Jump to content

Кубрат Пулев срещу Rydell Booker - 9 ноември 2019


Recommended Posts

Кажете ми, че има двама боксьори с това име  Rydell Booker, защото този, който намирам се е пенсионирал 2004 година...и явно е толкова жалък, че даже не са го сложили на плаката.

Link to comment

Същият е. Влезнал е в затвора за едни 12 годинки, затова е това пенсиониране през 2004-а. През 2018-а обаче се е върнал на ринга и е направил 5 мача.

Link to comment

Горката Кобра. След време ще е Сарафимов 2. Явно си му харесва да се боксира постоянно с подвижни чували, всички "големи" да го отбягват като безинтересен съперник (Дори не е МЕ на тази гала вечер). След време ще повтаря през ден как всички се страхували от него, как бягали от него и т.н. Еми с победи над подобни съперници никой топ боксьор няма да те иска за съперник. Поне да беше реванш с Дину, щеше да е в пъти по-интересен.

Link to comment

Всички в тежката се бият предимно с подвижни чували. В случая по-скоро той избягва някой опасен, да не вземе да изтърве гарантирания му шампионски мач догодина. Човекът си е легитимно в топ 10 вече доста години, няма нужда от подобен хейт. Ако Джошуа/Руиз вземе, че и оваканти IBF колана, което съществува като възможност, като нищо Пулев може да стане и световен шампион.

Link to comment

Вече е съмнително дали е топ 10 боксьор. Последните години не е особено активен е в периферията на дивизията. Това, че няма да оглави това шоу, говори достатъчно.

 

И аз съм на мнение, че Кобрата може и да не получи победителя от Joshua и Ruiz, което надали е чак такъв проблем за Кобрата, който иска да е световен, без значение кой ще му е опонент, но парите ще паднат с 2-3 милиона минимум. Но годините се трупат и драпа за този title shot отчаяно.

 

Битката няма какво толкова да се коментира. Очаквам доминантна победа, ако може без изцепки със сушита.

Link to comment

И кои ще да са десетимата преди Кубрат?

 

Не бил популярен, нямало да оглави шоуто. Че Уайлдър не е достатъчно популярен и в собствения си град, Фюри продава билети колкото средната посещаемост на футболната ни А група. Кой от тежката оглавява шоутата, извън тримата големи и напоследък Уайт? Усик ли оглави при дебюта си в тежката, Чисора и Паркър ли щяха да оглавят? Ковнацки-Ареола, мачовете на Милър, Ортиз-Хамър, Поветкин-Хюи Фюри? Подобно на кеча и в бокса ванила миджетите взеха да се котират повече от големите мъжаги. Критиките към Пулев са справедливи, но могат да се отнесат към цялата тежка дивизия просто.

Link to comment
5 hours ago, VSB said:

кои ще да са десетимата преди Кубрат?

 

Fury, Wilder, Ruiz, Joshua, Whyte, Ortiz, Povetkin, Usyk и вече тук някъде евентуално можеш да вместиш Кобрата, но не е като без конкуренция. 

 

 

 

Link to comment

Не бих оценявал Руиз толкова високо преди реванша с Джошуа. Според мен ще се повтори случаят с Рахман и Ленъкс Луис. Добър боксьор е дебелия, но реалното му ниво е топ 20, за топ 10 трудно според мен.

Усик към момента е енигма за тежката и е трудно да се прецени къде стои точно. Както може да овършее дивизията, така може и да повтори случаят с Томаш Адамек например. Ако се беше бил с Такам, вместо с онзи джобър, щеше да е по-ясно. 

За Уайт си имам особено мнение, но съм го казвал няколко пъти, да не се повтарям.

Link to comment
Quote

Кобрата: Показах на всички какво е световното ниво в бокса

 

Мда ... определено световното ниво в бокса е да победиш торба с лайна, която току-що излиза от затвора след 20 години вътре. Продължаваме напред!

35izpu1.jpg

Link to comment

Слушам по БТВ днес как коментират, че съперника на Кобрата тренирал през цялото време в затвора, малко като по филмите, където излиза някой от затвора и почва да мачка. :D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...