Jump to content

Може би кечът вече не е за мен


YoTheReal

Recommended Posts

Разбира се, заглавието звучи прекалено драматично, но така или иначе отдавна ми се щеше да напиша една такава тема. Струва ми се логично, предвид, че всъщност винаги гледането ми на кеч е било свързано директно и с BWC. През годините много хора тук тихичко спряха да гледат кеч - някои все още влизат заради самия форум, други от дъжд на вятър, трети въобще не. Аз, поне за момента, съм от първите.

От вече може би над година насам на практика не гледам кеч - поне не по начина, по който го правех преди. Чета преразказани репортажи от шоута, тук-таме нещо от YouTube, изгледах 1-2 епизода на AEW, но цялостното ми усещане е, че в крайна сметка това вече не е моето нещо. Дори нещата, които ми харесват - например смятам, че AEW правят качествен продукт - просто не са достатъчно добри, че да ме карат да чакам какво ще се случи следващата седмица. Още по-малко да стоя по нощите или пък да чакам сутринта да изтегля от тракерите нещо.

От една страна, продуктът не е толкова добър, колкото всичко останало, което мога да правя със свободното си време. Предпочитам четенето на книги или, ако искам да се взирам в екран - да гледам сериали, които ми предоставят истории, които нямат нищо общо с качеството на това, което ми предлагат WWE, AEW или който и да било. Другата страна е, че свободното време става все по-малко - поне при мен. Не знам как Лари Ксонка има времето да гледа толкова много кеч, но на него поне му плащат за това, докато, доколкото знам. (редактирано)

Започнах да гледам кеч сериозно през 2005 г. Аз съм буквално GTV чаве и тъжното на цялата тая работа е, че от тогава няма почти нито един останал кечист, GTV не съществува и в крайна сметка трябва да тегля чертата, че гледам кеч от 15 години, над половината ми живот и практически целият ми съзнателен такъв.

Две години по-късно открих BWC. Няколко пъти “губих” форума и трябваше да го намирам през Google или през историята на браузъра си, доколкото помня. През 2008 г. се регистрирах и всичко останало е запечатано, за добро или лошо (предимно лошо) в историята на форума. Един Бог знае колко точно реда съм изписал тук, колко съм се карал за глупости с какви ли не хора и колко съм се филмирал, дори когато съм се оплаквал от филми. Писал съм дневници, малоумщини, неща, от които ме е срам и такива, от които не ме е. Ще си запазя останалата част от монолога, защото все пак не напускам форума, да се просълзявам тука. :))

Та ако погледна последните 15 години, трябва да отбележа, че винаги съм смятал, че продуктът е лош, тъп, скучен, поне в сегашно време. Имаше само едно изключение: лятото на 2011 г. Този сегмент например мога да го гледам и на репийт, защото е самото съвършенство:
 Всичко останало, което наистина съм харесвал, или са били отделни моменти - завръщането на Скалата, или още по-доброто завръщане на Леснар (което също мога да гледам на репийт и съм го правил доста пъти), отделни мачове и т.н. Тях съм ги харесал в конкретния момент.

Но другите неща, които ми липсват: Shield и Wyatt Family например, или пък Джерико през 2008 г., съм харесал в ретроспекция. Тоест, гледам нещо в сегашно време и си казвам - е, става. И после след 1-2-5 години си мисля - баси, това е супер добро. Когато Shield се завърнаха заедно, въобще не ми пукаше. Лампата, че кечът вече не е за мен, вече беше светнала, но сега започнах ясно да я забелязвам. По същия начин сега, когато гледам Брей Уаят, си казвам - леле, колко ще е яко да го гледам това след няколко години и да се чудя как WWE са позволявали такъв продукт.

Кечът е пълен с яки моменти. Преди обаче тези моменти се раждаха от цялостни истории - едни добри сюжети, в които нещо изпъкваше силно. Сега цялата формула се върти само и единствено около моменти - а не около сюжетите, които биха ги родили. Всичко е режисирано. Когато Скалата се завърна, никой не го очакваше, беше направено перфектно, изненада беше истинска. Години по-късно WWE изоставиха всичко това и започнаха да обявяват всяко завръщане предварително. Беше важен МОМЕНТА, дори и той да е ужасно очевидно режисиран и по сценарий.

