Jump to content

Bellator 232 "MacDonald vs. Lima 2" - 26 октомври 2019


neshev

Recommended Posts

Прилично събитие за Белатор тази седмица. 

 

Рори Мак срещу Дъглас Лима. Хем се радвам, че отново ще ги гледаме, хем ме е яд, че единият трябва да загуби. И двамата заслужават да са шампиони, но няма как да стане. Освен титлата, ще има и добър хонорар за победителя, така че Рори би трябвало да е надъхан, нали за това дойде да се бие в Белатор. Лима за мен има нивото да е заплаха дори в  UFC и този път ще покаже по - добро представяне. Трудно ми е да кажа кой ще спечели. 

 

Имаме мач и на Пол Дейли, което винаги е забавно. Малък бонус към страхотния мейн ивент. 

 

Витали Минаков също бих го гледал, според мен спокойно може да се бори отново да стане шампион. 

Link to comment

Rory нещо взе да дава фира последните битки. Не, че е приключил, но си личи, че не е надъхан и грам. Затова си мисля, че Lima ще го тресне в реванша. Поне досега винаги си е взимал поуки в загубите и в реваншите им намира цаката. Rory се съмнявам, че е готов на този етап за нова тежка битка на крака. Той си каза, че вече не иска да наранява бойците. Странна птица е, но и този въргал, който си спретнаха с Lawler, и после тежката загуба от Mousasi, определено си казаха влиянието.  Пък вече и повалянията няма да идват лесно. Ще е интересно при всички положения.

 

Minakov отече за това шоу. Не му дадоха виза и пропуска.

 

Link to comment

Това не е онзи Rory MacDonald, който размаза Nate Diaz. Но и Lima е изрод. С лекота спираше повалянията, здраво наказа Rory с ритници по водещия му крак и в стойка печелеше размените. Битката беше скучна, но целият турнир може да се нарече успешен за Bellator, а Lima направи ебахти представянето. :beer:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...