Jump to content

Мафия - психологическа игра

baikiro

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, The Best said:

Един мафиот може ли сам да реши съдбата на определен гражданин? Не е ли целта да се наговорят? 

Естествено, че може. Ако е останал само един мафиот или ако другите не влезат по някаква причина. 

Само да вметна, че в момента играта е на пауза докато обсъждаме това правило и докато трае тролнята на Олимпик. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Posted
3 minutes ago, U_think_U_Know_Me said:

Помиар си в реалния живот очевидно, браво. Това беше и извън играта, и извън образа на ю тинк. Остава ми цецо бг гласа, после идвам и за тиб, Филмарейшио.

Аз умея да намирам бъгове у хората и в конкретни игри. Има още едно обстоятелство извън написаното тук, чрез което да открия мутрите и е 100% изпитано. Не съм го вкарал в употреба все още, защото не искам да доминирам, а и трудно ще повярвате. И ако обичаш, две неща:

1. Пише се помиЯр, интелектуални приятелю.

2. Сдържай нервичките и не си позволявай да обиждаш околните след като те са достатъчно цивилизовани да търпят словоизлиянията ти.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

ShiningWizard
Posted

Гласувам за TheBest.

А то тролня ли е това с ранка “карък”? Помислих си, че имам някакъв бан :D.

Posted

Брой на гласовете: 

The Best - 2 гласа

Cecoborg1 - 1 глас

Моля, не се обиждайте. Разбирам, че и това може да е някаква стратегия, но може де се провокирате много по-цивилизовано. 

@ShiningWizard 15 човека сме с този "бан". :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Каква е тази офанзива от Youthink? Не ти ли е ясно, че ако аз или @The Best бъдем отстранени и не сме мутри - това ще означава, че ти си мутрата? Не може да си чак такъв балама.Гласувам зa youthink. Прекалено се е вживял в ролята си на мутра и се опитва да репресира останалите.

Posted

Брой на гласовете:

The Best - 2 гласа

Cecoborg1 - 1 глас

U_think_U_Know_Me - 1 глас

По изключение ден 2 ще продължи повече от 24 часа, вече обясних защо. Така че всеки ще има достатъчно време да дискутира каквото иска и да гласува.  Призовавам @Himler за активност. Не е писал нито един път в темата от началото на деня. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Aбе ти си мислиш нещо верно има бая офанзива. Глас за него,понеже  бестът вече ме съмнява, че преиграва нарочно

Posted
7 minutes ago, Himler said:

Aбе ти си мислиш нещо верно има бая офанзива. Глас за него,понеже  бестът вече ме съмнява, че преиграва нарочно

Глас за кой? "За него" е супер неясно. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

U_think_U_Know_Me
Posted

Монче, хийл търн срещу ю тинка е иновация. Но си си увреден,помиар де. Другия ден си ти на ред. Прати после 1 статия за юначните ти борби с кадастъра и колко е тъпо да мамиш системата :( . ИИзобщо кой е тоя цецо, успял и да ме номинира отново класика.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Posted

Изтриха ти веднъж поста заради обиди по адрес на друг участник(в случая на мен) и не знам защо реши да го повториш пак? Има ли ти нещо на главата? Не е зле да се прегледаш. Като типична мутра влизаш и започваш да тормозиш тези, които са срещу теб. За мен няма средно положение: или си мутра или правиш своите заключения на база субективни причини, нямащи нищо общо с играта, а с това кой ти е симпатичен и кой не. С такава импулсивност няма да помогнеш на нас гражданите. Номинирам @U_think_U_Know_Me.

Интересно ми е @ShiningWizard и @Loop какво мислят по повод агресията на @U_think_U_Know_Me срещу мен? Нормално ли е с такава увереност като дерибей да разпределя кой кога да отпадне и да се държи по този унизителен начин с друг участник. Много махленско и долнопробно е според мен.

Posted

Брой на гласовете:

The Best - 2 гласа

U_think_U_Know_Me - 2 гласа 

Cecoborg1 - 1 глас 

@Himler за кого гласуваш, по дяволите? :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

ShiningWizard
Posted

Според мен провокира с обиди, за да го убият. Все пак ти си заподозрян.

U_think_U_Know_Me
Posted
4 hours ago, The Best said:

Изтриха ти веднъж поста заради обиди по адрес на друг участник(в случая на мен) и не знам защо реши да го повториш пак? Има ли ти нещо на главата? Не е зле да се прегледаш. Като типична мутра влизаш и започваш да тормозиш тези, които са срещу теб. За мен няма средно положение: или си мутра или правиш своите заключения на база субективни причини, нямащи нищо общо с играта, а с това кой ти е симпатичен и кой не. С такава импулсивност няма да помогнеш на нас гражданите. Номинирам @U_think_U_Know_Me.

