Jump to content

Мафия - психологическа игра

baikiro

Recommended Posts

Posted

giphy.gif

И пак стигаме до взаимоизключващите се правила, дискредитиращи играта. Това правило, което си посочил Нешка е чисто и просто измъкване от водещия, за да не вземе мерки, когато някой гледа профила на друг играч. В противен случай как ще разбере някой, че не съм влизал във форума на нощен период? И дали е стратегия, просто така се е случило или ми се е наложило, все недоказуеми неща. За да бъдем всички доволни - анулирайте сезоните, в които съм печелил, както и всеки сезон, в който модераторите са губили и си стискаме ръцете. Нямам нищо против, без това правилата се тълкуват по десет различни начина в зависимост от това кой е бил ощетен:)

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

The Olimpic Hero
Posted

Нищо няма да се анулира бе, Асене. Просто коментираме, много навътре приемате всичко. Аз не обвинявам Bobotsi или теб, в първи сезон е имало дупки в правилника, използвали сте ги, като стратегия, това е положението. Изчетох сезона по съвет на Socki, защото не го бях чел до този момент, и написах пост, толкова.

Posted

Изчети пак и по-нататъшните сезони, защото тези дупки не изчезват. Просто победителите се сменят, обаче гледането на профили продължава. Трябва да се променят правилата и наказанията, в противен случай подобни дискусии ще се водят и след края на 20 сезон.

The Olimpic Hero
Posted
Just now, The Best said:

Просто победителите се сменят, обаче гледането на профили продължава.

На практика нищо не може да се направи, освен всеки да си пази собствения профил - анонимно логване или добавка за firefox/google chrome - auto refresh. Обаче ти го казвам, че се случва понякога, особено през телефон, да влезеш, без да искаш в профил вместо в дадена тема. Не може да бъде избегнато на 100%, колкото и да внимаваш. Отделно има начини да се мами с чатове извън форума, какво можем да направим - нищо. Ако някой иска да мами, ще го направи. Аз заради това в последния подкаст исках да обясня по друг начин нещата, като наблегнах не толкова на това, че не трябва да се мами, което е ясно, а на това, че няма тръпка в това да се мами. Какъв ще ти е кефът и тръпката да знаеш кой какъв е в даден сезон и да спечелиш по този начин. Играта си губи целия смисъл.

Posted
8 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Спри се, сериозно. Буквално почна да ме дебнеш във всяка тема, за да тролиш, изтърка се вече. Ще започна да ти трия постовете и толкова. Аз водя нормална дискусия по стратегия. Следващ подобен пост ще ти изтрия и не ме ебе.

Нали искаше промяна в "гимика"? Какво стана, вече не искаш ли? Добре, ще спра, но занапред не ми казвай какво да правя. Ако имаш някакъв проблем с мен, по-добре ми дай бан или ми пиши на лично, не да се правиш на авторитет пред всички, особено, когато написоното не е в нарушение на форумните правила.<<< Понеже съм сигурен, че ще изтълкуваш думите ми погрешно... не, не говоря за троленията от последната седмица, говоря за момента в който реши да ме критикуваш без причина, особено като се има предвид, че винаги съм бил на твоя страна в тоя форум...  ама добре знаеш как да третираш потребителите, които те уважават и подкрепят, а?

Това ще го изтриеш ли? Давай, докажи че съм сгрешил в подкрепата си към теб.

The Olimpic Hero
Posted

@Suffer-H, признавам, че твоята личност не мога да я прочета на 100% и мисля, че от теб може да излезе добър Мафия играч, това го казвам абсолютно сериозно. През последните дни наистина не ти разбирам поведението, къде е сериозно, къде е тролня. Знам, че си ме подкрепял в този форум и аз съм отговарял със същото към теб. Проблемът е, че от няколко дни започваш да тролиш и в раздел "Мафия", което не ми харесва. Нужно ли е темите да се осират с нашите спорове, които нямат нищо общо с играта "Мафия". Искам тези теми да бъдат свързани с дискусии по стратегиите, анализ на сезоните, обсъждане на идеи за бъдещи сезони. Да го кажа така, не мисля, че това е правилният раздел, в който да се тролим и да обсебваме темите с това.