Дори когато имаш нещо, което не е по сценарий - например връщането на Браян на ринга, на мен ми се струваше, че WWE правят всичко възможно, за да го прецакат. Дали като го обявят предварително или като вкарат Браян в мач с Шейн Макмеън, няма значение. Осъзнавам, че това е само моята гледна точка. Каквото и да си мислим феновете, Винс едва ли си казва “това сега ще го преебем”. Напротив, по-лошото е, че той вероятно наистина е убеден, че прави добър телевизионен продукт, а аз не откривам вече нищо за себе си в него. Аз, разбира се, не съм притеснение за WWE, защото не им нося пари - но явно съм част от една по-голяма тенденция.

Преди години G беше пуснал една тема, че кечът приключва, когато навършиш 20 години. За много хора се оказа, че това не е така и BWC е ясно доказателство за това. За мен възрастта не е решаващия фактор, защото ако навършваш 20 години през 97 г. или дори 2007 г., нищо не се променя особено в гледането на кеч или каквото и да било. Днес е различно, защото всички имаме все повече неща за правене в свободното си време, а денят си е все така 24 часа. Преди смятах, че има един критичен момент, някаква страшна тъпотия, която да ме накара да спра да гледам кеч, но всъщност свикваш с тъпотиите и след това интересът ти отмира малко по малко. Това се случи и с повечето потребители на BWC, предполагам.

Друг голям фактор е, че имам ужасното чувство, че времето е спряло. Докато разни сериали правят наистина интересни сценарии, в които не знаеш какво ще се случи (дори в реалистични такива, например Succession - гледайте го), WWE претоплят от вече десетилетия стари и стари сценарии, които аз съм гледал и не са ми интересни. Във филмовата си тема например @gboy говореше за формулировката на сценариите - е, WWE са усъвършенствали до затъпяване всичко това, но без какъвто и да било край. Почти същото правят и всички останали, вкл. AEW, но другите се опитват да запълнят логическите дупки при първите. Странното е, че след толкова много години, WWE продължават просто да се измъкват от логически дупки, като ги изоставят - нещо, което други шоута например не могат да си позволят. Помните ли например нападенията на Nexus през 2010 г.? Или дори историята между Браян и Миз от миналата? Еквивалента на това в музиката е просто да набираш напрежение, акорд след акорд, и да няма някакво разрешение в края, а да смениш тоналността и да започнеш друга песен.

Всичко това си личи и във факта, че 2019 г., в която чисто социално и политически нещата нямат нищо общо с тези преди 20 години, една огромна част от кеч феновете все още чакат да се върне Attitude ерата. Нещо като да си инвеститор и да чакаш да се върнат 20-те години на ХХ век, защото тогава било по-добре.

Лошото е, че всичко това влияе и на BWC. Има много начини, по които можем да смятаме активността във форума и дори можем да кажем, че днес той е в добро състояние - пише се основно за кеч, колкото и да са малко мненията, са си по темите. Но когато вляза в темата за впечатляващи изказвания ме свива сърцето и бързам да намеря тези от старите години, в които съм влизал стотици пъти и все още продължавам да се смея с глас на простотиите там.

В неделя е Survivor Series. Няма да го гледам - вероятно по-късно ще прочета какво се е случило и ако нещо си заслужава, ще си пусна откъс от него. Рано или късно ще започна и това да правя, просто защото нишката ще се изгуби. Трудно е да гледаш нещо, в което не си инвестиран - нито ти пука за героите, нито ти пука за историята, а това, че кечът е “никога несвършващ сериал” преди беше плюс за мен, а сега определено е минус.

Едно е, че този сериал става все по-дълъг всяка седмица - WWE продуцират по поне 10 часа чист кеч всяка седмица - и второ, че както казах, няма някакъв момент, в който да си кажеш - ето, това е хубав край. Преди, впрочем, имаше. Такива неща като blow-off вече почти не съществуват, защото WWE продължават да вкарват всички в безсмислени мачове постоянно, дори след като дадена вражда уж е свършила, защото имат “история”.

Нещата, които най-много чаках преди - Royal Rumble и WrestleMania, вече са ми негледаеми. Не защото са задължително некачествени, а защото са между 5 и 7 часа дълги, което е нечовешко за мен. Проблемът е, че знам, че ако не ги гледам на живо, няма да ги гледам въобще - и вече съм преминал на втората фаза, в която въобще не ги гледам.

