнения. Първо предупреждение. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
hacky Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 10 minutes ago, Himler said: Хаки започна да се жали като малко путе и това ме навежда на мисълта, че той е мафиот. Доводът ми е, че като гласовете му се увеличиха изведнъж се активизира рязко,защото усеща на къде бие вятърът.Глас за него. Анализиране на останалите коментари не бих казал, че е жалване, но ето тук още повече затвърждаваш мнението ми, че си мафиот и пробваш да оцелееш виждайки светлина. Ако решите гласувайте за мен и ме елимирайте, но следващия ден не пропускайте хората, които оставиха следи, че може би са мутри. В крайна сметка крайния резултат от играта е важен.
seekstah Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 15 minutes ago, hacky said: Все още си ми хаотичен и хвърляш разни предположения наляво надясно, без въобще да ти разберя логиката. Идеята ми за теб беше, че мислиш в далечен план никой да не хвърля съмнения върху теб. Ще видим как ще се развият нещата, ако не елиминират някой от нас мафиотите тази вечер, ще ми е интересно да следя мненията ти за напред и да видим какъв си. Бате, довода на Нешев беше, че Химлера е хаотичен и ти само се съгласи с това. Сега и аз съм хаотичен, а Йо е бил съмнителен. Вече вкарваш раздор и рандом предположения срещу 3ма човека. Отделно от сега се опитваш да буташ credibility на други играчи, може би защото сте в един чат(да се повторя)? И не аз съм сигурен във себе си, а мафиотчетата сами знаят, че не съм част от тях и май ги е страх. Не мисля в далечен план, не ме бърка да се "жертвам" в първите ден-два, за да може след това останалите играчи да навъртят нишката и да спечелим в крайна сметка. Само мога да ви кажа, че не съм шериф, шаферка, врачка, свидетел или доктор, моите умения може би са по-различни от тези за които сте чели. Все пак сме 16 играча и има хора с различни споспобности. Мога спокойно да заява, че има още 1 човек, който знае моята "роля" в играта. Пробвайте се! "Правилникът не изчепрва всички ситуации(роли) в живота(играта)" Цвета Караянчева :D
baikiro Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Призовавам @ShiningWizard за малко повече активност. Единствен той не се е отчел все още в темата. Имате малко повече от 5 часа до края на деня. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
The Best Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ще гласувам против hacky. Най-логичните доводи до момента за мен бяха тези на @THE ENEMY и реших да го подкрепя. С оглед на гласуването до момента изглежда hacky ще има възможност да ни опровергае, но препирайки се с 1/4 от играчите в играта цялостно не оставя добро впечатление. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
baikiro Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Брой на гласовете: Himler - 9 гласа hacky - 4 гласа seekstah - 2 гласа Bobotsi - 1 глас Himler събра минимума от 9 гласа и беше изгонен! Ето и разбивка на гласовете: За Himler гласуваха neshev, hacky, Bobotsi, The Olimpic Hero, MJ23, Loop, BrockLesnar, StoneColdFaN, ShiningWizard За hacky гласуваха seekstah, THE ENEMY, Himler, The Best За seekstah гласуваха BAITO60, Brutalnia За Bobotsi гласува YoTheReal Himler беше... МИРЕН ГРАЖДАНИН! @Himler беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта. КРАЙ НА ДЕН 1 НАЧАЛО НА НОЩ 1 Никой няма право да пише в тази тема или да си комуникира с другите участници освен ако ролята им не го позволява. За ваше улеснение темата ще бъде заключвана по време на нощната фаза. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
baikiro Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Първа жертва на коза ностра стана... YoTheReal! YoTheReal беше... МИРЕН ГРАЖДАНИН! @YoTheReal беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта. КРАЙ НА НОЩ 1 НАЧАЛО НА ДЕН 2 Имате 24 часа за да изгоните един човек, който подозирате за мафиот. В момента в играта има 14 участници, което означава, че минимум 8 гласа са достатъчни за изгонване. Ако след изтичането на 24-те часа броят на гласовете е равен резултат, или по-малък от 8, ще приема, че се въздържате от правото си да изгоните някой и ще преминем към нощната фаза без да има изгонен участник. @neshev @hacky @Loop @Bobotsi @THE ENEMY @The Olimpic Hero @BrockLesnar @BAITO6O @seekstah @Brutalnia @MJ23 @StoneColdFaN @ShiningWizard @The Best Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.