nWoHulkster Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Място: Champaign, IL Зала: State Farm Center Обявени мачове: Moxley vs. Janela / Young Bucks & Dustin Rhodes vs. Guevara, Santana & Ortiz / Pentagon vs. Daniels / Trent vs. Fenix / Shida vs. Statlander Link to comment
koleda321 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Слабо. Не може след катастрофалния рейтинг миналата седмица да не реагираш по никакъв начин. Трябваше да има някакъв голям сегмент, случка, мач, НЕЩО! А то беше напълно обикновен епизод. Даже нямаше MJF. Не става въпрос да се изхвърлят, ама НЕЩО просто трябваше да има. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Guest Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 ^ Огромна грешка да си остане само в twitter и да не го излъчат по телевизията. Айде, ядрото от хардкор фенове ще го види, но хората, които не киснат по цял ден в нета как да знаят, че нападението на ВВВ е поръчано от MJF Един от основните проблеми, които виждам е, че с тези тримесечни дупки около ППВ-та не се знае как биха запазили основните вражди свежи. Следващото такова се очертава да е през февруари, което са си кажи-речи над 10 седмични шоута. Добро шоу, доста по-добро от миналата седмица. Ако довечера не излязат сметките с цифрите очаквам следващата седмица вече да влязат на първа с MJF/Cody и MOX/Jericho. Link to comment
Chocho95 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 3 hours ago, john_cena_fu said: Един от основните проблеми, които виждам е, че с тези тримесечни дупки около ППВ-та не се знае как биха запазили основните вражди свежи. Съгласен съм напълно. Затова трябва да има всеки месец PPV, било и някакви по-малки. Поне няма да има такива дупки. Иначе много по-добър епизод от миналата седмица.Публиката беше по-надъхана, мачовете бяха по-добри, правилните хора спечелиха, много промота. На мен лично ми хареса, че не бяха като опарени, заради ниските рейтинги от миналата седмица и си караха плавно. В крайна сметка си продължиха по план, с развитието на нови млади звезди, като обявиха бъдещ мач между Jericho и Jungle Boy и като цяло в сегмента с Y2J, освен че беше на обичайното високо ниво, издигнаха Jungle Boy и Лучазавъра в още по-големи звезди. Освен това развиха и женската дивизия, където най-накрая имаше повече от просто един скучен мач. Промотата на Dark Order и BBB също бяха много добри. Съгласен съм, че промото на MJF трябваше да бъде по телевизията, но от друга страна поценяваме колко е развит интернета, в крайна сметка вече всеки има интернет и явно целта им е да развият профилите им в социалните врежи, един вид казват на феновете да се абонират за тях, за да не пропускат нишо. Проблемът на шоуто беше самото аудио. Поне половината епизод беше ту слабо, ти силно, по едно време го оправиха, но коментаторите бяха слаби, после обратното - намалиха публиката, а усилиха коментаторите. Развали се атмосферата от готиния първи мач, точно заради това. Лошото е, че вече се случва за пореден епизод. Надявах се да си бяха взели поука от първите PPV-та, или поне от миналия епизод и да бяха реагирали по някакъв начин. В крайна сметка е липса на професионализъм, нещо, което със сигурност би отблъснало много casual фенове. Дано поне са го качили някъде, вече с оправено аудио. Link to comment
seekstah Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Екстра си беше епизода! Мача по тройки за откриване на шоуто бе супер, Дъстин е машинка, дано да го видим срещу Хагер скоро! Трент и Феникс за мен са бъдеще претенденти за титлата! Пентагона и Даниелс малко слаб мач се получи. Женските мачове бяха добре, дори и тоя педобеър Роуз добре избухна срещу топ милфката Шана. Хикарууууу Шидааааа😍 искам да й правя шибари! Мокс и Джанела супер мач, Джоуи трябваше да спечели или Джерико да се намеси. Мокс е уникален образ по принцип(още преди ВеВеЕ), а Джанела почва да ме кефи лека полека къв е дебил. Относно промота: - Коуди перфе -Месаря, Бръснача и Бънито изглеждат страховити, малко тъпо че вкарват некъв пенсиониран в мач срещу тях(QT Marshall) -Dark Order не съм гледал още промото, малко са ми анти -Конг/Бранди на мен ми харесват като история, не знам какъв им е бил проблема на WWE преди с Карма и тази история..? Малко е брутално да стригат момичета, но пък ще е яко накрая някоя маца като ги напляска. Супер шоу, дано дебелите грингоси да са го гледали... Link to comment
