Jump to content

AEW Dynamite - 13 ноември 2019


nWoHulkster

Recommended Posts

Luchasaurus с pop-ът на десетилетието. Заедно с Wardlow и MJF са поредното доказателство, че с правилно изграждане не им е нужен всеки втори WWE reject, a имат достатъчно потенциал и с наличния roster.

 

 

Класа :beer:
 
 

 

 

Link to comment

И все пак backstage въргалите много добре им се получават на AEW. За хора, които постоянно говореха как искат да убият Attitude Era-та, пак доста взаимстват от нея. Иначе култов момент с Orange Cassidy! :D

 

MJF е най-интересният персонаж, който имат след Jericho, друго си е да имаш гимик. Тъкмо му липсваше и някаква нацепена батка за бодигард, вече и това има. Ще следя тази история.

 

Дано рейтингът да е вдигнал.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
The Olimpic Hero

Отново много добро шоу от AEW. Dynamite за поредна седмица се гледа много леко и почти няма моменти, в които да е скучно. Определено трябва да се похвали компанията за това, че послушаха критиките, като вече има много повече промота, сегменти и не всеки мач е с 15-минутна продължителност.

 

Jon Moxley абсолютно правилно бе човекът, който откри шоуто, скуошна Nakazawa, без да му даде никаква офанзива, и след това направи много добро промо. След мача срещу Omega на Full Gear и след това продължение на тазседмичния Dynamite Moxley кейфейб определено изглежда, като най-силния кечист на AEW, който е абсолютно страшилище на ринга и е нещо различно от всички останали.

 

Dark Order vs. Jurassic Express бе приятен мач/сегмент, който ни даде две неща - най-после имаме някаква посока за Dark Order, които ще искат да привличат нови членове на култа си, както и завръщането на Luchasaurus.

 

Darby Allin vs. Shawn Spears vs. Peter Avalon - Един мач, който ако бяхме в първите епизоди на Dynamite, щеше да е ненужните 15 минути, но тук само с 4 минути постигнаха нужното - билднаха Spears vs. Janela, както и важния за следващия епизод на Dynamite мач между Darby Allin и Jon Moxley.

 

Nyla Rose я скипнах, но гледах Awesome Kong и Brandy Rhodes, които взеха поредния си трофей от Allie, която е доста сладка и същевременно перверзно изглеждаща путка.

 

Култов, култов, култов сегмент между Chris Jericho и MJF, които са абсолютни титани на микрофона. Ако за Chris Jericho това го знаем от дълги години, то да имаме едва 23-годишен кечист, който да е толкова добър и уверен с микрофона, това е много рядко срещано. Много забавна размяна на реплики между MJF и Jericho, след това поява на Cody и дебют на Wardlow, за когото тепърва ще разберем какво представлява.

 

Добър brawl между Young Bucks и Santana и Ortiz.

 

Хубав мейн ивент, в който Chris Jericho изненадващо бе туширан от Scorpio Sky. Ето така се селва загуба, за това Chris Jericho е толкова велик. Всяко, всяко едно нещо, което прави Jericho, придава значение на дадена история.

               

Link to comment

Джерико и MJF станаха най-горещото дуо в професионалния кеч само с един сегмент!

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
5 hours ago, The Olimpic Hero said:

 

 

Nyla Rose я скипнах, но гледах Awesome Kong и Brandy Rhodes, които взеха поредния си трофей от Allie, която е доста сладка и същевременно перверзно изглеждаща путка.

 

 

Olimpic, какви са тея работи. Вместо да следиш бившата, ти другите жени заглеждаш в шоуто :D.

 

Иначе, доста култов сегмент с Джерико и MJF, който много ми хареса. Особено вторият, има потенциал да се превърне в голяма звезда.

Link to comment

Поредна седмица с много силно шоу. Почти не скипвам нищо от AEW, единствено женските сегменти и мачове ги превъртях. 

 

Харесва ми, че развиват толкова добре отборната дивизия. Мелето между Бъксовете и LAX се получи много силно и определено има голям потенциал враждата. 

 

Сегментът между Джерико и MJF беше велик. И двамата са титани на микрофона, а и имат химия помежду си. Дано и занапред ги виждаме заедно да изнасят такива промота.

 

PAC с нова победа и то отново срещу сериозно име. КопеУето лека по лека се катери към върха и изглежда все по-легитимен. 😎 В това отношение доста добре се използва статса с победите и загубите. 

 

Сами Гевара за три седмици от никому непознат рахит се издигна супер много. Ако продължава да се върти около бате си Джерико може и да стане човек. 

 

--------

 

Като цяло нямаше нещо което да ме подразни и ставам все по-запален фен на AEW. От години не съм чакал така да дойде даден ден от седмицата, за да си гледам кеч шоуто. :beer:

 

Link to comment
The Olimpic Hero
Quote

Dynamite bounced to 957,000 viewers on Wednesday with a .43 rating in the ever important 18-49 year old demographic. NXT on USA netted 750,000 viewers with a .25 rating in the 18-49 demo.

 

Мааачкай, AEW, мааачкай! Много се радвам на тази новина. Възстановиха си част от зрителите и биха NXT доста сериозно. Напълно заслужени цифри за AEW.

               

Link to comment

Добре, добре, още малко и да си върнат изгубения милион. Много е важно да са със седемцифрен рейтинг!

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...