Jump to content

OVW или иначе казано Paul Heyman rulz - дискусия


nWoHulkster

Recommended Posts

Идеята за темата ми дойде след като днес изгледах последното тв шоу (от 28 януари). Това, което ми направи най-голямо впечатление е колко влошен като цяло е ростера на OVW сравнение с миналото лято. Шампионът на OVW Matt Capotelli се оказа, че има тумор и сега го няма. Няма го Ken Anderson/Kennedy, който беше ПЪТИ по-забавен в OVW под ръководството на Хейман отколкото в WWE, където образът му е ограничен до един catchphrase и няма почти никакво развитие. Няма го Daniel Puder, който имаше много добър ММА образ. Две от главните звезди на OVW (Ken Doane & Johnny Jeter) са превърнати в мъжки мажоретки от глупавите сценаристи на WWE. Няма ги два от най-солидните и забавни отбора на OVW - The Toland Brothers & MNM, тоест The Tolands са тук, но са забити с глупавият образ на The Dicks. Няма го забавния образ на Deuce Shade. Няма го интересния, макар и ограничен Bobby Lashley. И на връх на всичко това в момента ростера на OVW е препълнен с нови и не особено талантливи кечисти: Mike the Miz, Titus, Тhe Highlanders, Boogeyman, Alejandro Osama Rodrigues, Roberto Dawber и други индивиди. Определено не може да се каже, че ростера на OVW e толкова добър и забавен колкото беше преди известно време. И все пак, геният наречен Пол Хейман успява да ме забавлява на макс. Той направо от shit прави gold и тази тема е тук, за да му направя евала!

OVW TV - 28 January 2006 - размисли:

Spirit Squad F`N SUCKS, но няма какво да ви лъжа: изкефих се на макс, когато CM Punk ги OWN-на всички до един. Добро начало на тази вражда. Пънк рулира толкова много със сегашния си образ, че покрай него даже скапания Spirit Squad ми беше забавен донякъде.

Mike The Miz SUCKS, a Rene Dupree не можах да го позная. Chris Cage също е много променен и така не ми харесва.

Shelley, Beth Phoenix & Aaron "The Idol" Stevens са много добра комбинация. Харесват ми доста като образ.

Ей, колкото и пъти да гледам OVW все още не мога да не се подхилвам на това как някакси мистериозно Мария изведнъж става умна като е в OVW и после пак как "затъпява" като е в WWE. Символиката е на макс. :D

Тhe Highlanders...бахти образа! Това са го изкарали направо от cartoon ерата! Поне добре си играят ролята, колкото и смешна да е тя.

Тhe Beast (Shad Gaspard) има харизма, но това му е единствения плюс ;). Тitus (aka Trytan) & Mikey Batts са огризки от TNA. И двамата не струват, но Майки тук ми хареса.

Kacey James има много арогантна физиономия и по принцип ме кефи, още от времето му в IWA: Puerto Rico. Deuce (сина на Jimmy Snuka) & Domino имат баси образа! Не може да се обясни с думи, скоро ще ги видите в WWE, но едва ли ще са толкова забавни колкото бяха тук. Смешката на Kacey за Boogeyman ми хареса ("Майка ти е толкова грозна, че прилича на Тhe Boogeyman"). Изявата на Boogeyman също ми хареса (е, главно поради реакцията на публиката). Малеe, този е OVER!

Фейс пуш за Бърчил!? ЯКО! Alehandro Osama Rodrigues определено ми е забавен - Roberto Dawber не чак толкова, но минава.

Историята около Brent "The Shooter" Albright & CM Punk e дооста добре! Пънк рулз, Олбрайт рулз, а противниците им от Spirit Squad...еми те просто са там.

С две думи, Paul Heyman взе един куп от най-зелените кечисти на планетата, смеси ги с една шепа талантливи кечисти и накрая се получи шоу, което ми беше страшно забавно. Евала Paul, евала Heyman!

Link to comment

хахах ти се едно ми четеш мислите.Аз се канех тея дни да пусна един топик за OVW да си дискутираме там всичко около промоцията,а ти си ме изпреварил :)

Еми честно казано, аз си мисля,че OVW в момента си е забавно.

Има доста комедийни образи Domino ме рзбива просто страшен образ.

Въх верно Бугимен е много овър бе тея крещяха като луди като го видяха

Сигурно това им е гордоста :D

Поне този път направи различна хватка :roll: (е пак доста непохватно де,ама да не се хващаме за малките подробности)

Пънк и Олбрайт имат невероятна история!!!

Бърчил ме радва максимално с този си образ,а откъм умения на ринга е перфектен.

Жалко наистина за Джетер и Доан и двамата рулираха,но пък аз лично се кефя да гледам как Спирит Скуод стават за смях.

В общи линии като махнем рекламите шоуто излиза към 45 минути-Аz такова шоу с Пънк,Олбрайт,Бърчил и яките ташаци не отказвам да не говорим,че е в пъти по=забавно от бозите в WWE.

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...