nWoHulkster Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Място: Pittsburgh, PA Зала: Petersen Events Center Обявени мачове: Jon Moxley vs. PAC / Kenny Omega vs. Joey Janela / Lucha Brothers vs. Private Party / SCU vs. Dark Order / Young Bucks vs. Best Friends Link to comment
Hachiko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Тоя мазен плъх ще бие Мокса. След тва да се закриват. тнх. Link to comment
gboy Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Моксли - ПАК ще е силен мач Link to comment
nWoHulkster Posted October 24, 2019 Author Share Posted October 24, 2019 ^ Много добър сегмент с много добра публика. Евала! Заедно с промото на Jericho от втората седмица, най-доброто нещо в Dynamite досега. Тук, обаче, идва и момент за критика. Шоуто има нужда от повече епизодичност. След 4 vs. 4 въргала още на това шоу трябваше да обявят 4 vs. 4 мач за следващата седмица. Супер як сегмент, но всяка седмица по подобен начин изпускат шансове да дават повече стимул да се гледа следващото шоу и вместо това обявяват неща в Twitter. А иначе като оставим това настрана, Cody е може би най-over babyface-a в кеча в момента (и пичът с най-многото entrance pyro lol). Надъхан съм за мача му с Jericho. Lucha Bros vs. Private Party беше супер забавен мач за гледане. Не е първият, нито пък ще е последният, спотфест спринт в шоуто, но изпълненията в него бяха с една идея по-добри от обикновеното ниво. Не съм й фен, но ето така се прави. Добре spotlight-наха Britt Baker с промо клип, излизане с популярен местен mascot и стабилна победа. Така се градят звезди от типа "local hero". И за финал, още една критика. Кечът е на ниво, обаче особено в този епизод силно се усети еднотипността му. Има нужда от повече разнообразие в мачовете. Прекалено подобни са като стил. EDIT - Рейтингите излезнаха: Link to comment
koleda321 Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Сметай щом Фил почна да се оплаква, че шоуто става еднотипно! Сегментът с въргала беше силен, но трябва повече като него, за да се спре тенденцията надолу. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Macho Man Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 34 minutes ago, koleda321 said: Сметай щом Фил почна да се оплаква, че шоуто става еднотипно! Сегментът с въргала беше силен, но трябва повече като него, за да се спре тенденцията надолу. Тенденцията? Мислиш, че има нещо общо с продукта? Знаеш ли какво е The World Series? Това е Супербола на Бейзбола. Срещат се шампионите на двете първенства. Играе се до 4 от 7. Осъзнаваш ли колко голямо събитие е това и че втория мач от серията беше срещу Динамит и направи 12-13милиона? Осъзнаваш ли, че също тази вечер беше завръщането на NBA, които също са дръпнали стабилно зрители. Помисли сега как години наред се коментира,че тези спортове и кеча се конкурират за едни и същи зрители и как въпреки тази огромна конкуренция , която можеше да им дръпне абсолютно реалистично 500хиляди зрители са само с 50хиляди надолу? Това е показателно, че този перфектен епизод си е свършил много добре работата да задържи зрителите си да не превключват към това, което мнозинството гледа. Защото ако беше помията в RAW или SmackDown със сигурност щяха за загубят поне половин милион. [img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img] I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling! Link to comment
