Loop Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ами ако The Best е играл в комбина с U_Think? Двамата окупираха темата с привидно тежкия спор, в който бяха вкарани дълги мнения с по няколко абзаца и дори лични обиди. Като се замислите стратегията е гениална и все още мисля, че имат шанс да се окажат заедно мафиоти и да се измъкнат с цената на няколко обиди за заблуда на противника и да победят. Към аргументите колко добра тактика е двама силни откъм изразителност мафиоти да се нападат привидно бих добавил и че оцелелият от тях двамата винаги после може да сочи с пръст и да обвинява защо останалите сме се били застъпили за отпадналия мафиот. За съжаление нямам идея дали и още някой не е мафиот. Притеснява ме, че повечето играещи заемат доста изчаквателна и тиха позиция, като от кратките им коментари не могат да се извадят генерални изводи. За момента не номинирам никого, ще изчакам да видя другите дали и какво ще напишат.
The Best Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Знаеш добре защо не съм аз мутрата. Достатъчно беше да остана на първоначалната си позиция и да не номинирам @U_think_U_Know_Me, за да може той да продължи играта. Гласовете ставаха 3:3 и нямаше да има изгонен. След това заедно щяхме да отстраним още един човек през нощния период и да бъдем в далеч по-изгодна позиция. Похвални усилия да отклониш вниманието от себе си. Добра игра! Да видим какво има да ни каже @ShiningWizard "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
ShiningWizard Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Има някаква интрига.Не мислех, че Ю тинк ще е мутра, защото много се "вживи" в играта, за да не изглежда като мутра. Вече не знам на кого да вярвам.
Loop Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 След последните изказвания ще направя разбор преди да съобщя кой е помагачът на U_Think в тази мръсна история. Защо The Best да е мафиот? Единственият вариант за това е описаното от мен в горното ми мнение тактическо комбиниране с U_Think - много умна идея би било, а и от скромния ми опит в такава игра знам, че е много успешна стратегия двама мафиоти привидно да се нападат яростно. The Best има добър довод с това, че неговият глас елиминира U_Think, но го има и момента, че враждата на двамата отиваше вече към прекалено големи размери и заплашваше кредибилността. Himler - безкрайно смълчан, което е нетипично за него, поне от това, което сме гледали от него из форума преди. Не е нападан от U_Think вербално също така. Случаеност?? ShiningWizard - умело лавира между това да е прикрит и все пак да пише коментари. Особено последният му коментар буквално е "да се отбележа в темата без да кажа нищо съществено за моя образ". Засега ще му се доверя, макар че може и да сбъркам кардинално с този си ход. Cecoborg1 - най-непознатият за всички участник, а и не си дава зор да пише. От друга страна той беше другият, който като мен не влезна през първата нощ на играта. Дали го е направил като хитър мафиот, както обясних в поста си по отношение на правилото да не се гледат профили, или наистина е мирен гражданин, който буквално не е имал работа във форума през игровата нощ? Засега ще му се доверя, че е гражданин, макар че U_Think го нападна вербално без да го номинира реално ако правилно помня. Което е притеснителен знак. При така направения разбор и с оглед прокурорския ми нюх... Номинирам Himler!
baikiro Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Брой на гласовете: Himler - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Cecoborg1 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Играта взе да се избистря. Ясно е, че ако едната мутра е напориста другата ще се спотайва. Аз подозирам @Loop. Без значение е дали той или wizard е мутра, все пак имаме числено превъзходство и е въпрос на време да спечелим.
