Jump to content

UFC on ESPN "Overeem vs. Rozenstruik" - 7 декември 2019


neshev

Recommended Posts

Слабичък кард тоя път. Заслужаваше си поне още един голям мач. Иначе продължавам да твърдя, че отношението към легенда от ранга на Тиаго Алвеш е много тъпо. 

 

Link to comment

Ако има загуба, която най-добре да илюстрира кариерата на Overeem, това беше тази. Четири рунда доминация, с добра стратегия и борба, която неутрализира Rozenstruik. Но в типично негов стил, губи по най-нелепия, в последните секунди на битката. Битката беше спряна резонно. Overeem обърна гръб и беше видимо неадекватен. С нищо не показа, че иска да продължи битката. Няма значение дали е първия рунд или петия, ако си аут от битката, реферът е длъжен да я спре. Странна битка, която напомни на Lewis срещу Volkov.  Rozenstruik има нужда да подобри борбата си и да си връзва по-здраво гащите, че щяха да паднат. :lol: Битка с Ngannou винаги е добре дошла за феновете.

Rothwell с първа победа от четири години насам, но остави горчив вкус с тези удари в слабините. Реферът загуби контрола и даже убеждаваше Struve, че трябва да продължи, защото е спечелил първите два рунда. Такъв опит за вмешателство не трябва да бъде толериран от атлетическата комисия. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...