Значението им също помръкна заради сделките със Саудитска Арабия например. Те са супер за WWE като компания, но за мен, един неплащащ фен, добавят само още причини да не се интересувам и да се чувствам сякаш не знам какво се случва. За да направя отново паралел с шоутата, си представете, че в средата на сезона на любимия ви сериал всички герои заебават това, което правят и започват да правят нещо друго, появяват се нови герои и т.н. - след което, когато мине “големия епизод” (шоуто при арабите), те си продължават по първоначалния сюжет. Това е, което прави WWE.

И така, време е да си кажа нещата директно: е, може би кечът вече не е за мен.

Link to comment

Омръзнал ти е. Няма как да я има тая тръпка, както преди, а и продукта не е същия. Нормални неща са това. И с форума и без форума, ще продължаваш да му хвърляш по едно око, защото е шибана краста и само кеч феновете го разбират въпросното чувство.

Link to comment

Нямам намерение да чета. Не ме ебе и грам дали гледаш кеч или не. Но просто не се сдържах и направих един бърз ctrl + f с Ника си... Ми, DAFUQ, момче... :(

Link to comment
12 minutes ago, neshev said:

Нямам намерение да чета. Не ме ебе и грам дали гледаш кеч или не. Но просто не се сдържах и направих един бърз ctrl + f с Ника си... Ми, DAFUQ, момче... :(

 

Дал съм те за пример като един от хората, които знам, че гледат най-много кеч, надявам се не е прозвучало негативно. Както съм написал, някога и аз гледах тонове кеч. Не е някакъв код за заяждане темата, може би въобще не трябваше да давам примери.

Link to comment

Да беше изолиран случай, хубаво.

 

Ама последно време ме споменаваш плашещо често, въпреки че продължавам да не те отразявам. Ясно е, че търсиш дискусии, а не евтино заяждане с цел плюсчета, затова ми прости. :happy: Но си е притеснително, nevertheless.

Link to comment

Факт е, че с годините човек си променя вкусовете, защото се променя като човек. Например преди бях голям футболен фен, с времето започна да ми отъпява все повече и вече не гледам въобще. От световното миналата година не съм гледал футбол. Никой не ми верва, но е факт. Някакви сериали дето съм гледал като малък, като Smallville, сега ме карат да кринджвам, защото вече ги гледам с други очи. За "Приятели" мога да напиша есе колко е зле според мен. :D 

 

Но конкретно с кеча не смятам, че е точно така. Когато в YouTube ми се предлага някакъв стар кеч, най-често скуош на Goldberg, все още я усещам тая тръпка. Което ме кара да мисля, че проблемът е в тия, които създават днешния кеч, конкретно боноботата в WWE, а не в мен. Сега, има го и ефектът носталгия със сигурност, но не смятам, че това е решаващото. 

 

Истината е, че WWE ни заеба, както Холивуд ни заеба. Това с времената се промениха, хората/феновете/зрителите се промениха са абсолютни простотии. Още сме тук, не сме умрели. Просто хората, които създават entertainment продуктите, си имат свои адженди, които не включват нас. От тази гледна точка, да, кечът не е за нас вече.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

А може би... просто WWE вече не е за теб и това не е учудващо... хора на над 20 годишна възраст не са типичната таргет група на световната федерация. Едва ли възрастен ще изпадне във възторг от хора като Кофи Кингстън и неговата група, държащи се като клоуни за пореден път. Или някакви неизвестни до онзи ден кечисти от NXT, които дебютират наведнъж в Първична сила и Разбиване и никой не знае какви са и не се интересува да се осведоми. От WWE направиха така, че и за известни кечисти, които са добри атлети и прилични актьори да не ми пука - Шелтън Бенджамин, Боби Лешли, Рей Мистерио... сигурно има един куп ок кечисти от близкото минало, които заради историите, в които са попаднали и начинът, по който ги промотират да са станали безлични, игнорирани от публиката и придобили статут на джобъри. Аз винаги ще си хвърля едно око на WWE по навик, както правих и с други сериали и шоута, към които имам сантиментални чувства.

 

За да си сигурен, че вече не харесваш кеч, трябва да си направиш експеримент и да погледаш някое и друго шоу на алтернативни федерации. Гледай AEW, TNA, ROH, даже малки инди федерацийки погледни - UWI(Израелската федерация), AWA(Южна Африка), федерации с различни бойни стилове като австралийските, мексиканските, японските, великобританските. Каквото ти хареса, това гледай - няма значение колко е неизвестно или известно за широката публика. Защото WWE не олицетворява кеча, а по-скоро неговата най-разпознаваема вариация, от която идват всички позитиви и негативи( в някои страни именно заради продуктът на световната федерация се гледа на кеч феновете като на идиоти). Както Холивуд не отразява огледално кино изкуството, а само неговата комерсиална и не толкова качествена част.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Моментът, в който осъзнаеш, че от нападенията на Нексъс са минали почти 10 години...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment
4 hours ago, neshev said:

Да беше изолиран случай, хубаво.

