Jump to content

AEW Dynamite - 23 октомври 2019


nWoHulkster

Recommended Posts

Място: Pittsburgh, PA

Зала: Petersen Events Center

Обявени мачове: Jon Moxley vs. PAC / Kenny Omega vs. Joey Janela / Lucha Brothers vs. Private Party / SCU vs. Dark Order / Young Bucks vs. Best Friends

 

T76zkXG.jpg

Link to comment

^ Много добър сегмент с много добра публика. Евала! Заедно с промото на Jericho от втората седмица, най-доброто нещо в Dynamite досега. Тук, обаче, идва и момент за критика. Шоуто има нужда от повече епизодичност. След 4 vs. 4 въргала още на това шоу трябваше да обявят 4 vs. 4 мач за следващата седмица. Супер як сегмент, но всяка седмица по подобен начин изпускат шансове да дават повече стимул да се гледа следващото шоу и вместо това обявяват неща в Twitter. А иначе като оставим това настрана, Cody е може би най-over babyface-a в кеча в момента (и пичът с най-многото entrance pyro lol). Надъхан съм за мача му с Jericho.

 

Lucha Bros vs. Private Party беше супер забавен мач за гледане. Не е първият, нито пък ще е последният, спотфест спринт в шоуто, но изпълненията в него бяха с една идея по-добри от обикновеното ниво.

 

Не съм й фен, но ето така се прави. Добре spotlight-наха Britt Baker с промо клип, излизане с популярен местен mascot и стабилна победа. Така се градят звезди от типа "local hero".

 

И за финал, още една критика. Кечът е на ниво, обаче особено в този епизод силно се усети еднотипността му. Има нужда от повече разнообразие в мачовете. Прекалено подобни са като стил.

 

EDIT - Рейтингите излезнаха:

lPqCNeE.jpg

Link to comment

Сметай щом Фил почна да се оплаква, че шоуто става еднотипно! :D 

Сегментът с въргала беше силен, но трябва повече като него, за да се спре тенденцията надолу.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
34 minutes ago, koleda321 said:

Сметай щом Фил почна да се оплаква, че шоуто става еднотипно! :D 

Сегментът с въргала беше силен, но трябва повече като него, за да се спре тенденцията надолу.

  Тенденцията? Мислиш, че има нещо общо с продукта? Знаеш ли какво е The World Series? Това е Супербола на Бейзбола. Срещат се шампионите на двете първенства. Играе се до 4 от 7. Осъзнаваш ли колко голямо събитие е това и че втория мач от серията беше срещу Динамит и направи 12-13милиона? Осъзнаваш ли, че също тази вечер беше завръщането на NBA, които също са дръпнали стабилно зрители. Помисли сега как години наред се коментира,че тези спортове и кеча се конкурират за едни и същи зрители и как въпреки тази огромна конкуренция , която можеше да им дръпне абсолютно реалистично 500хиляди зрители са само с 50хиляди надолу?

 Това е показателно, че този перфектен епизод си е свършил много добре работата да задържи зрителите си да не превключват към това, което мнозинството гледа. Защото ако беше помията в RAW или SmackDown със сигурност щяха за загубят поне половин милион. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

NBA действително дърпа зрители, но бейзболът е смешно да се приема за извинение при положение, че като спорт е по-непопулярен от всякога. В Америка в момента се гледа само NFL и NBA от спортните лиги. 

 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
The Olimpic Hero
Quote

Inner Circle (става въпрос за Sammy Guevara, Ortiz и Santana) ще бъдат на тазвечерния Bellator 231, където мач ще има Jake Hager, за да го придружат до клетката за боя му срещу Anthony Garrett. Очаква се също така те да влязат в клетката след мача ако Hager спечели, за да празнуват заедно победата.

 

Иначе нека този път похваля AEW за страхотния сегмент, който ни поднесоха в тазседмичния епизод на Dynamite и най-вече феномена Chris Jericho. Този човек е най-добрият образ в света на кеча в момента. Всеки сегмент с него е злато, а в този срещу Cody и компания беше адски забавен. Всяко едно действие, което правеше Jericho, беше нереален, нереален култаж:

 

- Изброяваше как Cody няма шанс, защото е 1 vs 4, след това 2 vs 4, след това 3 vs 4...

 

- Нареди MJF за това, че носел шал и добави, че никой нормален човек не би носил подобен шал. Забавното тук е, че самият Chris Jericho носеше почти същия модел шал в WWE преди години.

 

- Залепи билета за шоуто на челото си, с което искаше да фокусира върху това, че в случая се явява обикновен зрител и официалният участник в шоуто (Cody Rhodes) няма право да го напада. Последваха викове: "Арестувайте го, аз имам билет, арестувайте го", хахахаха.

 

Нереално култов Chris Jericho, абсолютен феномен, перфектен импровизатор с микрофона и с жестове и действия. Най-добрият образ в света за мен в момента в кеча!

               

Link to comment

Brawl-ът между Jericho и Cody беше най-добрия сегмент от всички издания на шоуто до момента, трябва да се признае. И от реакциите на всякъде става ясно и се доказва теорията ми, че на това шоу му трябват повече подобни сегменти, които да изграждат кечистите. Как пък сега нито един не каза, че AEW така имитират WWE?:unsure: Ако имам някакви критики тук, то те отново са по-скоро към това колко жалка изглежда сбирщината около Jericho. Просто изглеждаха като малки деца, които батко Y2J е взел за компания и ще ги води на рожден ден. Кейфейб мога да си представя, че Сантана е там защото е дилъра на Джерико и го снабдява с мощния бял прах о който има нужда за да бъде толкова страхотен, но пичове като Ортиз и Гевара са толкова противни, че ми идва да ги плясна. Дори давам предложение Cody да си върне dashing gimmick-a и да почне да им слага пликове на главите, за да не ги гледаме.:D Ok, ако трябва да съм сериозен, понеже са хийлове и имат някакъв комедиен елемент (no pun indeed), приемливо е, но не виждам светло бъдеще пред тях, яко това е целта. Cody с легенди от ранга на DDP и Dustin изглеждаше сто пъти по-легитимно тук.

 

Lucha Bros са ми любимия отбор на това шоу, на Пентагона съм му фен още от LU и като визия изглеждат супер добре като хийлове, но е ок и около тях да изградят някакъв background.Доволен съм, че спечелиха срещу розовите хомо niggas.

 

#WARDLOWISCOMING - И това изглежда поне интересно, ако не друго. Винетката му е почти като титантрона на Леснър, но пичът няма същата харизма.:D Имат отчайваща нужда от подобен тип нацепени пичове, които да им придадат поне малко легитимност и с правилния подход може да бъде голям плюс за шоуто.

 

Britt Baker може и да не изглежда като най-голямата звезда в женския кеч, но поне е хващащо окото пиче и е ок на ринга. Сто пъти по-голям потенциал при нея, спрямо Рихо, или там както се казваше шампионката.

 

Ambrose е потенциално най-обещаващата звезда на шоуто, но за момента  по-скоро разочарова как се отнасят с него. Вече съм говорил за това, че трябва да му дават повече време на микрофона, но и като мачове/сегменти, това което ни показват с него, по-скоро го праща на нивото на пичовете от upper midcard-a като Пак и Омега и това, че се опитва да се прави на Остин, не му помага особено. Да, да заимства от този гимик не е лошо, но и не надгражда с нищо. С нищо не изпъква над останалите, а трябва. Разбира се, има време и донякъде може да се оцени, че поне го играе ruthless, но Пак е с абсолютно същия гимик, а именно за това говорим.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...