The Best Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Господа... казах ви, че знам кой е мутрата. Мутрата е... @ShiningWizard. Да се съгласяваш безпрекословно с напорист играч никога не е добра идея в такава игра. Химлер имаше възможност да ме изгони в първия дневен кръг, но не го направи. Във втория дневен период пък с негов глас отстранихме Ю тинк. Едва ли е мутра. Аз вече съм вън от съмнение. Ако бях мутра заедно с Ю тинк щяхме да цепим гласовете ви на две до завършека на играта и да гоним хора само през нощния период. При такъв развой просто нямахте шансове. Магьосникът даже направи предположение, че аз и Бобоци сме мутрите. Сега Бобоци го няма в играта. Това е повече от съмнително. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
Cecoborg1 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Тук ще сбъркаш вече. За мен @Loop е мутрата и гласувам против него. Той желае да ни настрои един срещу друг. Ако в този кръг не изгоним никого оцелялата мутра ще бъде облагодетелствана. Показателно е, че изгони Бобоци, за да ни настрои срещу @ShiningWizard и че заедно с това номинира Химлер с цел да разбие гласовете.
baikiro Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Брой на гласовете: Himler - 1 глас Loop - 1 глас Остават малко повече от 5 часа до края на деня. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
ShiningWizard Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 @The Best Защо мутрата ще бъде напорист в началото на играта? Нали не трябва да го елиминират в началото? Целта на мутрата е да остане до края на играта жив. Не знам кого да номинирам, така че ще стигна до решение след 2 часа.
Himler Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Абе кви са тияя теории поради това, че съм неактивен у играта. Единсвената причина е, чесъ зает и като цяло нямам толкова време. Иначе гласувам за уизарда понеже аргументите на дъ бест ми харесват
baikiro Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Брой на гласовете: Himler - 1 глас Loop - 1 глас Shiningwizard - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
The Best Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Момчета, дайте да не са давим накрай Дунав. Ако ни се разхвърлят гласовете никого няма да изгоним, а мутрата сама няма да се премахне. Следователно ще загубим още един мирен гражданин заради нерешителност. Вярно е, че до сега аз бях непреклонен в решенията си, но ако @Cecoborg1 не желае да промени гласа си, все пак ще го подкрепя. Има някаква минимална вероятност и @Loop и @ShiningWizard да са мутри. При подобна алтернатива няма да има значение кой от двамата ще изгоним първо. Но ако в крайна сметка се спрем на @Loop и той не се окаже мутра и след това загубим още един мирен гражданин, играта ще загрубее. И при положение, че аз и @Cecoborg1 оцелеем до следващия дневен период как ще мога да ти имам доверие? Много рисковано става. Искам да видя и какво възнамерява да прави с гласа си @ShiningWizard. Остана малко време до края на деня и трябва да бъде много внимателни. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
ShiningWizard Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ти нещо много се фокусираш в/у моят вот. Надявам се да не съм следващата ти жертва довечера след моето решение ако въобще си мутра. За Химлер имам съмнения, че е мутра, защото той гласува за Ю Тинк все пак. Не знам ако забелязахте, но и аз бях вербално нападнат от Ю Тинк. Loop съжалявам, но гласувам за теб.
