Jump to content

Anthony Joshua vs Andy Ruiz II 7 декември 2019

Bobotsi

Recommended Posts

Тоя Джошуа е толкова overhyped, че не е истина... Дано да няма 3ти мач между тях, а да се даде шанс на новите лица да изплуват в "мейн ивента"!

jlny.gif

13 hours ago, seekstah said:

Дано да няма 3ти мач между тях, а да се даде шанс на новите лица да изплуват в "мейн ивента"!

Новите надежди като Пулев ли имаш предвид?

35izpu1.jpg

Очаквам Joshua да спечели реванша.

Това, което се наблюдава преди него, е че Ruiz хвърля пари за глупости и се е обградил с натегачи. Ако е само фасада, евала, но по-скоро ми изглежда, че е попаднал в капана на славата. Няма да е първият, който печели битката в живота си и съответно голямо количество пари, и се отдава на живот след това. Боец като Ruiz не ми изглежда като такъв, който ще доминира дивизията с години напред. Той получи златен шанс в първата битка, след като смени Jarrell Miller, и успя да бие. Каквото и да стане, това ще е пикът в кариерата му. От друга страна, Joshua изглежда концентриран, свалил е килограми и е направил нужните промени в лагера си. Като цяло е сценарий, който сме гледали вече доста пъти. Ruiz ми е бая забавен и е култова история, тъй че нямам нищо против да спечели отново, но нагласите са ми за съдийско решение в полза на Joshua.

2 hours ago, Radox said:

Новите надежди като Пулев ли имаш предвид?

Дамм 👼 

Усик, Фюри, Уайлдър. ;) 

Джошуа едвам победи Паркър, да не говорим, че дори Уайт и Ортиз са по-качествени боксьори от него. Не е задължително шампионът по бокс да е черен и англоговорящ... :D И ненавиждам английски инцести, още повече представящи се за такива!

jlny.gif

Тук нещата са доста на кантар според мен. Да, Джошуа е адресирал някои проблеми и е взел мерки, но интересно е каква ще е реакцията при поемането на силен удар. Видя се, че никак не му се нрави да го удрят и му е трудно да остане спокоен. В това се коренят шансовете на Руиз. Ако победи, Джошуа ще си върне позициите за бъдещи супер битки с Уайлдър и Фюри. Още една загуба доста ще навреди и вместо Уайлдър на Уембли, Сашо Пацов ще го чака в Универсиада.. или пред нея на паркинга. 

Джошуа е поемал удари от далеч по-добри удрячи като Кличко, Поветкин, Уайт, пък дори и Такам. Руиз всъщност не минава за нокаутьор, просто с първия удар го нацели някъде отзад или отстрани и предизвика мозъчно сътресение, след което Джошуа беше неадекватен. Единственият шанс на дебелия е Антъни психически да е насрал тотално, ама едва ли. Ще бъде много по-подготвен и внимателен, ще си точкува спокойно и според мен в даден момент и ще нокаутира Руиз.

Иначе, вкарали още един двубой от тежката в картата - Mahammadrasul Majidov ще се бие с Том Литъл. Стабилен опонент за азера като за втори мач. Както се и очакваше, предвид възрастта му, ще го форсират малко по-бързо от обичайното. Дано тъпаците от Диема излъчат всичките двубои. Хърн прави някакво мини издание на гала вечер за тежката категория, скоро дано се случи и пълното.

U_think_U_Know_Me

Много ми е противен Джошуа, силно се надявам да не му стигне кардиото.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Налял е 7 кила от първия двубой, а уж щеше да сваля. Явно наистина го е ударил на живот, Джошуа ще го пръсне.

Надцененото негро утре пак ли ще припада по ринга и ще си гълта езика? После да го спасят кво ще има ? Получил мозъчно сътресение, аркада от спаринг, бил е в цикъл??

The Olimpic Hero

Аз съм твърдо за ДЕБЕЛАКА! Кефи ме този мексиканец. От друга страна не харесвам Джошуа. Ще е забавно, със сигурност.

И мен ме кефи шишо, но ако трябва да съм честен, по-добре е да бие Joshua, най-вече защото в него са големите мачове които искам да гледам. Вече съм казвал, че съм Уайлдър марк и като цяло голямата ми мечта в момента е да видя как Дионтей разцепва канчето на Антъни.:D

The Olimpic Hero
Just now, VSB said:

Не му ли беше фен?