 

Ама последно време ме споменаваш плашещо често, въпреки че продължавам да не те отразявам. Ясно е, че търсиш дискусии, а не евтино заяждане с цел плюсчета, затова ми прости. :happy: Но си е притеснително, nevertheless.

 

За съжаление се налага да се съглася. Ще те изтрия от първия пост, понеже действително изглежда като заяждане. Както знаеш, ако исках да се заям или да те напсувам, щях да го направя по малко по-директен начин.

За щастие не знам как изглеждаш, че ако някой ден си прочетеше името и в BWC сънища, щеше хептем да стане притеснително.

Link to comment

Нешка, как ще коминтираш моите заяждания с теб че гимика ти на псевдо луд WWE-фен е бая тъп? И аз ли с цел плюсчета го прая :( :( 

35izpu1.jpg

Link to comment

Моято теория е, че си "болен" и си се пренаситил с медия и информация.Аз съм също като теб, но даже по-зле и ти може би не си стигнал до тая точка, но ще я стигнеш :D При мен не е само кеча, при мен са нещата в които се кълнях, че са най-великото нещо на света и че ще съм мега запален докато умра-футбол, филми, сериали, комикси и така нататък.Като се започнах от 10 годишен, когато ми прекараха интернет и чак докато бях на 21 просто се унищожих от медия и фенство, живеех най-нърдския и затворен живот, единственото нещо което правех е да ГЛЕДАМ и не се спирах, сериал след сериал, филм след филм, кеч шоу след кеч шоу, изгледах всички ROH шоута от 2005та до 2010та брат където съм ги теглил по 2 дена едното откъде ли не :D Накрая ги изтрих за секунда.И в един момент се пренаситих зверски, нямам никакво желание и мотивация да видя какви нови сериали има, аз съм мега голям комикс фен и ако някой ми беше казал като бях на 11, че ще има толкова много сериали за супергерои щях още повече да прекаля с чекиите :D Обаче не съм изгледал и нито един епизод от каквото и да е, през кура ми е и бившото ми аз щеше да е потресено.

Другото което е, социалната мрежа, ютуб и всичко подобно ти ебава майката на вниманието.Всичко вече става мега бързо, можеш да видиш всичко навсякъде, гледаш един клип до 30тата секунда, направят ти препратка към нещо друго и отваряш новия таб.От там някой ти пише в месинджъра, от там си проверяваш фейса понеже е като болест, от там се сещаш за някоя песен, от там за нещо друго и така накрая си се напълнил с отворени табове, файлове, сцени, моменти и имам чувството, че самия ми мозък се е разделил на табове понякога и нищо не може да ми спечели вниманието на 110% както някога.Филм абсурд да си пусна в нас или пък сериал, след 10тата минута съм се изнервил и съм се сетил за нещо друго и веднага превключвам на друга вълна и е много тежко.Гледам само на кино напушен някой голям филм два три пъти в годината.Някой ден ще ти писнат и останали неща, гарантирам ти го и ще ти бъде още по-тежко :D

Единственото нещо което все още ми държи интереса на макс са компютърните игри, защото това е единствената медия която гледам/слушам но и "действам" в нея в същия момент-правя нещо с ръцете, обикалям, трепа, минавам мисии и тн което е добър баланс за мен.Даже и най-малоумната игра като ФИФА-та ми държи вниманието на макс, там гледаш, мислиш и действаш, губиш, печелиш, подаваш и тн.Ама така да си пусна нещо да гледам и да си отпусна тялото и да си "ползвам" само очите го усещам като шибано ЧАКАНЕ и тва е пълна смърт. :(

9MLnN5Y.gif

Link to comment
2 hours ago, YoTheReal said:

За съжаление се налага да се съглася. Ще те изтрия от първия пост, понеже действително изглежда като заяждане. Както знаеш, ако исках да се заям или да те напсувам, щях да го направя по малко по-директен начин.

За щастие не знам как изглеждаш, че ако някой ден си прочетеше името и в BWC сънища, щеше хептем да стане притеснително.


Простено ти е.