Posted
8 minutes ago, The Olimpic Hero said:

На практика нищо не може да се направи, освен всеки да си пази собствения профил - анонимно логване или добавка за firefox/google chrome - auto refresh. Обаче ти го казвам, че се случва понякога, особено през телефон, да влезеш, без да искаш в профил вместо в дадена тема. Не може да бъде избегнато на 100%, колкото и да внимаваш. Отделно има начини да се мами с чатове извън форума, какво можем да направим - нищо. Ако някой иска да мами, ще го направи. Аз заради това в последния подкаст исках да обясня по друг начин нещата, като наблегнах не толкова на това, че не трябва да се мами, което е ясно, а на това, че няма тръпка в това да се мами. Какъв ще ти е кефът и тръпката да знаеш кой какъв е в даден сезон и да спечелиш по този начин. Играта си губи целия смисъл.

Може да се дисквалифицират провинилите се, но това за вече 7 сезона е направено познай колко пъти? 0! Всичко друго са празни приказки. В случая ме дразни това как винаги ще омаловажиш победите ми и изтъкнеш, че аз нищо особено не съм направил в играта, възползвал съм се от блъф, нарушил съм правилата или съм спечелил с късмет. Аз такова нещо за теб казвал ли съм? А като загубя цял фейлетон изписваш как съм се изложил в играта, най-слабия играч в историята и прочее. Съгласен съм, че не може да се хване всяка измама, но доказаните не се санкционират изобщо. Тогава за какво е целият спор и тези мнения, след като буквално всяка победа на когото и да е в играта може да бъде поставена под съмнение?

Posted
39 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Изчетох сезона по съвет на Socki, защото не го бях чел до този момент, и написах пост, толкова.

По мой съвет, изчети сезон 4.5, където АСЕН направи безапелационна победа и превъртя играта. ;)

Posted

Вие сериозно ли, бе? В почти всеки сезон е имало някакви нарушения. Даже мисля, че е невъзможно някога да имаме сезон където никой не нарушава правилата по някакъв начин. В последния сезон 3ма човека нарушиха правилата и за тях знаем, възможно е да има и още. В 3ти сезон самия водещ наруши правилата няколко пъти. Наистина не вярвам да има някога сезон в тази игра без нито едно нарушение... 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Posted
10 minutes ago, neshev said:

По мой съвет, изчети сезон 4.5, където АСЕН направи безапелационна победа и превъртя играта. ;)

Тц, тогава зомбито в сезона се оплака, че са му гледали профила - пак си купих победата, въпреки че не бях аз този, който му го е гледал:D

1 minute ago, baikiro said:

Вие сериозно ли, бе? В почти всеки сезон е имало някакви нарушения. Даже мисля, че е невъзможно някога да имаме сезон където никой не нарушава правилата по някакъв начин. В последния сезон 3ма човека нарушиха правилата и за тях знаем, възможно е да има и още. В 3ти сезон самия водещ наруши правилата няколко пъти. Наистина не вярвам да има някога сезон в тази игра без нито едно нарушение... 

Естествено, че е така, но когато аз го кажа ставам bad guy на момента. Угодно е обаче да ми се поставят победите под съмнение. Нека, живи и здрави!:beer:

Posted
1 hour ago, neshev said:

Айде и втория сезон замина. :(

Аве, защо коментираме тема от преди 6 месеца. :lol:

Сезона на uthink също трябва да се анулира, защото водещия помогна на гражданите и най-вече на олимпик и на принца. :(

Posted
1 hour ago, Suffer-H said:

боК Олимпик

Това в смисъл на "лайно" на турски ли? Че съм чувал пловдичани също да го ползват в този смисъл...

Шегувам се, просто наливам масло в огъня. Иначе трябва някога да направите един мафия сезон с тези, които държат да бъдат определени за най-добър на всички времена. Загубилите да си траят вовеки и да се кланят на победителите или въобще да има някакви други облози и последствия за загубилите, да става повече цирк. Примерно Олимпик ако загуби да си сложи временно аватар на The Best или обратното. Ще е интересно за четене и ще има голяма страст, стратегии и филми надявам се.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...