Jump to content

Мафия 2 - психологическа игра

baikiro

Recommended Posts

Второ издание на играта. Надявам се повече хора да се включат този път след като са изгледали какво точно представлява играта. Надявам се да съберем между 12 и 16 участници. Това ще даде възможност за още повече роли и непредсказуеми развития. Няма краен срок за записване. Ще пусна обновените правила след като има достатъчно желаещи. 

Ето и линк към оригиналното издание на играта:

https://www.bwcommunity.eu/topic/33301-мафия-психологическа-игра/

Записвайте се! 

Участници:

1. neshev

2. hacky 

3. Loop

4. YoTheReal

5. Bobotsi 

6. THE ENEMY

7. The Olimpic Hero

8. BrockLesnar

9. BAITO60

10. seekstah

11. Brutalnia 

12. Himler

13. MJ23

14. ShiningWizard 

15. StoneColdFaN

16. The Best

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Обещах на baikiro да се запиша, ако има втори сезон.

Все още не съм много наясно как се играе, но карай. :D

И аз се записвам, но имам някои въпросителни относно играта.

Каква е ролята на шерифа и какви права повече има от мирните граждани?

5 minutes ago, hacky said:

И аз се записвам, но имам някои въпросителни относно играта.

Каква е ролята на шерифа и какви права повече има от мирните граждани?

Шерифът си е мирен гражданин, но е нещо като лидер на "племето". Всяка нощ, той може да разследва по един гражданин и съответно да разбере дали той е мафиот или не. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero
1 hour ago, baikiro said:

Шерифът си е мирен гражданин, но е нещо като лидер на "племето". Всяка нощ, той може да разследва по един гражданин и съответно да разбере дали той е мафиот или не. 

А като разбере, че примерно някой е мафиот след това в темата има ли право да издаде това или трябва по друг начин да опише, че някой е мафиот. Това не ми е много ясно.

3 minutes ago, The Olimpic Hero said:

А като разбере, че примерно някой е мафиот след това в темата има ли право да издаде това или трябва по друг начин да опише, че някой е мафиот. Това не ми е много ясно.

Има право. Това как ще го поднесе си зависи от него. Може да каже "Аз съм шерифът и открих, че еди кой си е мафиот" или да го направи по по-завоалиран начин за да не стане жертва веднага на мафиотите. Виж в първата игра Химлер откри кой е вторият мафиот, но не сподели с гражданите това и за малко не им коства играта... 

Да те пиша ли и теб? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero
10 minutes ago, baikiro said:

Да те пиша ли и теб? 

Засега недей, че не ми е всичко ясно. Трябва да изчета подробно първата игра, за да разбера повече. Ако реша, ще ти пиша.

А как разбира, всяка вечер ти пише разследвам примерно Лууп и ти му връщаш отговор какъв е той?

А как някой от мирните граждани умира? Когато не се съберат достатъчно гласове за отстраняване на някой, в чата на лични, в който си ти с мафиотите решават кой да бъде или? Защото примерно на първата игра не ми стана много ясно Лимона как беше елеминирана.

U_think_U_Know_Me

Лимона я елиминираха мафиотите, които се знаят помежду си. В общ чат са с гейммастъра и там обсъждат кого да елиминират.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

1 hour ago, hacky said:

А как разбира, всяка вечер ти пише разследвам примерно Лууп и ти му връщаш отговор какъв е той?

Да. Точно така. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero

Бе айде записвам се и аз. Нямам никаква шибана идея как се играе, но ще импровизирам, хахахаха.

И аз съм вътре, макар че и на мен не са ми ясни напълно правилата.  

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Записвам се. Ако може да ми дадете роля на гангстер, разкриващ ментетата.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

4 minutes ago, Brutalnia said:

Записвам се. Ако може да ми дадете роля на гангстер, разкриващ ментетата.

Такава роля няма. :D Иначе компютър ще определи ролите. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

И аз не знам правилата, ама няма да е сефте да се опозоря... Вътре съм. И адашчето го изгониха първо от Биг брадър втория път, ама си остава най-голямата звезда. :) 

Впускам се и аз, въпреки че не ми станаха много ясни и на мен правилата. Само се надявам да се падна от мафиотите. Ако се падна - обещавам да стана най-върлия фен на бай Киро. ЗАКЛЕХ СЕ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...