Ето, напусна форума/кеча и акциите на компанията-майка се вдигнаха отново. Мерси. :)

EJwU976WsAAcuwL.png:large

Link to comment

Много хора сме така, вижда се и по форума. Той е на командно дишане, няма НИЩО общо от когато се регистрирах през 2011-та. Едни и същи хора пишат в едни и същи теми. Преди имаше сума ти филмарски теми и някакви идиоти, които влизаха в образи и беше мега cringe, ама си имаше своя чар, преди разни хора правиха и подкасти, игри и т.н., които никога не съм чел/слушал, ама факт е че са полагали някакъв труд, сега това го няма. Преди се пишеха и уникални теми за историята на някой кечист, като на прима виста се сещам за тази на Radox(?), за Гробаря. Поне мисля, че той я беше писал, ако съм в грешка се извинявам, но самата тема беше уникална! Имаше една и за Triple H, която съм препрочитал сума ти пъти. Имаше една тема и за кеч термини на Ultra Mad, от там ги научих всички тия неща, дето сега не ми дреме за тях и вече не ги помня. Няма ги тия неща вече.

Самия продукт  също не предлага нищо особено за което да си струва да влезеш някъде и да си напишеш мнение за него. Аз лично се сещам да влизам само защото bookmark-а ми е на първо място и веднага излиза той когато отворя Chrome, и то това става веднъж на 3-4 дни. Не бях гледал кеч от сравнително скоро, от Summerslam, след него изведнъж спрях, защото до тоя момент скипвах толкова бързо шоутата, че 3-часовия RAW го гледах 5-6 минути и просто ми омръзна и му теглих майните, после си изтеглих Crown Jewel, не знам защо, не знам какво очаквах да видя, някак си не е същото. 100% ще гледам Survivor Series, макар че грам не съм наясно за какво става въпрос тъй като не гледам шоутата, само историята с нашия и Lashley ми е г/д позната защото го следвам в IG. После Rumble-а, WM и така докато хептен не го заеба. Просто не си струва вече. Както се вика, всичко с времето си. Много депресивен стана тоя пост деба :D 

Link to comment
14 hours ago, YoTheReal said:

Преди смятах, че има един критичен момент, някаква страшна тъпотия, която да ме накара да спра да гледам кеч, но всъщност свикваш с тъпотиите и след това интересът ти отмира малко по малко. Това се случи и с повечето потребители на BWC, предполагам.

 

Абсолютно перфектно написано, както би казал един от членовете на Екипа. И при мен този преломен момент така и не дойде/не идва, но постепенно желанието за гледане осезаемо намаля. Аз също не мисля, че въпросът опира до възрастта. Постът на The Pain до голяма степен разкрива истината, поне моята де - пренаситихме се от всичко, включително и от кеча. Преди с нетърпение чаках турнири и седмични шоута, за да се насладя на "поредното кеч забавление", а сега продължавам да следя единствено по навик, като под "следя" имам предвид мощно превъртане в диапазона 20-40 минути. Пределно ясно ми е, че в един момент и това ще спра да правя, въпрос на време е. Тогава дори "институциите" Royal Rumble и Wrestlemania няма да съумеят да ме развълнуват.

Link to comment
Metzgermeister

Интересно словоизлияние от страна на автора на темата. Аз също усещам от доста години как едно друго мое хоби (сетете се кое :D) ме разочарова с всеки изминал момент, но не мога да спра да се занимавам, защото е като краста, така че мога да разбера за какво говори.

 

Относно кеча - май наистина ми е време да се прегледам, защото за мен тричасовият "RAW" минава на един дъх, колкото и слаб да е епизодът конкретната седмица, докато примерно двучасовият "Dynamite" и едночасовото "NXT UK" често ми се струват тегави и едва издържам да не скипвам, ако ми се изтъпанят някакви безлични миджети без образ. Колкото и да храним WWE, главните им шоута все още намират правилния баланс между сегменти и мачове по начин, по който хем да не забравиш, че гледаш кеч от много говорене (помня как преди 10 години TNA ми бяха по-интересни от WWE, но са имали епизоди на "iMPACT", при които в първия час има само един кратък мач, а през останалото време се леят промота и задкулисни сегменти), хем да не те отегчат излишно дълги и протяжни мачове. Естествено, нищо не е като едно време поради две очевидни причини - дори аутистите все някога порасваме (нормално е да имаме повече ентусиазъм като чавета за любимите си неща, понеже тогава хормоните бушуват и емоциите са винаги на макс, независимо дали позитивни или негативни), а Рейнс и Ролинс все пак не са Ледения и Скалата, но не мисля, че скоро ще спра гледането. Някой ще каже, че няма време, но имаш ли желание, има и начин да гледаш поне това, което ти е по-интересно, освен ако не работиш по 16 часа на ден 7 дни в седмицата, просто трябва да се лишиш от някакво друго удоволствие.