Ами май не, не помня да съм му бил фен, но знам ли. Харесах само мача му с Кличко, който си е боксова класика, но във всички останали мачове ми е сравнително дроп и не се различава кой знае колко много от съвременната скучна тежка дивизия, в която се залага предимно на тактика и мачовете са доста неатрактивни.

В подкастовете с Нешев друго говореше по едно време.

Иначе, напротив, атрактивен си е и мачовете му са интересни. Описанието ти важи само за един негов бой - с Паркър.

19 hours ago, THE ENEMY said:

И мен ме кефи шишо, но ако трябва да съм честен, по-добре е да бие Joshua, най-вече защото в него са големите мачове които искам да гледам. Вече съм казвал, че съм Уайлдър марк и като цяло голямата ми мечта в момента е да видя как Дионтей разцепва канчето на Антъни.:D

На мен също много ми се гледа обединителен мач за всички световни титли между Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа :cool: . Но пък от друга страна имаме наш Кубрат Пулев, който се води, че е задължителен претендент за титлата във версия IBF и си иска мача за нея по възможност още през пролетта на 2020 година. Така че ако Антъни бие тази вечер Анди Руиз, по принцип, а и по задължение, неговият следващ съперник трябва да бъде именно Кобрата. Макар, че...ако трябва да се доверим на промоутъра на Джошуа Еди Хърн, че неговият клиент има договор за още един мач в Саудитска Арабия за догодина, май ще ни стане ясно кой измежду Уайлдър или Пулев биха договорили за сблъсък за световните титли... :lol:

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

The Olimpic Hero

Започвам да се надъхвам с тази класическа песен на "Гумени глави". Слушайте я. Тя е химн на всички дебели хора. В нея се обяснява, че когато човек е дебел, животът му става много по-добър.

Валъо Кита : Живея напред, не гледам назад защото съм един Български тарикат дебелият господин Валъо Кита огромният да бе 100 килограма виждаш ли моите алчни очи те са кървясали Йей-Йей не мога да наситя гладът си колкото повече трупам толкова повече ме сърби искам пари, искам повече пари искам да се къпя във милиони долари никога не съм се чувствал по добре разбрах го когато станах дебел моите мечти бяха осъществени не спирах да броя мангизите зелени животът ми накрая влезе в пътя душата намери спокойствие и мира тялото ми исцяло се промени а аз имах целият свят във краката си. Припев: (х2) Ако си дебел ти, животът ти и твоите мечти ще се слеят в едно. Ако си дебел ти, за тебе всичко, в всичко хубаво ще бъде достатъчно близо. Кобака : Кобака , ъъ , бавен бавен ти знаеш,че на моя стил няма равен равен когато имаш власта, когато имаш парите и започваш да трупаш излишните килограми твоят живот, твоите мечти се преплитат в едно и тогата ти разбираш каква е ползата да си дебел и да караш 500 CEL да си поръчаш къща с басейн отпред и легнал на шезлонга да отпиваш коктейл а върху теб 2-3 африкански богини те масажират само по бикини кажи ми има ли рай на земята отговори ми той не е ли за всичките далаци и запомни всичко хубаво на този свят е твое но така както е твое така е и мое ! Припев : (х2) Мишо Шамара: Аз съм тупак сега със микрофона във ръка признавам, че любимото ми място е между женските крака знаете не съм дебел обаче аз съм смел за разлика от Валъо Кита не приличам на варел предпочитам да имам всички кинти на света не обичам обаче хората които ми ближат гъза карам моето BMW и въобще не ме ебе на 1-ва карам гуми въртя аз съм лудото момче аз имам парите, харесват ме жените мога да призная аз живея във мечтите името Гумени Глави направи моите пари Шамарът, Кита, Кобака сме тук нали? Припев : (х2)

Още на: https://textove.com/gumeni-glavi-ako-si-debel-tekst
Благодариние на textove.com

Силно започваме вечерта. :lol:

Molina се би доста срамно. Постоянно привежда глава и после се сърди, когато го удрят в тила. Изглежда търсеше някаква контроверсия. Да го спрат бързо и после да мрънка, че съдията го е ощетил. Hrgovic ми харесва как седи на ринга. Бие се умно и методично. Единствено брадата му често виси във въздуха, но явно е уверен в техниката и издържливостта си, че да не е проблем. Въпреки че съдията тотално загуби контрол върху битката, Hrgovic не се подведе и направи това, което беше нужно. Molina е бита карта, но той винаги е бил ползван от големите за боксова круша. 

Сблъсъкът на двамата започва в 22:45 по Диема Спорт 2, а студиото започва в 22:00.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...