Jump to content

UFC Fight Night "Blachowicz vs. Jacare" - 16 ноември 2019


neshev

Recommended Posts

ME беше една от най-скучните битки на такова ниво. Jacare, ако не успее да те свали, няма какво толкова да предложи. Blachowicz успя да го неутрализира в клинча, за което заслужава похвали, но чисто като фен, битката беше ужасна за гледане и не му увеличи шансовете за title shot по никакъв начин. Пък и даде доста слаб аргумент. Оставали му малко години в MMA-я, затова трябвало да го пуснат за титлата. Добрее... :lol: Jacare се нареди до Weidman и Rockhold, като застаряващи MW-и, които се опитват да си възродят кариерата с местен на категорията, но в крайна сметка не постигат нищо значимо. 

Shogun винаги ми е бил един от любимците за гледане. Много жалко, че в UFC не успя да се доближи до формата си в PRIDE. Не че в UFC беше провал, даже взе титлата, но очаквах доста повече от него. Често идваше за битка в лоша форма и въобще беше загубил всичката си експлозивност от PRIDE, но и натрупа доста кофти контузии, които му взеха пика рано-рано. Сега сме 8 години от този период, а пичът твърди, че има още 2 битки в резервоара. Мисля си, че ги е заслужил. Такива легенди трябва да си тръгват от спорта, когато те изберат.


Charles Oliveira взе да показва striking, което го прави доста опасен в дивизията. Последните му две битка са странен избор за мен. Защото и Nick Lentz, и сега Jared Gordon, бяха надиграни с лекота и не са на неговото ниво. Затова следващата битка очаквам по-сериозен опонент, с изгледи за title shot. 

Link to comment

Weidam, Rockhold, Jacare преди няколко години бяха 3ма от 4те топ претендента в MW (заедно с Ромеро). Много е тъжно как в рамките на няколко месеца и тримата бяха смазани(особено Крис и Люк) в новата си дивизията. Естествено, не ги отписвам но и на тримат "новото" им начало тръгна много лошо... 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...