Jump to content

Факт или Фикция (дебютът на AEW по TNT)

neshev

Факт или Фикция (дебютът на AEW по TNT)  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Малко разнообразие от WWE, като този път ще обсъждаме AEW, с @baikiro и @Bobotsi, които се точат за дебат от месеци. 

1. AEW показаха как трябва да изглежда едно кеч шоу през 2019.

baikiro: ФИКЦИЯ - По-точно AEW показаха как не трябва да изглежда едно кеч шоу. Адската скука. Имаше едно две мелета, които не бяха лоши. Всичко друго беше пълен леш. 2 часа шоу го изгледах за 5 мин някъде, което си е нов рекорд. Твърдо палци долу за AEW. Такова шоло може да се хареса само на най-крайните смаркове и овцете на Мелцер.

Bobotsi: ФИКЦИЯ - Шоуто им бе добро, но имаше доста неща които му липсват. Арената, публиката, пиро ефектите и качествените мачове бяха сред плюсовете на шоуто. Липсата на промота, сегменти и задкулисни интервюта, и кадри направиха шоуто доста постно. Враждите бяха развити приемливо, но ако продължават в същия дух да тъпчат шоуто с мачове, бързо ще забуксуват. 

2. Дебютът на Jake Hager беше разочарование.

baikiro: ФАКТ - Кой по-дяволите беше Джак Фуклиото? Сигурно не е бил на екран от поне 10 години. AEW се опитват да бъдат някакъв наследник на WCW, но няма никаква база за сравнение. На първото Nitro дебютира шибания Лекс Лугър, който седмица по-рано беше на Raw. Да не говорим какви имена се появиха на последния Smackdown. Тайсън Фюри, Кейн Велазкез и Скалата! Изобщо не знам къде са тръгнали тия мишоци AEW с някакъв си там Фукльо. Тотален провал беше този дебют. От групичката на побойниците накрая, гадният дебел миджет Крис Джерико беше втори по размери след Фукльото. :D

Bobotsi: ФИКЦИЯ - Разочарование е за някой който е очаквал нещо невиждано. Човекът има физика и ще пасне на команията, в която преобладават кечисти от леката категория. Рано е да кажем какво ще излезе от него. Аз лично не съм му фен, даже изобщо, но може и да направи стабилна mid card кариера в компанията. Времето ще покаже дали си е заслужавало да го вземат.

3. Шоуто има нужда от повече promo-та и по-малко кеч.

baikiro: ФАКТ - Ако зависеше от мен мачовете щяха да са не по-дълги от 5 мин и с постоянни намеси, удари с предмети и въргали извън ринга. Кеч мачът е най-скучното нещо от едно шоло. Това е абсолютен факт, всеки един нормален фен хваща дистанционното в момента в който ударят гонга за началото на мач. Философията на Тони Марк и младите елени обаче следва утопията пропагандирана от Мелцер, Келер и другите алотисти. Така че нищо добро не ги чака.

Bobotsi: ФАКТ Както казах по-горе враждите се градят с промота и сегменти, не с мачове. Мачовете са за PPV-тата.

4. Nyla Rose трябваше да спечели женската титла на AEW.

baikiro: ФАКТ/ФИКЦИЯ - Не знам коя е Нила Розата и още по-малко ме интересува, че е спечелила женската им титла. Аз им предлагам още една женска титла, която ще бъде определяна в bra and panties мачове, стриптийз съзтезания и т.н. Фаворитка за тази титла ми е Бранди Роудс. Много арна путчица с хем невинен, хем перверзен фейс. :)

Bobotsi: ФИКЦИЯ - Не че онази японка със странното име е кой знае колко по-достойна, но поне е жена. От към бизнес гледна точка Rose щеше да е по-добрият вариант, защото щеше да направи много добра реклама, но от чисто фен гледна точка това изглежда катастрофално. Първата им шампионка трябваше да е най-красивата и харизматична жена в ростера, например Brandi или Докторката, не напълно случайна азиатка или тоя траверс.

5. AEW ще увеличи аудиторията си в следващата година.

baikiro: ФИКЦИЯ - Най-много да увеличат броя на празните седалки в залите. Не искам да се повтарям отново, цялата им философия за кеча е сбъркана. Вместо да се опитат да привлекат интереса на масите, те ми клякат пред малцинството маркове.

Bobotsi: ФАКТ - Особено след като WWE се изложиха толкова брутално на последното PPV. Все повече хора които са против WWE ще се насочат към компанията. Също и партньорството с мексиканската AAA и китайската OWE ще донесат нови зрители, макар и не много. Всичко това обаче зависи от това дали AEW ще се държат на ниво и не прецакат своя продукт също.

6. Ще продължите да следите седмичното шоу занапред.

baikiro: ФИКЦИЯ - Трябва да направят завой на 180 градуса за да си пусна някога отново тяхно шоло и да си загубя 5 минути от живота в скипване и търсене на нещо, което да ми хареса. Като цяло да обобщя - кур за AEW, два за NXT. Raw и SD и на тях им пея кур засега, но може в бъдеще да си пускам highlights в youtube, ако продължават да привличат големи звезди.