Интересно ми е @ShiningWizard и @Loop какво мислят по повод агресията на @U_think_U_Know_Me срещу мен? Нормално ли е с такава увереност като дерибей да разпределя кой кога да отпадне и да се държи по този унизителен начин с друг участник. Много махленско и долнопробно е според мен.

Нема са плашункаш, бай Ганя-журналиста. Имаше тежкото желание някой да ти обърне внимание, белким си изкараш малко комплекса за малоценност в интернет, ИНСТИТУЦИЯТА ю тинк ще ти обърне внимание. Може да не е сега, може дори да си просто маргинална част от друга ю тинкова вражда, където ти е и мястото между другото, но ще те даря с богатството да ти обърна внимание. Апропо сменям гласа си на The best като причината е- помагам му да стане по-видим в интернет. "Българската BWC Коледа" си, интелектуалецо ю тинк.

3 hours ago, ShiningWizard said:

Според мен провокира с обиди, за да го убият. Все пак ти си заподозрян.

Момче, още нямам време да стигна до тебе дори. Толко много ми я обсеби играта дъ беста, ама можеш ли да ми обясниш как ти хрумна изобщо, че може да са трима мафиотите, като аз го и разчертах математически защо е логично да са двама? 

Posted

Брой на гласовете: 

The Best - 3 гласа

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

ShiningWizard
Posted
3 hours ago, U_think_U_Know_Me said:

Нема са плашункаш, бай Ганя-журналиста. Имаше тежкото желание някой да ти обърне внимание, белким си изкараш малко комплекса за малоценност в интернет, ИНСТИТУЦИЯТА ю тинк ще ти обърне внимание. Може да не е сега, може дори да си просто маргинална част от друга ю тинкова вражда, където ти е и мястото между другото, но ще те даря с богатството да ти обърна внимание. Апропо сменям гласа си на The best като причината е- помагам му да стане по-видим в интернет. "Българската BWC Коледа" си, интелектуалецо ю тинк.

Момче, още нямам време да стигна до тебе дори. Толко много ми я обсеби играта дъ беста, ама можеш ли да ми обясниш как ти хрумна изобщо, че може да са трима мафиотите, като аз го и разчертах математически защо е логично да са двама? 

Просто спекулирам, че са трима. Единствено забелязвам, че Bobotsi и TheBest се защитават взаимно. Те двамата по прицнип са си таг тийм.

Posted

До кога е удълженият срок за гласуване?

Posted

Играта постепенно започна да се превръща във фарс. @U_think_U_Know_Me я използва като начин за пръв път от години някой да го забележи във форума и се държи превъзбудено като цигане пред сладкарница. Опорочи играта, занижи страшно нивото и си развява коня както поиска. Нима мислите, че ще има цял отбор желаещи да слушат простотиите му във втората игра?

А и друго нещо: Защо се удължава дневният срок в играта? Само защото сме каръци и не можем да си пишем лични съобщения ли? Та нали точно през дневния период НЕ трябва да водим никаква комуникация помежду си? Това облагодетелства единствено и само мутрите!

ПП:

13 hours ago, Himler said:

Не знам какво неразбираемо има в мнението на Химлер, но както и да е. Вече е ясно, че заради комплексарщината на локалния инженер мирните граждани ще загубим играта. Даже мога да направя разбивка как ще протече играта до самия ѝ край ако през този кръг не изгоним човек или изгоним мирен гражданин.

U_think_U_Know_Me
Posted

Пак ли 100 реда ве? В кадастъра харабия си правят гаргара с такива. Цецото после, ти си приоритет. Дори може да ме убиеш вечерта, няма значение, печелим.

Posted
6 hours ago, Bobotsi said:

До кога е удълженият срок за гласуване?

След по-малко от 2 часа ще приключи деня. Вече всичко е наред. 

5 hours ago, The Best said:

А и друго нещо: Защо се удължава дневният срок в играта? Само защото сме каръци и не можем да си пишем лични съобщения ли? Та нали точно през дневния период НЕ трябва да водим никаква комуникация помежду си? Това облагодетелства единствено и само мутрите!

Защото няма как да стартира нощната фаза като не могат да се пишат лични? Не знам как облагодетелства мутрите, даже напротив, гражданите имат повече време да се обединят и да решат кого да изгонят. Относно гласа на Химлер. Ами аз нищо не разбирам. 

