Jump to content

AEW Dynamite - 30 октомври 2019


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Charleston, WV

Зала: Charleston Coliseum

Обявени мачове: Lucha Brothers vs. SCU / Kenny Omega & Young Bucks vs. Kip Sabian & Hybrid 2 / Hangman vs. Guevara

 

6VdV5PK.jpg

Link to comment

Промото на МОХ трябва да отвори вратите на доста от все още колебаещите се от другата компания. Подобна свободия при Винсарата трудно може да се получи :beer:

 

Продължават да поизпипват нещата с всяка изминала седмица. Искаше се повече промота и сегменти, на ви. Имаше от всичко по малко, дори и Хелоуин щуротиите не изглеждаха прекалено кринджави.

 

Link to comment
9 minutes ago, john_cena_fu said:

дори и Хелоуин щуротиите не изглеждаха прекалено кринджави.

 

Кажи честно?

 

 

 

Link to comment

^Типична нърдска комедия на кеч шоу, каква изненада :rolleyes: Не ме карай да пускам Хелоуин клипчета от ле фед, че се сещам за палачинки, бой с тикви, пуйки и кой знае колко още изродщини, само ще разводним темата.

 

Има място и за Orange Cassidy, стига да не се прекалява.

 

 

Link to comment

Не ме топли особено, че и Ле Фед се скъсват от кринджня. Тия работи специално ми бъркат в мозъка.

 

Но трябва да им се отдаде, че слушат критиките и правят нужните промени. Промото на МОКС, Джерико и Коди, ползването на легендите, все стойностни неща. На другия полюс съм с Елитарните, Омега и приятели, каквото по дяволите Brandy се мъчи да прави, женската им дивизия. Има доста неща да се изглаждат. Ако успеят, пишете ме фен.

Link to comment

Силни сегменти с Роудс, силен Моксли, силен Джерико, силен клип за Омега. AEW не правят някакъв блестящ продукт, но всичко е най-малкото на добро ниво, а шоутата са подредени и логични.

Link to comment

AFEDA3-E4-0990-4-FF9-B0-C8-ED1207-D3-EFB

 

MLB тотално отвяват всичко с 21 милиона. AEW 759k, NXT 580k.

 

Очакван drop, но не и чак толкова голям. Явно американските нормади си предпочитат бейзбол и баскет пред кеч. World Series приключи, следващата седмица вече ще е истинският тест.

Link to comment
The Olimpic Hero

Тея оправдания за кеча ги слушам от 15 години. "Днес сме срещу баскетбола", "Днес сме срещу футбола", "Днес сме срещу бейзбола", "Днес сме срещу еди коя си церемония с награди". Почти винаги има по нещо и кечът го духа, което говори, че вече той не е приоритет са масовата аудитория. Колкото и добър продукт да правят AEW и NXT, или която и да де компания, рейтингите падат, падат и продължават да падат. Не знам какво трябва да се случи, за да има нова кеч революция. Или трябва да се появи някакъв феноменален draw, или някаква невиждана и контроверсиална история с много тръпка. Трудно, много трудно.

               

Link to comment
49 minutes ago, neshev said:

Загубиха половината си аудитория, в рамките на един месец, НО всичко е точно! :cool:

 

 

Чакай малко. @Macho Man каза, че са дори по-популярни и от WWE. Аз на него вярвам, не на някакви си там цифри! 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
23 minutes ago, baikiro said:

 

Чакай малко. @Macho Man каза, че са дори по-популярни и от WWE. Аз на него вярвам, не на някакви си там цифри! 

 

Като живущ понастоящем в Америка, моля те, обясни на немитите маси колко релевантен е бейзболът към 2019 година, та да служи за извинение. :D 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

^ По-малко гледан отвсякога, но все пак достатъчно релевантен, че последният мач да бъде гледан от 24 милиона зрители на живо.

 

Тази седмица беше ясно, че ще го изядат. Да видим другата. Там е по-важно.

 

Но иначе, както споменах относно шоуто миналата седмица, AEW донякъде сами се прецакват. Като знаят, че ги очаква голяма конкуренция тази седмица защо в шоуто миналата седмица не рекламираха, че тази седмица Cody и Jericho ще подписват договор за мача? Защо не рекламираха, че Moxley ще говори? Защо дори не рекламираха Rick & Morty crossover-a? С две думи, трябва да спрат да залагат основно на интернет реклама и да вкарат повече епизодичност в шоутата си и повече хайп от седмица на седмица.

 

P.S. Рейтингът на AEW е слаб, обаче на NXT е направо плашещ. 580 хиляди зрители за праймтайм шоу в ефира на 4-тата най-гледана кабелна телевизия в САЩ... Ауч.

 

Link to comment

Никой не го гледа бейзбола в Щатите, камо ли пък седмия мач от Световните серии. Даже май не го предаваха и по телевизията, защото по същото време се играеше полуфиналният мач от шампионата на Азия по Сепактакрау и Фокс предпочетоха да излъчват него. :happy:

 

Тони Кан е написал в туйтъра си (ама личния, дето само приятелите му го знаем, не тоя официалния), че до две седмици спира кранчето на AEW, защото така и не се научил да разпознава Бъксовете. След това от Търнър ще излъчват повторения на записаните вече шоута до декември, че няма с какво да запълнят слота и от Нова година почват сериалите. Тва беше. :unsure:

 

Link to comment

Току-що изгледах епизода. Като цяло може би най-добрият досега. Тази седмица беше по-балансирано шоу. Стъпка в правилната посока.

 

Сегментът с Jericho & Cody и промото на Moxley бяха добри.

 

Силен главен мач. Предпочитах Penta & Fenix да спечелят, но и така бива.

 

Любимият ми момент беше появата на Shanna. Най-после!! От години чаках някоя от големите компании да я подпише. Една от любимките ми, а и пич извън ринга. Най-после в женската дивизия на AEW има човек, за който наистина ми пука. Освен това, от всичките японки в AEW досега Hikaru Shida ми харесва най-много. И докато съм на темата за жените, така като гледам Brandi ще го играе мениджъра на Kong, което е добре. Яка мадама е Brandi, но на ринга куца.

 

Като цяло главното предимство на AEW пред всички други седмични шоута си остава атмосферата. Не само, че изглежда big time, но и всяка седмица публиките са много добри и реагират адекватно. Кефят се здраво на babyface-овете и освиркват heel-овете, както си му е реда.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...