U_think_U_Know_Me Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Защо в 5 сутринта си в BWC? Относно играта- гейммастъра ни обяви, че играта ще трае няколко дни. При осем участника ако изгоним някой сега и мафиотите оцелеят, печелят играта директно. Тоест търсим един или двама мафиота. Аз лично никой не смятам да номинирам, докато не се поразвие играта. Всеки да напише какъв е и защо да му вярваме, да не се спотайва. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 2 minutes ago, U_think_U_Know_Me said: Защо в 5 сутринта си в BWC? При мен е 2 сутринта и тъкмо изгледах The Irishman за втори път по нетфликс. Стига толкова оф топик, оставям ви да играете. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
The Best Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 5 hours ago, U_think_U_Know_Me said: Относно играта- гейммастъра ни обяви, че играта ще трае няколко дни. При осем участника ако изгоним някой сега и мафиотите оцелеят, печелят играта директно. Тоест търсим един или двама мафиота. Аз лично никой не смятам да номинирам, докато не се поразвие играта. Всеки да напише какъв е и защо да му вярваме, да не се спотайва. Аз как да съм сигурен, че ти не си един от мафиотите и не искаш да спечелиш играта директно, опитвайки се да ни заблудиш с хитрия ход да напишеш първи пост, чрез който призоваваш да няма номинации и да чакаме нощта, през която, всички знаем, мутрите ще ликвидират един от нас? За виден институционалист като теб може да се предположи, че е мафиот, защото всеки знае, че за да бориш бизнесмените и институциите трябва да имаш солиден гръб Що се отнася до мен - аз не съм мафиот. Как ще го докажа? Ами, много лесно - в началото на играта поисках да бъда мафиот, само че... знаете, моят късмет не е кой знае какъв и в крайна сметка се разминах с тази възможност. А, и би било прекалено рисково точно аз да бъда мафиот, след като още в първия пост в тази игра открито заявявам, че искам да съм именно такъв. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
U_think_U_Know_Me Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Ако са трима, ние сме пет. Дори да го утрепем единия, вечерта ще сме 2 на 4 и е достатъчно само веднъж да не умерим следващия и ни бият. Проста математика. По принцип още като прочетох участниците, логичното беше да номинирам баш теб, защото по принцип не те харесвам. Изначално симпатични са ми само Лууп и Лимона. Не знам как ще я направим тая игра като за 6 часа иима 2 от 8 мнения. Абонирайте се всички за темата да ви излизат известия иначе нищо няма да успеем да изиграем. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!
Loop Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Според мен baikiro като виден добряк и душа-човек е решил да угоди на The Best. 🤔 От друга страна, всички знаем израза за скритата лимонка и също така смятам, че Киро за майтапа е писал Лимона баш мафиотка, а тя ще го играе тиха и невинна. Нямам особено силни аргументи сред гробовната тишина от участниците, но предлагам да се обединим около едно от двете имена. На мен вече ми е писнало да го играя добрия щатски шериф и да се боря с лошите - било мафиоти, било 12-годишни спамъри из форума през годините, но за жалост няма отърваване - веднъж "ушев", цял живот такъв явно. П.П Определено считам U_Think за акълия човек и ме притеснява бързата му инициативност в играта, което именно интелигентен мафиот би направил, но ще рискувам и оставам на мнение, че засега трябва да елиминираме The Best или Lemon.
The Best Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 ^Хубаво, добра логика. Но... защо предполагаш че мафиотите са трима, а не двама? Вътрешна информация? И спомена, че изначално симпатични са ти само Лууп и Лимона? И случайност ли е, че точно сега и Лууп се включва с предположение, че аз или Лимона(за да не бие на очи) сме мутрите? Няма значение кой на мен ми е симпатичен, но ще гласувам за тебр Ю тинк. Смятам, че мутрите сте ти и Луп, а Лимона я пробутвате за цвят и заблуда на мирните граждани. И явно съм на правилен път. Нека останалите сами за себе си преценят. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️
Loop Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 И на теб бих ти казал добра логика, но сега сме "дневната част на играта" и мафиотите все още не са започнали да си комуникират, което по правило става през нощта, ако правилно разбирам правилата. Разбира се, възможно е Киро вече да ги е вкарал в групово ЛС, но предполагам, че индивидуално на всеки е писал неговата роля ("Всички участници ще получат своите роли на ЛС от мен" - него цитирам) и съответно никой мафиот не знае кои са другите такива за момента, а също и не знае дали мафиотите са 2-ма, 3-ма или повече. Та мисълта ми е, че няма как с U_Think да сме се наговорили да те атакуваме, освен ако не нарушаваме правилата на играта и не комуникираме извън темата, което не правим, все пак би било твърде тъпо за някаква форумна игра такива схеми.
