Jump to content

AEW Dynamite - 9 октомври 2019

nWoHulkster

Recommended Posts

Metzgermeister
Posted

Нещата, които ми оставиха впечатление, след като прегледах епизода, бяха промото на Джерико и мачът на Джими Хавък.

За Джерико каквото и да говорим, ще е малко - един от най-добрите на микрофона в историята, но определено ме напуши смях, докато гледах Джейк Хейгър - Крис ни обяснява как това бил един от най-опасните и силни мъже на света, дето щял да ни скине на две, ако ни набара, а оня седи зад него като някакъв второкласник, наказан пред дъската, защото е объркал таблицата за умножение и междувременно се е насрал и се опитва неуспешно да го прикрие, но погледът му го издава :D Онуй мънинкото даже няма да го коментирам, а Сантана и Ортис ги харесвах в iMPACT, но тук ги изкарват много по-яките батки, отколкото са.

Джими Хавък е мършавичък, но се откроява с визията си над останалите миджети, според мен - онази маска и пънкарските му прическа, облекло и грим, с които изглежда като някой музикант на Мерилин Менсън, определено привличат вниманието, а и впечатлява фактът колко болка е склонен да понесе по време на мачовете си, за да ни забавлява. Промо уменията му не са нещо особено, но предпочитах той да спечели, отколкото безличният му опонент. Не може да се сравнява със Сами Калихан като образ, но определено е един от малкото персонажи, които ще следя с интерес.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...