Chocho95 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 13 minutes ago, seekstah said: -Месаря, Бръснача и Бънито изглеждат страховити, малко тъпо че вкарват некъв пенсиониран в мач срещу тях(QT Marshall) Основната идея е, че MJF и BBB избират съотборник на Cody и му дават най-слабия от ростъра. Според мен ще има някакъв twist и няма да е той съотборника, а Marty Scurll - тъкмо му изтече договора с ROH. Поне това тийзват, дали ще стане, ще видим. Link to comment
seekstah Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ако е Марти ще е супер, и ако може да търне срещу Коуди и да си прави нов Villian Enteprise с BBB. Просто за мен Cody ще го мачкат цяла година, докато накрая не прецака всички, или не си стиснат ръцете с Jericho. И като говоря за Крис, последното име което тръгна да чете в "лексикона" преди да излязат Jurasic Express беше Марти... 🙄😁 Link to comment
nWoHulkster Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 Това не е новост, но тази седмица ми направи по-голямо впечатление, особено след резултата от втория женски мач. Преди да започнат по TNT упорито говореха как при тях няма да има 50/50 booking и победите/загубите ще имат значение, а в крайна сметка, ако човек се вгледа в win/loss статистиките, болшинството от хората в roster-a досега са си баш 50/50 или близко до 50/50. Не го правят по същия банален начин както това се прави в WWE, но реално почти няма хора в roster-a с booking инерция. Кечистите си разменят победи и почти няма такива, които наистина да се push-ват като доминантни звезди. Особено женската и отборните дивизии са перфектен пример за това. Дори и звездите, които уж се водят главни звезди в тези дивизии, падат от други не толкова главни звезди и общо взето booking-ът е голяма каша в това отношение. Сериозно трябва да затегнат booking-а и наистина да почнат да слагат spotlight-а върху определени хора, а не да се мъчат да огряват всички. Имам и други критики, но тази седмица това ми се наби на очи. От другата страна на нещата, колкото и да се каже за промо работата на Jericho ще е малко. Перфектен. Просто перфектно прави сегментите с по-новите лица. Евала. Евала и на Cody, който ми е може би любимия babyface в американския кеч в момента. И накрая ще кажа и евала за откриващия мач с Dustin и Bucks-овете, който беше супер забавен за гледане. Като цяло, AEW Dynamite си има своите слаби места и понякога взимат странни решения, но общо взето шоуто продължава да се гледа лесно и да ми задържа интереса. Link to comment
Chocho95 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Рейтингите тази седмица: AEW: 851,000 NXT: 845,000 Link to comment
koleda321 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 6 hours ago, Chocho95 said: Рейтингите тази седмица: AEW: 851,000 NXT: 845,000 Not great, not terrible..... Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
gboy Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Поне за първи път от години имаме някакъв вид "война". Щото опитът на TNA беше мега жалък, като се прехвърлиха в понеделник и WWE отнесоха като кьорав делфин шамандура. nXt и AEW барем са равностойни. Друг е въпросът, че всеки път когато от WWE поискат, могат да напомпат мускули в третия си бранд и да спечелят по рейтинг. Link to comment
Guest Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Колкото и да сме ниша, фактът, че в сряда вечер през 2019 има над милион и половина на които им се гледа кеч изобщо не е лош. Подчертавам кеч, а не sports entertainment. Само за сведение, RAW вече няколко седмици поред стига под 2 милиона в третия им час. Link to comment
seekstah Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Ех времена, времена... ТНА пускаха Хоугън и жената на Бъба радиоводещия 1в1 w мач креватно джудо с гост рефер самия Lovesponge, когато паднат под 1 милион... Да не говорим, че баш на Thanksgiving обличаха AJ Styles в някакъв смешен костюм на пуйка или Конг биеше Реби и гореспоменатия Бъба бекстдейдж и пак цъкаха по 1.5 милиона зрители... Дано AEW това да го имат за урок, за да не се издънят, защото явно днешният кеч фен е много взискателен и бързо се отказва и сменя канала. Link to comment
gboy Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 И тази седмица шоуто беше много добро и почти не съм скипвал нищо, като изключим женските сегменти. Откриващия мач беше доста силен и публиката му се кефеше. Промотата на Джерико и Коуди си бяха на обичайното високо ниво. Единственото оплакване и на мен ми е, че го нямаше MJF - трябва да е доста по-често под прожекторите това момче. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.