 

 

Link to comment

Хаха, сорка ама това някаква тема за оплакване ли е? Оплаквайте се на близките си, а не във форум. :D Да не съм оффтопик - имаше едно време една малка мацоранка фенка на СМ Пънк, щом пайпбомбата е на 10 години, значи и малката вече е голяма бомба? Пише ли още във форума? 🙄

jlny.gif

Link to comment
10 hours ago, seekstah said:

Оплаквайте се на близките си, а не във форум


С майка ми често си говорим за състоянието на WWE, да. А брат ми последният път като видя, че съм се оплаквал от RAW във форум за кеч, вместо пред него, се разплака.

Link to comment

Не е само кеча, а целия свят... Всичко е по-зле. Ако Ал Бънди се завърне през 2019 без сексистките си шеги, как ли ще изглежда? Може би като компилация на Торес в Челси - няколко хубави моменти на сезон. Колкото до кеча, кои фактори го направиха популярен? Простотия, псувни, разголени жени, реална имитация на истински бой и т.н. Сега по телевизията не може да се псува, за жените е обидно да бъдат приемани като сексуални обекти и се опитват да докажат на света, че са равни с мъжете в сфери, в които очевидно не са, а кечистите са се превърнали в 50 килограмови акробати. Истината е, че хората в днешно време са малоумни. Нормално е всичко да се променя според интересите на масите. За жалост се търси точно каквото гледаме. Ето миналия ден Tessa Blanchard тушира шибания Brian Cage, който е сигурно най-назобаното животно в историята на кеча и бившия им световен шампион. Аз това няма да го гледам, но забелязвам страшно позитивни отзиви за случилото се. Това е все едно Becky Lynch да победи Brock Lesnar. По-лошото е, че през 2019 това не изглежда невъзможно. И не, не е само кеча, този свят не е за нормални хора. Или пък ние сме лудите?

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
8 hours ago, YoTheReal said:


С майка ми често си говорим за състоянието на WWE, да.

 

Следващия път я помоли да направите разбор на екипа.

35izpu1.jpg

Link to comment

Модерните движения и нагласи ебаха мамата и на кеча. Какво да гледаш като голяма част от неща дето може се измислят и направят са забранени или лимитирани.

Link to comment
9 hours ago, YoTheReal said:


С майка ми често си говорим за състоянието на WWE, да. А брат ми последният път като видя, че съм се оплаквал от RAW във форум за кеч, вместо пред него, се разплака.


Евала пич, вече си ми фаворит! :D:D Обаче мен идеята ми като цяло е, че не върви вече кеча, просто ако го кажеш тва на човек извън този форум ще се смее мн. ;) Така че нема кво да се оплакваме, гледайте до колкото можете и толкова. Има и бая интересни неща, макар и да не гледам WWE от 5-6 години, сега прегледах едното шоло и пръсна! Не че беше интересно, просто 5-те минути, в които Брок разби жалкарското семейство на Рей Мистерио си е култово... Така де, не гледах цяло шоу, а highlight в youtube. :

jlny.gif

Link to comment
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
Shawn_Michaels

Пренасищането определено е фактор имаше времена дето гледах поне 10 часа кеч седмично и нищо друго не ме интересуваше, просто нямаше такава страст особено ако се върнем към attitude era-та в която информацията беше изключително малко гледал съм кеч до 4-5 часа сутринта и в 7 на училище, a това не беше един ден , а всеки път като има, все още си пазя плакатите които тежат около 5кг поне и отделно всички списания от периода :D (които свършваха около 6-7 сутринта по бутките), това е изключително малка част от това колко заинтересован бях, доста малко са хората които са били толкова зарибени като мен(във форума има не е като без хич но това е друг въпрос :) ) ама и на мен ми спадна интереса преди около 10 години гледах всичко, знаех всичко и Шон Майкълс се оттегли на всичкото отгоре, иначе пак си следя кеча не съм пропускал шоу като цяло ама гледам работите отгоре отгоре само това дето ми грабне вниманието, това е изключително неприемливо за стария Shawn_Michaels - нищо общо!

Оставам кеч фен For Life ама тръпката определено не ми е същата

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...