koleda321 Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 NBA действително дърпа зрители, но бейзболът е смешно да се приема за извинение при положение, че като спорт е по-непопулярен от всякога. В Америка в момента се гледа само NFL и NBA от спортните лиги. Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Quote Inner Circle (става въпрос за Sammy Guevara, Ortiz и Santana) ще бъдат на тазвечерния Bellator 231, където мач ще има Jake Hager, за да го придружат до клетката за боя му срещу Anthony Garrett. Очаква се също така те да влязат в клетката след мача ако Hager спечели, за да празнуват заедно победата. Иначе нека този път похваля AEW за страхотния сегмент, който ни поднесоха в тазседмичния епизод на Dynamite и най-вече феномена Chris Jericho. Този човек е най-добрият образ в света на кеча в момента. Всеки сегмент с него е злато, а в този срещу Cody и компания беше адски забавен. Всяко едно действие, което правеше Jericho, беше нереален, нереален култаж: - Изброяваше как Cody няма шанс, защото е 1 vs 4, след това 2 vs 4, след това 3 vs 4... - Нареди MJF за това, че носел шал и добави, че никой нормален човек не би носил подобен шал. Забавното тук е, че самият Chris Jericho носеше почти същия модел шал в WWE преди години. - Залепи билета за шоуто на челото си, с което искаше да фокусира върху това, че в случая се явява обикновен зрител и официалният участник в шоуто (Cody Rhodes) няма право да го напада. Последваха викове: "Арестувайте го, аз имам билет, арестувайте го", хахахаха. Нереално култов Chris Jericho, абсолютен феномен, перфектен импровизатор с микрофона и с жестове и действия. Най-добрият образ в света за мен в момента в кеча! Link to comment
YoTheReal Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Велик сегмент между Роудс и Джерико. Link to comment
THE ENEMY Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Brawl-ът между Jericho и Cody беше най-добрия сегмент от всички издания на шоуто до момента, трябва да се признае. И от реакциите на всякъде става ясно и се доказва теорията ми, че на това шоу му трябват повече подобни сегменти, които да изграждат кечистите. Как пък сега нито един не каза, че AEW така имитират WWE? Ако имам някакви критики тук, то те отново са по-скоро към това колко жалка изглежда сбирщината около Jericho. Просто изглеждаха като малки деца, които батко Y2J е взел за компания и ще ги води на рожден ден. Кейфейб мога да си представя, че Сантана е там защото е дилъра на Джерико и го снабдява с мощния бял прах о който има нужда за да бъде толкова страхотен, но пичове като Ортиз и Гевара са толкова противни, че ми идва да ги плясна. Дори давам предложение Cody да си върне dashing gimmick-a и да почне да им слага пликове на главите, за да не ги гледаме. Ok, ако трябва да съм сериозен, понеже са хийлове и имат някакъв комедиен елемент (no pun indeed), приемливо е, но не виждам светло бъдеще пред тях, яко това е целта. Cody с легенди от ранга на DDP и Dustin изглеждаше сто пъти по-легитимно тук. Lucha Bros са ми любимия отбор на това шоу, на Пентагона съм му фен още от LU и като визия изглеждат супер добре като хийлове, но е ок и около тях да изградят някакъв background.Доволен съм, че спечелиха срещу розовите хомо niggas. #WARDLOWISCOMING - И това изглежда поне интересно, ако не друго. Винетката му е почти като титантрона на Леснър, но пичът няма същата харизма. Имат отчайваща нужда от подобен тип нацепени пичове, които да им придадат поне малко легитимност и с правилния подход може да бъде голям плюс за шоуто. Britt Baker може и да не изглежда като най-голямата звезда в женския кеч, но поне е хващащо окото пиче и е ок на ринга. Сто пъти по-голям потенциал при нея, спрямо Рихо, или там както се казваше шампионката. Ambrose е потенциално най-обещаващата звезда на шоуто, но за момента по-скоро разочарова как се отнасят с него. Вече съм говорил за това, че трябва да му дават повече време на микрофона, но и като мачове/сегменти, това което ни показват с него, по-скоро го праща на нивото на пичовете от upper midcard-a като Пак и Омега и това, че се опитва да се прави на Остин, не му помага особено. Да, да заимства от този гимик не е лошо, но и не надгражда с нищо. С нищо не изпъква над останалите, а трябва. Разбира се, има време и донякъде може да се оцени, че поне го играе ruthless, но Пак е с абсолютно същия гимик, а именно за това говорим. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.