Казва, че гласува "за него" и споменава твоето име и че си преигравал. Нито ти е болднал ника, нито нищо. Не съм баба Ванга да му чета мислите.

Брой на гласовете:

The Best - 3 гласа 

*чакам @Himler да поясни за кого гласува

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Брой на гласовете:

The Best - 3 гласа 

U_think_U_Know_Me - 3 гласа 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Гласувам за Ю Тинк, заради арогантното му поведение и излишни нападки и провокации

Едита е за да болдна текста

Posted

Брой на гласовете:

U_think_U_Know_Me - 4 гласа
The Best - 3 гласа

U_think_U_Know_Me събра минимума от 4 гласа, достатъчни за да бъде изгонен.

Ето и разбивка на гласовете:

За U_think_U_Know_Me гласуваха The Best, Cecoborg1, Himler и Bobotsi

За The Best гласуваха ShiningWizard, Loop и U_think_U_Know_Me

U_think_U_Know_Me беше... МАФИОТ!

@U_think_U_Know_Me беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта.

КРАЙ НА ДЕН 2

НАЧАЛО НА НОЩ 2

Никой няма право да пише в тази тема или да си комуникира с другите участници освен ако ролята им не го позволява. За ваше улеснение темата ще бъде заключвана по време на нощната фаза.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Жертва на престъпната организация през изминалата нощ стана... Bobotsi!

Bobotsi беше... МИРЕН ГРАЖДАНИН!

@Bobotsi беше елиминиран от играта, което означава, че той няма право да пише повече или да коментира играта с когото и да било. След нейния край той ще може да каже своето мнение за развитието на играта.

КРАЙ НА НОЩ 2

НАЧАЛО НА ДЕН 3

Имате 24 часа за да изгоните един човек, който подозирате за мафиот. В момента в играта има 5 участници, което означава, че минимум 3 гласа са достатъчни за изгонване. Ако след изтичането на 24-те часа броят на гласовете е равен или по-малък от 3, ще приема, че се въздържате от правото си да изгоните някой и ще преминем към нощната фаза без да има изгонен участник.

@The Best, @Loop, @Himler, @ShiningWizard, @Cecoborg1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Posted

Господа, играта вече е почти спечелена от нас мирните граждани. Знам коя е другата мутра. Но искам да обърна внимание на последния кръг и гросмайсторската ми тактика. Още през първия кръг установих, че @U_think_U_Know_Me е престъпник. Разбрах го най-вече защото призоваваше да не номинираме никого, а това никога не е правилна тактика в подобни игри. След това беше отстранена Лемън, за да се прехвърли вината върху мен. Нямаше как да номинирам отново Ю тинк, защото трудно някой щеше да ми повярва ако отново го обвиня директно.

Заради това реших да му предложа фиктивно примирие, според което той да предложи някой за изгонване и аз, евентуално, след като чуя доводите му да го подкрепя. Бях изготвил железни доводи за всеки един от участниците, така че който и да бе предложил Ю тинк, аз щях да го бламирам. В случая той се спря на Цецоборг. След това започна да прекалява с обидите и изглежда целеше с помощта на своята убедителност да провокира останалите да гласуват срещу мен. Тогава се направих на обиден и провокирах останалите да се съберат срещу него. Няма да крия, че все пак не ми стана особено приятно, че ме атакува на възможно най-болната ми тема - имотните проблеми. Да бе казал, че съм простак, гей или нещо друго щях да го приема по-добре, защото знам, че не е истина. Освен това успях да увлека и самия водещ в стратегията си, при това съвсем невинно. Попитах го дали може само една мутра да вземе решение кой гражданин да бъде отстранен през нощния период. Въпросът бе риторичен, но именно той създаде подсъзнателно чувство у някои участници, че няма как аз да съм мутра след като се чудя за подобно нещо. Така успяхме да вземем превес и в момента сме в изгодна позиция.

И сега в стил крал на игрите е време да завърша играта. Преди това искам да направим за последен път шоу за публиката. В крайна сметка това е целта. Давам последна възможност на @Loop и @ShiningWizard да обяснят защо подкрепяха сляпо Ю тинк и защо останалите да мислим, че не са мутри?

След като те изтъкнат своите доводи, нека @Cecoborg1 и @Himler да кажат какво мислят по въпроса и веднага след това аз ще разкрия коя е втората мутра, досущ в стила на един велик инспектор - Поаро.

Spoiler

BoldWeeklyBrahmancow-size_restricted.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...