Glorious Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Давайте предположения. Quote Link to comment
The Pain Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Не знам дали я ебал все още, но това е крайната цел на Винс.На Винс му е много непонятно как нашия успява да ебе такава брутална путка и ще се опита да създаде истинска история стил Мат Харди/Лита/Острието. BAITO6O, Glorious, U_think_U_Know_Me and 3 others 3 1 2 Quote Link to comment
Just a fan Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Много грозничък ми се вижда, не може да се сравнява с безграничната българска красота. Не мисля, че е "минал" Лана, по- скоро може да е свирила на голямата черна флейта един или два пъти. Glorious, U_think_U_Know_Me and THE GRIM REAPER 1 2 Quote Link to comment
Suffer-H Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Не знам за Боби, но някой от BWC със сигурност я е минал... Brock_Lesnar, THE GRIM REAPER and Metzgermeister 1 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Това или е новият профил на Pillar, или имаме нов първенец в класацията за най-голям чикяр във форума... Lemmon-714, THE GRIM REAPER, The Olimpic Hero and 5 others 3 4 1 Quote Link to comment
damtiham Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 А теб колко пъти те мина? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 20 minutes ago, Radox said: Това или е новият профил на Pillar, или имаме нов първенец в класацията за най-голям чикяр във форума... Pillar е, да - нов профил. Radox 1 Quote Link to comment
Glorious Posted October 30, 2019 Author Share Posted October 30, 2019 Или много добре си играят ролята или двамата наистина ходят заедно... poor Rusev и в двата случая. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
YoTheReal Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Годината е 2019, кечистите говорят съвсем отворено извън образ и за образите си в трето лице по време на интервюта, но BWC още вярва, че кечът е истински. Quote Link to comment
natopor4en Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 "''Свободата на феминизмът и могъществото на черната раса надделява над подтисничеството на белия мъж" Като белият мъж е представен в образа на нескопосан източноевропейски betabux cuck, който ще бъде метафорично изнасилен в съда от развеждащата се с него курва, пардон, силна и независима жена, която ще се отдаде на истинската любов с генетично превъзхождащия алфа мъжкар с черен цвят на кожата. Та такива "житейски истини" втълпяват "братята" х'американци с подобни пропаганди, пардон, развлекателни шоута." Metzgermeister, batistaheel, gopeto and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Recommended Posts