Jump to content

Георги Валентинов подписа с Белатор!


Gooner_4

Recommended Posts

Договорът на Георги Валентинов с „Белатор“ вече е факт! Американската промоутърската компания е подписала контракт за изключителни права с един от най-известните български ММА бойци. Новината бе потвърдена от Си Джей Тътъл, старши мениджър „Връзки с обществеността“ на Bellator MMA (A Viacom Company), както и от самия Георги Валентинов и неговия мениджър Никола Атанасов.

 

Е, какво мислите? 

Link to comment

Не съм му гледал битки скоро, но винаги ми е изглеждал като поредния плондер, с надута статистика. Тъй че очаквам да му натрошат канчето, когато го пуснат с някой по-адекватен.

Link to comment

Тоя пич не беше ли замесен в скандала на Васил Левски с англичаните? Може и да го бъркам, но ми се струва, че един от "махащите на приятел" :D беше той и даже май някакви интервюта му взимаха по темата. 

 

Edit: Баш тоя си е - https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/10/16/3977655_fenovete_sa_greshno_razbrani_smiata_mma_boecut_georgi/

 

Link to comment

Джон Кавана се занимава с него и уж виждал добри заложби, но ще видим. От това, което съм гледал не ми се струва нещо специално. Правят си тука някакви гали с някакви изгладнели чужденци, но би трябвало да му е ясно, че Белатор е висока топка. Сигурно като за начало ще му пускат по - скромни опоненти и след това ще си проличи. Представяте ли си евентуален мач с MVP какъв цирк ще е. 

 

Иначе момчето вече си тежи на мястото в Сектор Б при останалите патрЕоти и след тия скандали напоследък се съмнявах, че ще подпише. 

Link to comment
  • 1 month later...

Bellator уволниха Валентинов, заради расистките му прояви по време на футболни мачове:

 

Quote

“Bellator takes these matters very seriously and has subsequently released Georgi Valentinov from his contract. Racism, and symbols associated with such, have no place in the sport and will not be tolerated by the organization.”

 

Link to comment

 

Преди десетина години имаше една песен "оо колко си прост" - ей го така  тоя. Сключил договор за маса пари, вместо да се седи на гъза и да тренира, тръгнал със София Лапат по стадионите да хулиганства.  Халал да му е, сам си го наби. Това с "ама аз попаднах на грешното място" е супер смешно оправдание, щото  тия като него и другия дискотечен бияч и  пишман ММА-ец Даниел Илиев стоят отстрани докато малките келешчета налитат на бой на нормалните хора.

Link to comment

Иди им го кажи в кафето. :D

 

Майтапът настрана, това е напълно очаквано. Не може и мутра и сериозен боец едновремено. Белатор му помогнаха с избора. 

Link to comment

Без съмнение, през 2019 година човечеството като цяло достигна ниво на аутизъм, което не би трябвало да е физически възможно. Това е поредният пример за това. :D 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...