neshev Posted October 25, 2019 Author Share Posted October 25, 2019 По принцип ми е непонятен тоя филм с double header-ите, но другата седмица ще е Canelo vs. Kovalev по DAZN и нямаше как. По бегли спомени, първата битка между Mir и Nelson беше бая скучна, та сега ли трябва да ми е интересно? За мен Nelson бие тук. По издържлив е и може да поема ударите. Mir отдавна не е това, което беше, но трябва да се бачка. Щеше ми се в граплинга да има повече кинти, поне да не си правят мозъците на желе, но уви. Друго какво интересно? Ed Ruth е добиче и ми е любопитно да му следя кариерата. Той и Pico подписаха по сходно време. Pico се оказа провал, но Ruth си цъка на борба и продължава да мачка засега. Swagger срещу ново джаброни, да надуват статистиката. Нещо спря да ме ебе за кечистите в MMA. Може би Пънкаря ме прекърши. Но си има келепир в цялата история. Кеч феновете се кефят на такива неща. MMA феновете не го ебе за техни хора в кеча. Но ми идва много закъсняла тази кариера, та по-скоро очаквам да е като Lashley. Бой с midcard-ите и като годините си кажат думата, обратно в кеча за постоянно. Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Inner Circle (става въпрос за Sammy Guevara, Ortiz и Santana) ще бъдат на шоуто, за да придружат Jake Hager до клетката за боя му срещу Anthony Garrett. Очаква се също така те да влязат в клетката след мача ако Hager спечели, за да празнуват заедно победата. Link to comment
neshev Posted October 26, 2019 Author Share Posted October 26, 2019 22 hours ago, The Olimpic Hero said: Inner Circle (става въпрос за Sammy Guevara, Ortiz и Santana) ще бъдат на шоуто, за да придружат Jake Hager до клетката за боя му срещу Anthony Garrett. Очаква се също така те да влязат в клетката след мача ако Hager спечели, за да празнуват заедно победата. Бившият WWE шампион, познаваш ли го, Митак? Дори джабронита от Bellator не бръснат AEW за слива. Иначе Swagger допусна доста аматьорска грешка, която му коства сигурна победа. Трябваше да го дисквалифицират по мое мнение, но нали трябва да се надува рекорда. ME беше пълна скука. Mir го би с ритници в краката, много смешна стойка от Nelson. Седеше много дървен три рунда. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.