Bobotsi: ФАКТ - Засега имам интерес към шоуто им и ще го следя. Наистина има доста неща които трябва да се пипнат, но все пак компанията няма и година, с времето ще изгладят минусите и може съвсем скоро да видим една истинска "алтернатива" на WWE.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Както винаги, благодаря на участниците. :beer: Може да гласувате в анкетата и да пишете коментари. За участие - ЛС. 

Този washed up Мишо Шамара, анти-всичко с 2 факта и половина в ръкава е доста интересен, но не сме ли виждали около 1000 такива образа в bwc?

1. AEW показаха как трябва да изглежда едно кеч шоу през 2019.

Като зала и техническа презентация - ФАКТ. Казах го още минала седмица. NXT изглеждаха като умрялата инди федерацийка, забита в някъв салон, а AEW бяха в зала от NBA и то пълна или поне изглеждаше пълна.

Вече като самото шоу - нека не прекаляваме - ФИКЦИЯ. :D  Историята е показвала много пъти кристално ясно какво работи и какво не работи. Дъвкали сме го милиони пъти и в тоя форум. Зрителите не са се променили.

2. Дебютът на Jake Hager беше разочарование.

ФАКТ - нищо против него, нека да го наемат, има с какво да допринесе като второстепенен персонаж, но не може това да ти е "големия дебют" за първото шоу. Като нямаш готови звезди под ръка, направи си свои.

3. Шоуто има нужда от повече promo-та и по-малко кеч.

ФАКТ - Седмичното шоу има нужда от повече промота, защото неговата функция е да те надъха за месечното PPV. Само МЕ може да продължи около 10 минути и тва е, през останалото време разказваш съответните истории. Вече на самото PPV ако щеш прави двучасови мачове като оня от преди година-две на RAW, дето продължи точно 2 часа. Това беше PEAK INDY! :D

4. Nyla Rose трябваше да спечели женската титла на AEW.

Who in the blue hell are you?!?!?

5. AEW ще увеличи аудиторията си в следващата година.

Гласувах с ФАКТ, защото още ме държи мъката от Hell in a Cell и много искам някой да обругае WWE мъШката! Дано все пак има някой там с всичкия си, който да дава акъл.

Е поне първите няколко съдмици ще съм любопитен да видя до къде ще докарат, след това ще не се знае.

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

U_think_U_Know_Me
3 hours ago, koleda321 said:

Е поне първите няколко съдмици ще съм любопитен да видя до къде ще докарат, след това ще не се знае.

СЛЕД ТОВА НЕМИНУЕМИЯ ФАЛИТ НА WWE, КОЙТО ДИПЛОМАТА ТИ ОТ УНСС ВИДЯ!1!

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

2 minutes ago, U_think_U_Know_Me said:

СЛЕД ТОВА НЕМИНУЕМИЯ ФАЛИТ НА WWE, КОЙТО ДИПЛОМАТА ТИ ОТ УНСС ВИДЯ!1!

Ако можеш и да ми я намериш тая диплома, щото през живота си не съм стъпвал в УНСС. :D 

U_think_U_Know_Me
5 minutes ago, koleda321 said:

Ако можеш и да ми я намериш тая диплома, щото през живота си не съм стъпвал в УНСС. :D 

МОМЧЕ, ТИ ИМАШ ДИПЛОМА ОТ "УНИВЕРСИТЕТА НА ЖИВОТА". ТОЙ ТИ ПОМОГНА ДА ПРОЗРЕШ ЛИБЕРТАРИАНСКИТЕ ИСТИНИ ЗА НЕМЕДЛЕНИЯ КРАЙ НА WWE. АЗ ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ТЕБ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПРИГЛАСЯМ, ЧЕ ШОУ ПО ФОКС И ТВ СДЕЛКА ЗА NXT -> СИГУРЕН ФАЛИТ.

Няма нужда да говорим повече. Формата е временна, либертарианската класа и икономическа прозорливост- вечна.

Потребителите им са на по 50+ години и постоянно се оплакват от продукта => цветущо бъдеще! :D 

U_think_U_Know_Me

От много време се чудя дали да инвестирам в компания с 10 години подред надвишение  на очакваните приходи, огромен кеш и 0 дългове или да поверя парите на завършилия "УНИВЕРСИТЕТА НА ЖИВОТА" либертарианец "джаброни321", който няма как като толкова ги разбира нещата, да няма собствена федерация на борсата. Мисля да изчакам кризата, за да ми бъде показана графика с 20 % дроп на Е-то като доказателство в правотата на "УНИВЕРСИТЕТА НА ЖИВОТА". Между другото, съвсем сериозен въпрос: колко смяташ, че е пазарната капитализация на AEW, за да се явява реална конкуренция на WWE. Малко уточнение: в абсолютния зенит на TNA, компанията струваше 50 милиона. WWE струва 5.3 милиарда.

tNrDnXz.jpg

Говори си, говори си.... :D 

U_think_U_Know_Me

Знаеш ли как се казва мъдрецът на снимката или това още не е включено в този курс на  "УНИВЕРСИТЕТА НА ЖИВОТА"?

@:U_think_U_Know_Me  вземи си затраеш и да ограничиш присъствието си канцерогено, че ще летиш към Белене и царството на сенките ако завишеше от мен  

U_think_U_Know_Me

От бае Тошо нищо не зависи от години бубайка. Ако си затрия присъствието не го ли ограничавам? Българският матерен ли ти е?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...