baikiro Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Брой на гласовете: Loop - 2 гласа Himler - 1 глас ShiningWizard - 1 глас Остават по-малко от 30 минути преди края на деня. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
The Best Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Пфф, безсмислено е да го чакам @Cecoborg1 да си промени вота. Давам глас за @Loop, но ако не се окаже мутра и бъда изваден от играта през следващия нощен период - значи съм бил прав за Shining Wizard. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
baikiro Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Брой на гласовете: Loop - 3 гласа Himler - 1 глас ShiningWizard - 1 глас Loop събра минимума от 3 гласа, достатъчни за да бъде изгонен. Ето и разбивка на гласовете: За Loop гласуваха The Best, ShiningWizard и Cecoborg1 За Himler гласува Loop За ShiningWizard гласува Himler Loop беше... МИРЕН ГРАЖДАНИН! @Loop беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта. КРАЙ НА ДЕН 3 НАЧАЛО НА НОЩ 3 Никой няма право да пише в тази тема или да си комуникира с другите участници освен ако ролята им не го позволява. За ваше улеснение темата ще бъде заключвана по време на нощната фаза. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
baikiro Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Жертва на престъпната организация през изминалата нощ стана... The Best! The Best беше... МИРЕН ГРАЖДАНИН! @The Best беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта. КРАЙ НА НОЩ 3 НАЧАЛО НА ДЕН 4 Имате 24 часа за да изгоните един човек, който подозирате за мафиот. В момента в играта има 3 участници, което означава, че минимум 2 гласа са достатъчни за изгонване. Ако след изтичането на 24-те часа броят на гласовете е равен или по-малък от 2, ще приема, че се въздържате от правото си да изгоните някой и ще преминем към нощната фаза без да има изгонен участник. @Himler, @ShiningWizard, @Cecoborg1 Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
ShiningWizard Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Изглежда, че някой иска да ме натопи. Много жалко. Мутрата използва теориите на ДъБест като оръжие с/у мен. Защо мутра като Ю Тинк би нападнала свой партньор? Имам предчувствието, че някой от останалите участници е гласувал срещу Ю Тинк, защото той се издаде. Аз не очаквах човек с шутско поведение да е мутра. Jester (в буквл. смисъл шут) има доста значителна роля в тези типове игри. В повечето случаи целта на шута е да провокира хората , за да го екзекутират. За съжаление няма такава роля в тази игра, но може би той е искал да излезне от играта по-рано. Мислих, че има троен съюз (един от тях е шут), но за съжаление няма.
Himler Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Тая игра стана баси филмът. Иначе долу-горе знам за кого ще гласувам, но за сега ще се въздържа за да си помисля още малко
Cecoborg1 Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 @ShiningWizard на български ли говори? Троен съюз? Между кои? И как предполагаш, че някой от останалите участници е гласувал за Youthink, когато всички без теб гласувахме против него? Какво предположение е това изобщо? Невменяема стратегия. Така и така @The Best се изживяваше като ко- водещ на играта и постоянно кроеше схеми, а Химлер не мога да го заподозря за мутра заради доводите на Бест. За мен той е бил прав в подозренията си. Гласувам срещу Shining Wizard и очакванията ми са и той да ме номинира. Може би по тази причина е извадил Thebest от играта разчитайки, че без устат лидер няма да можем да се обединим срещу него.
ShiningWizard Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Интересно е как Ю Тинк не е нападнал Himler един път в играта, а аз бях. Да не забравяме, че играта няма правила за ролите при гласуването. Убиецът може да е послушал желанието на ДъБест и го е видял като шанс да го използва срещу мен. Защо бих убил човек, който видимо ме изкара като заподозрян? @Cecoborg1Не бих гласувал за теб, защото няма доказателства за това, че си убиец.
baikiro Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Брой на гласовете: ShiningWizard - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Himler Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Общо взето както и си мислих шанингът ще бъде номиниран така че глас за него. Така като гледам в последният пост вече е изчерпан от към доводи да се защити
baikiro Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Брой на гласовете: ShiningWizard - 2 гласа ShiningWizard събра минимума от два гласа и беше изгонен! ShiningWizard беше... МАФИОТ! КРАЙ НА ИГРАТА Победители са отборът на мирните граждани - Hilmler и Cecoborg1. Другите граждани печелят играта посмъртно. Ето и как бяха всъщност ролите в играта: The Best - мирен гражданин - елиминиран по време на Нощ 3 от мафиотите U_think_U_Know_Me - мафиот - елиминиран от гражданите по време на Ден 2 Loop - мирен гражданин - елиминиран от гражданите по време на Ден 3 Bobotsi - мирен гражданин - елиминиран от мафиотите по време на Нощ 2 Himler - мирен гражданин (шериф) - оцелял до края ShiningWizard - мафиот - елиминиран от гражданите по време на Ден 4 Cecoborg1 - мирен гражданин - оцелял до края Lemmon-714 - мирен гражданин - елиминирана от мафиотите по време на Нощ 1 Отварям темата към всякакви коментари. По-късно ще пусна пост как протече играта от моята гледна точка. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.