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Вече изминаха 12 часа от първия ден. Забравих да спомена, че едитването на постове е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Прощавам на The Best, защото е мой пропуск, че не го споменах по-рано. Също така искам да призова @Bobotsi, @ShiningWizard, @Himler, @Cecoborg1 и @Lemmon-714 за повече активност. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Bobotsi Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Гласувам за Ю Тинк, защото първият му коментар ми се стори подозрителен с призоваването да няма номинации от начало. 1 hour ago, U_think_U_Know_Me said: По принцип още като прочетох участниците, логичното беше да номинирам баш теб, защото по принцип не те харесвам. Също и причината за тази номинация ми се вижда неоснователна. Нямам по добри аргументи засега.
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Ще помоля, когато гласувате за някого да болдвате текста. Брой на гласовете: U_think_U_Know_Me - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
U_think_U_Know_Me Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 37 minutes ago, Bobotsi said: Гласувам за Ю Тинк, защото първият му коментар ми се стори подозрителен с призоваването да няма номинации от начало. Също и причината за тази номинация ми се вижда неоснователна. Нямам по добри аргументи засега. Аз не съм номинирал дъ бест, ве. Как успя да не го схванеш това? Сега ако не се номинира никой до 10 часа, ще номинирам теб, ебати. Няма да отпадна първи, защото някой не чете с разбиране. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!
ShiningWizard Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 По-скоро Bobotsi показва голяма подозрителност с неговата номинация. Ами ако Ютинк иска да предизвика мафията да се събере срещу някой?
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 @ShiningWizard повтарям, че всякакво едитване на постове е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Последно предупреждение. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Himler Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Дъ бест подозрително се опитва да сочи.С този ход лично за мен се издава
ShiningWizard Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Съжалявам, погрешка натиснах submit reply преди да завърша изречението си.
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 1 minute ago, ShiningWizard said: Съжалявам, погрешка натиснах submit reply преди да завърша изречението си. Няма проблем. Пусни втори пост в такъв случай. Сега @Himler направил точно същото... Хора, НЕ ЕДИТВАЙТЕ ПОСТОВЕ. На български пиша... Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Cecoborg1 Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Смятам да подкрепя @The Best, най- малкото youthink и @Loop подозрително се защитават. Имам едно условие: ако те не се окажат мутри и си ни измамил, искам да се откажеш от играта. Не са ли мутри значи си излъгал. Приемаш ли предизвикателството? Давам глас за youthink.
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Брой на гласовете: U_think_U_Know_Me - 2 гласа Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
ShiningWizard Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Давам глас за TheBest. Още от сега почва да се прави на невинен и да изрежда причините защо е такъв, но може би този негов “късмет” вероятно му е дал ролята на мафиот. Не му се доверявам заради неговото отричане от ролята.
U_think_U_Know_Me Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Ах да го еба, номинирам бобоцито. Ни от пацифизъм разбира тоя форон, ни от математика. Тая игра бях забравил, че всеки първия път като я играе номинира активните. Искам да отбележа за бобоцито- теб новинирам, а не дъ бест, защот с първата си реплика реши да ме номинираш. Това не ти ли е съмнително ? А той втори също ме номинирал. Повече никожа няма да ви обяснявам как да играете. Ебати, казал, че математически няма как да са трима- невероятна магия, не ги владеем тия неща ние. 6 човека са мафиотите, дъ бесте. Целата математика се счупи бобоци и тоя другия, чупихте математиката и вие сте единствените. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Брой на гласовете: U_think_U_Know_Me - 2 гласа Bobotsi - 1 глас The Best - 1 глас Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
U_think_U_Know_Me Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 До колко часа е гласуването? Ако гласовете останат такива ще сменя на дъ бест да сме равни и никой да не отпадне. А другат гласуванка бобоцито и тоя цецо ги вкарвам в шит листата си. Ат телефота съм сори Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 1 minute ago, U_think_U_Know_Me said: До колко часа е гласуването? Ако гласовете останат такива ще сменя на дъ бест да сме равни и никой да не отпадне. А другата вечер бобоцито и тоя цецо ги вкарвам в шит листата си. До 5 сутринта бг време. За да отпадне някой трябва да събере минимум 5 гласа. Ако няма достатъчно гласове никой не отпада. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Loop Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Гласувам за The Best. Не опира до това кой ми е симпатичен и кой не, а просто ми е твърде съмнителен, казах си доводите в горните 2 мнения.
baikiro Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Да повторя за да няма неразбрали: "Имате 24 часа за да изгоните един човек, който подозирате за мафиот. В момента в играта има 8 участници, което означава, че минимум 5 гласа са достатъчни за изгонване. Ако след изтичането на 24-те часа броят на гласовете е равен или по-малък от 5, ще приема, че се въздържате от правото си да изгоните някой и ще преминем към нощната фаза без да има изгонен участник." Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.