Jump to content

Деонтей Уайлдър срещу Луис Ортиз 2 - 23 ноември 2019


Gooner_4

Recommended Posts

@Gooner_4 Брат, оформи я малко тая тема - постерче, дата, час, това - онова ;) 

 

Иначе със сигурност един от интересните сблъсъци тая година при тежкарите, но, уви, поредният компромис. Луйс Ортиз е животно, но си е на години вече и по-добър едва ли е станал. Моите уважения към него, но всички искаме да гледаме Уайлдър - Фюри 2. 

 

А Денотей далеч не ми е сред любимците и ще се изкефя кубинецът да го прати на пода, но не ми се вярва. 

 

Link to comment

Аз съм Wilder mark. Доста нескопосано е негрото, но може би точно заради това ме радва, някакъв нетипичен е.:D А и винаги съм се кефел на нокаутьори и за мен това са най-интересните животни в бойните спортове по принцип.

Link to comment

Първата битка беше интересна. Ortiz стабилно разкри Wilder, даже го правеше да изглежда като аматьор на моменти. Но с напредването на рундовете, годинките си казаха думата, а и Wilder се адаптира и намери тайминга.

В подобни реванши, младият боксьор почти винаги си го взима убедително. Ortiz може да го пишат на 40, но реално пичът е поне на 47-48, може и горница. Щом самият той твърди, че е гледал на живо Rumble in the Jungle през 1974, значи е поне 70-71 набор. Гледам сега се е нацепил, в което няма лошо. Ама колкото и да си нацепен, скоростта и рефлексите не се връщат. 

Link to comment

В един от рундовете бая беше глътнал плувката Уайлдър, ама пусто деди вече нямаше сили. :D Иначе отиваше към приключване. А, като го гледам Луйс Ортиз в каква форма е, не виждам начин да не гръмне за допинг в скоро време. :dry:

 

Link to comment

Как се казва тоя коментатор кавал, който два пъти споменава мача на Джошуа срещу другия "Ортиз", явно имайки предвид Анди Руиз? Да не говорим, че произнасят името на Ортиз с различно ударение. 

Link to comment
3 hours ago, Lag4 said:

Как се казва тоя коментатор кавал, който два пъти споменава мача на Джошуа срещу другия "Ортиз", явно имайки предвид Анди Руиз? Да не говорим, че произнасят името на Ортиз с различно ударение. 

Камен Петров, коментатор на Eurosport( преди години даваха бокс и го коментираше, после се прехвърли на кеч и накрая на тенис на маса). Човекът има култово участие в bwc podcast и бе записан лично от Vichix. 

 

Иначе мачът бе скучноват, доста се дебнеха, но нокаутът бе красота. Деойнтей май е поизрастнал в тактическо отношение, изчака си момента , освен това ми направи впечатление че за първи път не мааше с балтии.

 

Link to comment

За какво ти е техника, когато ти трябва само един чист удар да приключиш срещата? :D Добър нокаут, хубави хонорари за двамата, всички са доволни. Сега всичко освен Уайлдър - Фюри 2 ще е неприемливо. 

Link to comment

До момента на нокаута съдиите единодушно са давали мача на Ортиз. Чудех се как може от екипа на Фокс да дават повече рундове за Уайлдър :blink:. За мен кубинецът му изнасяше лекция по бокс отвсякъде - пазеше се добре, удряше чисто и контратакуваше с перфектен тайминг. За съжаление, боксът е спорт, в който всичките умения струват точно една кръгла нула, когато срещу тебе има звяр като Уайлдър. Даже ударът му не беше кой знае колко точен, реално го удари някъде в областта на челото или поне горната част на главата, но със сигурност не и в брадичката. Луис Ортиз имаше много по-точни попадения през ранните рундове. 

 

Иначе е факт, че Денотей за първи път не развя мелниците, определено има израстване и в неговата игра.  

 

До преди няколко месеца бях убеден, че Фюри би взел реванша (ако го доживеем изобщо), но сега не съм чак толкова сигурен. Тайсън Фюри загуби още една година от и без друго скапаната си кариера в битки с разни никому неизвестни джобъри. На всичкото отгоре последният джобър бая му се опъна.  Освен циркаджилъци, друго от него не виждаме последно време. 

 

А Ортиз с подобно представяне само доказа, че и на дърти години е сред елита на боксовата. Много ми се ще да го видя срещу Джарел Милър, Дилиан Уайт или Паркър, но нещо ми се струва, че няма да се случи и това. Ще опука още няколко имена средна ръка и ще се пенсионира. 

 

Link to comment

http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=b943460bb209b49216b16bac4dd410329192efea

Качиха го и в торент, за който като мен не го е гледал.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Битката беше копие на първата. Oritz е видимо по-добрият технически и нямаше проблеми да спечели първите 6 рунда. Но в този напреднал етап на кариерата му, Ortiz е боксьор за 6 рунда, след това има видим спад в кардиото и концентрацията. Това беше достатъчно на притежаващият най-силен удар HW и горе-долу го нокаутира с първия по-сериозен удар. Качествена победа за Deontay, която изглежда по-добра на хартия, отколкото е. За повечето, които следят спорта, завършекът не е никаква изненада.

Моите очаквания за реванша с Fury са, че Fury за втори път ще го разкрие и този път няма да има съдии, които да му отнемат победата. Самият Fury няма да тръгне да се лигави при полу-спечелена битка, а ще танцува около него 12 рунда. Wilder отново ще разчита прекомерно на силата си, но мечтаният удар няма да дойде този път. Пък Fury показа, че може да му поеме най-силният удар, ако се наложи. Лукс, който Oritz нямаше. 

Link to comment

Ortiz се представи чудесно. Определено беше по-добрият боксьор и пласираше повече удари по време на мача. Категорично си печелеше рундовете, а Wilder изчакваше своя момент. Самата битка не беше особено привлекателна, нямаше запомнящи се удари или нокдауни. Седмият рунд беше най-интересен и когато изглеждаше, че Ortiz ще спечели пореден рунд след като вкара най-добрата си серия удари, Wilder го подмами и го нокаутира само 3 секунди преди да изтече времето. Luis се откри прекалено много, сякаш тръгна да печели с нокаут все едно е последен рунд и Wilder му вкара много тежък удар, с който го нокаутира. Както казаха коментаторите: "Тъкмо се беше охилил Ortiz, и се озъби":2funny:. Deontay разчита твърде много на KO като тактика и това може да му изиграе лоша шега занапред, например срещу Fury. Ако някой друг, освен Stivern, издържи 12 рунда срещу него, при подобно развитие на мача, Wilder ще загуби. Чакаме реванша с Tyson Fury.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Много, много класна игра от страна на Ортиз до момента на нокаут. Показа перфектната техника и ако не беше този зверски удар, сигурно щеше да вземе победата. Според мен рундовете бяха 7-0 за кубинеца, но Уайлдър за пореден път показа нечовешката си сила.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Ортиз имаше много по-силни тупалки в първия мач. Беше бледо копие на себе си в този. Друго за мача е казано по-горе. 

 

Уайлдър има страшен удар и усет за нокаута, но във втория мач с Фюри ще изглежда като пълен аматьор. Той изглеждаше така и в първия им мач. Просто Фюри е класи над Уайлдър чисто като боксови умения. Чернилката трябва да се надява да му забоде някоя късметлийска балтия  иначе въобще не го виждам в реванша

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...