Jump to content

Мафия 2 - психологическа игра

baikiro

Recommended Posts

Posted
50 minutes ago, hacky said:

Искам сега да се изкажа и публично, тъй като останалите мутри вече видяха това, похвалите към TheBest за добрата игра като мафиот са заслужени, но и да му кажа, че е най-големия кавал във форума в момента. Не може докато всички в отбора ти обсъждат стратегията за играта в нощния фази най-нормални ти да се обясняваш всеки път как ти движиш играта едва ли не, как благодарение на твоите ходове постояно, се измъкваме и дори, че някой път не сме те били послушали, ти отново си успял да обърнеш нещата. Не знам от къде идваш, не знам за какъв бог се мислиш, но трябва да си намалиш малко самочувствието, имай малко шибано уважение към съотборниците си. Правиш се на добряче и фейсче във форума, но май под маската си друг. И не казвам, че не играеш добре, още тогава ти го казах, че правиш страхотна игра на дневните фази, но ако пак се падна в някой следващ сезон в мафиотския отбор с теб, то ще сaботирам мафиотите. Такъв самовлюбен си за солови игри. Силно ми падна в очите.

Нямаш проблеми. Ще се направя на шериф и ще те разкрия още втория ден като мафиот. Благодаря за осведомлението😎

Мислех, че сме се разбрали по въпроса още в чата на мафията, но това, че изкарваш някаква информация на всеослушание след играта не показва особена широкоскроеност. Няма нужда да се държиш като Кичка Бодурова след Вип Брадър. Нелепо е някак, знам ли:D Както и да е - още с фейгосването на Фейдж забелязах неприязън от теб и като се паднахме в един отбор очаквах проблеми и неразбирателство. Естествено, че ще коментирам играта в чата, ще изказвам мнение и ще обръщам внимание на грешките, които правим. Нали съм се паднал мафиот и имам думата. Не мога да седя кротко в ъгъла и да правя каквото ми се каже. Ако си очаквал това, съжалявам.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Posted
5 hours ago, The Best said:

Почти не влизах в чата на мафията и гледах да следвам ясно изразена тактика.

3 minutes ago, The Best said:

Естествено, че ще коментирам играта в чата, ще изказвам мнение и ще обръщам внимание на грешките, които правим.

А, ако беше влизал в чата на мафията, представям си какво щеше да бъде. :lol:

Posted

Е, щяхме да се хванем за гушите с Хаки, какво друго да се случи:) Ключово е, че не съм му чел изявленията по мой адрес в чата и не изгарям от желание да се осведомя:D

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Posted

19 minutes ago, The Best said:

Както и да е - още с фейгосването на Фейдж забелязах неприязън от теб и като се паднахме в един отбор очаквах проблеми и неразбирателство. Естествено, че ще коментирам играта в чата, ще изказвам мнение и ще обръщам внимание на грешките, които правим. Нали съм се паднал мафиот и имам думата. Не мога да седя кротко в ъгъла и да правя каквото ми се каже. Ако си очаквал това, съжалявам.

С фейгосването още тогава приключихме темата исе разбрахме. И не виждам защо да не спомена колко надуто играеш, нека и останалите играчи да са подготвени, и да имаме равни сили на следващата игра :). А сега ми се правиш на тъп с този твой пост, нали? Кой ти говорил за това, че коментираш и т.н.? Заеби ти наистина си непоправим.

Posted

А всички си мислехте, че драматичният финал на самата игра ще е последният филм в тази тема? Да, бе, да.

@BrockLesnar, идвай тука да потвърдиш как сме били единна и непобедима 4-ка. 😎

Posted

Baikiro, след нова година ли почва новия сезон? :D

Posted
11 minutes ago, hacky said:

Baikiro, след нова година ли почва новия сезон? :D

Stay tuned за Unscripted mafia edition. :)

Иначе ето ги и моите своебразни "награди" след края на сезона:

MVP на гражданите - @The Olimpic Hero - По принцип не смятах да давам MVP за гражданите при условие, че бяха оставени на 0, но играта му от последния ден ми промени мнението. Игра супер агресивно, успя да навърже доста работи и позна 3 от 4 мафиота. След дъжд - качулка обаче. 

MVP на мафията - @Loop - Сивият кардинал на мафиотите. Игра перфектно като "гражданин", не беше заподозрян дори един път по време на цялата игра. Използва умно своята сила и помиряваше колегите си мафиоти когато имаше разногласия. 

Loop след края на играта: 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Posted

Пресилено е малко да се каже, че позна 3/4 от мафиотите при положение, че Дъ бест, просто си пишеше каквото иска, защото знаеше, че на Олимпик вече никой не вярва и няма как да обърне вота срещу него, дори да се осъзнае. МВП на гражданите беше Нешев и троянският им кон го уби. :D Иначе на колегите мафиоти мога да кажа само ГГ, имахме си лек спор, но като цяло всичко мина добре.С удоволствие ще цъкам отново, като гражданин надявам се и този път определено ще бъда, доооста по пишещ, просто с Лууп и Дъ бест в един отбор, да се натягам и аз да пиша романи, нямаше смисъл и можеше да ни повлече надолу. По едно време даже се чудех Олимпик да не е таен помощник на Мафиотите с тая игра. В нашия чат Дъ Бест беше споменал за Барман и Кръстник, които знаели кои са мафиотите, но ние не знаем кои са те, но уви, просто е играл супер изродски. 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Posted

Получи се по-интересна игра от първият сезон. Този път бяхме тотално надиграни от мутрите, но мисля че за това имат и принос някои от гражданите. StoneColdFan с нещо не допринесе за разкритието на някого с непрестанното си тролене.

Seekstah игра нелогично и много подозрително, не разбрах как това да излъже, че има спезиална роля е добра стратегия...

Brutalnia се разкри, че е доктор при само 5 гласа за него и също не ни беше особено от полза. И Olimpic беше много филмиран накрая, но това, че се подведохме по него си е наш проблем. Жалко и че накои потенциално интересни участници отпаднаха твърде рано. В крайна сметка ни беше забавно и това е най-важно.

И аз смятам, че ще е добре да се знае занапред какви роли могат да се включат в играта, защото възможностите са десетки.

Поздравявам всички участници и призовавам още хора да се запишат за трети сезон. :)

Благодаря и на baikiro, че отново ни организира. Сега го очакваме като участник в сезон 3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...