Jump to content

Nate Diaz с провален допинг тест, битката с Masvidal отпада?


neshev

Recommended Posts

Баче Нейт обяви в Twitter, че е бил със завишени нива, които USADA смята, че са заради замърсени добавки.  

 

Въпреки че са го посъветвали да си трае, Нейт заяви, че няма да им играе по свирката и докато не му изчистят името от клеветите, няма да се бие в компанията.

 

EHrJ1I3VUAA2Qrf.jpg

 

Link to comment

Снощи го прочетох преди да заспя и ми идваше да се гръмна. Не знам с какво забранено вещество са го хванали, но цялата работа е много кофти. И все пак чест му прави, че избра сам да каже как стоят нещата, вместо да го остави за след ивента. Дано всичко се изчисти и видим този бой. Четох, че може оня Леон Едуардс дето яде тукати в бакстейджа от Масвидал да застъпи на мястото на Диаз. 

Link to comment

Стабилно го начука на UFC. Надяваха се да потулят нещата, докато не мине битката, пък после щяха да отебат Diaz и да го заклеймят за зобаджия. Пък Нейт избра репутацията си пред милионите, което е достойно за уважение. Ще се мъчат тази битка да се състои, че с Till срещу Gastelum няма да прокопсат, нито пък с Leon Edwards като заместник.

Link to comment

Гледам, че половината UFC наскача да му се подиграва. Е*ати загубеняците има там. 

 

Ариел Хелуани казва, че е рано да отписваме мача и реакция от USADA още няма. 

Link to comment

Тоест последно ще има ли мач или не? :unsure: 

 

Честно казано, никога не съм харесвал Нейт и поведението му на скапано леке, обаче много ми се издигна в очите с това си действие. UFC нямат проблем да пуснат когото и да е, със или без допинг, а после да си избършат гъза с него. Евала, че не им играе по свирката. :beer:

 

Link to comment

Похвална постъпка на Нейт. Така се прави. Човек трябва да си пази позициите и да не навежда глава пред пишман патроните. Знам, че малко хора ще го разберат, но така трябва да се постъпва. Believe that. Иначе спокойно, няма място за притеснение, мачът ще се осъществи. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...