Jump to content

AEW Dynamite - 20 ноември 2019


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Indianapolis, IN

Зала: Indiana Farmers Coliseum

Обявени мачове: Moxley vs. Allin / Fenix vs. Nick Jackson / Private Party vs. Santana & Ortiz / Dynamite Dozen Battle Royale

 

jl2L779.jpg

Link to comment

Jericho е шибаната ЛЕГЕНДА!!! :D 

Тоя рън с титлата му е по-култов и от оня от 2008 година. Трудно ще надминеш дебелото гадже на Sky и бебе Йода! :D

 

Мачовете в шолото също бяха добри, особено МЕ. Darby Allin никога няма да е сериозен шампион, но в ей такива главни мачове по ТВ си е точно на мястото. Забавен мач, накрая джоби както си требе и тва е.

 

Orange Cassidy има най-абсурдният гимик в историята на кеча. Ама в цялата история на кеча, включително олигофренските гимици от 1995 година в WWE с боклуджии и свинефермери. Реално това е гимикът на Kevin Nash, ама обърнат в комедия. Обаче някак си започва да ми харесва. Естествено не би трябвало да получава някакъв пуш с такъв гимик, но като мид-кард атракция и той си е точно на мястото.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
The Olimpic Hero

Една идея по-слабо от предната седмица, но пак беше прилично шоу.

 

Някои критики:

 

- Nick Jackson и Matt Jackson губят почти всеки мач, в който участват. Не го разбирам много този букинг.

 

- Имам чуството, че AEW са подписали на килограм 10 чувала японки и не свършват и не свършват, всяка седмица излизат нови. Защо Britt Baker, която е готино пиче, има харизма и би трябвало да е едно от лицата на женската дивизия, губи от поредната шибана японка, за която не знам нищо?

 

- MJF излиза без ентранс в Battle Royal-а. Това е абсурдно, след сегмента от миналото шоу трябва да е от топ звездите на AEW. Да, после стандартно взе победата в мача, но все пак...

 

- Не съм фен на това, че Santana и Ortiz загубиха от Private Party, макар и да имаше намеси .

 

Нещата, които нито харесвам, нито не харесвам, някъде по средата:

 

- Пакетът за Dark Order - Ставаше и им развива образите, но звучеше странно.

 

- Скуаш за Luchasaurus

 

Добрите неща в шоуто:

 

- Задкулисният сегмент с Chris Jericho, не съм сигурен дали това се излъчи по телевизията, защото гледах някаква версия, която е без реклами.

 

- Отново чудесният сегмент с Jericho на ринга, в който билдна по много добър начин нещата за следващото шоу в Чикаго - празненствата и мача му със Scorpio Sky. Пак имаше забавни моменти.

 

- Jon Moxley  vs. Darby Allin - Приятен и в същото време различен мач от всички останали на шоуто. Странни бяха тези моменти с Allin и чувала за трупове, но вероятно се вписват в образа му. Правилен победител тук.

               

Link to comment
6 hours ago, The Olimpic Hero said:

Някои критики:

 

- Nick Jackson и Matt Jackson губят почти всеки мач, в който участват. Не го разбирам много този букинг.

 

Губят за да изграждат другите отбори в дивизията. The Young Bucks са най-големия отбор в AEW и това няма кой да им го отнеме. Би било глупаво и егоистично ако се пушваха сами, предвид ръководната им роля, нещо, което щеше да им донесе много люти критики. Бъгсовете не са глупави и осъзнават тези неща много добре. Това не значи че занапред няма да имат успешени периоди, но не и докато Dynamite не се изгради като бранд. Виж и останалите от The Elite, и те следват техния пример. Кени Омега малко ли губи? Коуди пък се отказа от бъдещи претенции за титлата... евала им правим за тези саможертви, така постъпват истинските лидери в една компания.

 

Quote

 

- Имам чуството, че AEW са подписали на килограм 10 чувала японки и не свършват и не свършват, всяка седмица излизат нови. Защо Britt Baker, която е готино пиче, има харизма и би трябвало да е едно от лицата на женската дивизия, губи от поредната шибана японка, за която не знам нищо?

 

Поради същата причина, точно защото не знаеш нищо за японката, затова спечели. Ще кажеш. че не гледаш кеч от 20+ години, че трябва да ти се обяснява как се изграждат кечисти... явно си привикнал твърде много към post attitude era WWE.

Link to comment

Японките са проблем, но точно Хикару Шида е топа! За мен лесно би се решило всичко - Shida мейн евент в женската дивизия, заедно с Kong, Britt, Allie, Ivelisse Velez и Priscilla Kelly(ако са подписани последните 2), a Riho и Yuka да стават high flying tag team. ;) Естествено за всичко това са нужни отборни титли и при женските + още няколко топ indie имена като Taeler Hendrix примерно. 

Относно шоуто - перфе като замисъл и изпълнение, лично мен нищо не ме дразни, поне докато го гледам на skip. :D 

jlny.gif

Link to comment

Като цяло има готини жени в ростъра, но фейлнаха да ги представят като образи. Според мен в момента им трябва някоя като Джерико, която чрез промо умения да издигне другите в компанията. От днешната ера кечистки се сещам за две такива. Едната е Алекса Блис, която и без това се изтърка в WWE, но не мисля, че ще я пуснат да напусне, винаги са държали на нея. Другата е AJ Lee, която сама преди няколко години измъкна женската дивизия, откъдето беше затънала. Тя реално през цялата 2013 беше шампионка и имаше вражди, които бяха добре развити, с най-различни диви. Та евентуално на нея, ако смята да се връща към кеча, могат да предложат някаква добра сума и да я вземат, защото женския кеч през 2019 е доста ценен и като цяло това е най-основния минус на AEW в момента. В другото са си OK, постепенно ще се вземат и още звезди оттук-оттам.

Link to comment

Britt Baker преди AEW дори не е била full-time кечист, даже и в момента не е. Очевидно няма как да й дадат толкова голямо доверие при положение, че е яко зелена, то и на ринга се вижда. Това е положението през 2019, да си топ пиче не е достатъчно. Очаквам и Stardom покрай сделката с Bushiroad да пускат все по-малко мацки навън, което също е кофти за AEW.

 

Добро шоу. Аудиторията на AEW показа, че е по-лоялна от тази на NXT, спечелиха ключовото демо и продължават да поддържат един постоянен номер. Нямаше cliffhanger-и, но за сметка на това другата седмица в Чикаго се очертава едно мини ППВ :beer:

Link to comment

Целия ростер на RAW и SD се изсипа в NXT и най-накрая биха със съвсееем малко.

За радост на AEW техният рейтинг много малко е мръднал надолу, което показва, че явно изграждат лоялна фен база.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...