Jump to content

UFC 243 "Whittaker vs Adesanya" - 5 октомври 2019


neshev

Recommended Posts

Малко постна карта като за PPV. 

 

Уитакър е зверски боец, но има много ядове с контузии и други здравословни проблеми. Дори и при най - добрите никога не знаеш как ще се отрази дългото отсъствие. Адесаня много си е повярвал, въпреки че най - големите му победи са срещу тотално приключил Андерсон Силва и доста по - дребния Келвин Гастелум. Аз лично стискам палци на Уитакър в този мач и ако има добра вечер, Адесаня го чакат много тежки моменти. 

 

Якуинта срещу Хукър си е предпоставка за въргал. Тук не се наемам с прогнози, но дано поне е интересно. 

Link to comment

Има ли ВАЛЮ за Адесаня? Един познат ме убеждава как едва ли не е мач за апартамент, а аз съм по склонен да се съглася с доводите на @Gooner_4 и да не го надценявам чак толкова.

Link to comment

Поне на хартия е много тегаво да се предвиди. Аз лично клоня повече към Уитакър, 55-45 нека да кажем. Има и бая странични фактори, които няма как да знаем как ще се отразят, като това, че Уитакър няма бой със страйкър на нивото на Адесаня, а и последния му мач май беше миналото лято. 

Link to comment

Уитакър изкара общо 10 рунда с ш*бания Йоел Ромеро,изобщо не е лесно да го пречупиш. Адесаня е отличен страйкър, но един Гастелум например  успя да му създаде проблеми в някои моменти, въпреки че е една глава под него. За него също може да се каже, че досега не е срещал боец като Уитакър и това прави нещата интересни. 

Link to comment

MJ, твоят познат правилно го е предчувствал, хаха. Много солидно представяне на Адесаня. 

 

Един мач с Джон Джоунс ще е голямо шоу. 

Link to comment

Чак пък апартаменти. Освен, ако не е залагал, че заради контузиите и битките с Romero, вече в взел-дал. Лично мен ме изненада в колко диви размени влизаше, а по принцип е много събран и дисциплиниран. Но и трябва да се отдаде заслуженото на Adesanya. Талантливо копеле е.

 

Дано поне сега започнат да рекламират тази дивизия повече. Имат шампионът, който желаят. Атрактивен стил, траш тоук, танцува им даже. :D Би трябвало да го хайпват до дупка. За мен и Whittaker заслужаваше повече внимание. Страхотен боец и модел за подражание.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...