Jump to content

Какъв рейтинг ще направи дебютния епизод на AEW Dynamite по TNT?

nWoHulkster

Какъв рейтинг ще направи дебютния епизод на AEW Dynamite?   

40 members have voted

1. 1. Колко зрители ще гледат AEW на живо по TNT?

• под 400 хиляди зрители
      3
    • между 400 и 600 хиляди зрители
      2
    • между 600 и 900 хиляди зрители
      5
    • между 900 хиляди и 1.1 милиона зрители
      10
    • между 1.1 и 1.3 милиона зрители
      11
    • между 1.3 и 1.6 милиона зрители
      6
    • между 1.6 и 2 милиона зрители
      1
    • над 2 милиона зрители
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 10/03/2019 at 05:00 PM

Recommended Posts

Нека да направим една анкетка да видим какви са очакванията тук и после да видим какви ще са реалностите. :)

P.S. Няколко неща за контекст:

1. Шоуто ще се излъчва директно срещу NXT по USA Network. Дебютният епизод на NXT отбеляза 1.179 милиона зрители, а втората им седмица направи 1.006 милиона. Епизодите бяха едночасови. Тази седмица ще е двучасов.

2. Countdown to AEW All Out preview шоуто по TNT направи 390 хиляди зрители. Това шоу беше излъчено в петък от 22:00 и за него нямаше почти никаква реклама.

3. Средната гледаемост на TNT за 2018 беше 1.323 милиона зрители.

4. Напоследък RAW се върти около 2.2 милиона зрители, а SmackDown около 2 милиона зрители.

The Olimpic Hero

1.150 млн. зрители ми е прогнозата. Иначе има един залог за апартамент. В 7777.bg дават 1.80 коефициент AEW да бие по рейтинг NXT в сряда, за мен е абсолютно сигурно.

4 minutes ago, The Olimpic Hero said:

1.150 млн. зрители ми е прогнозата. Иначе има един залог за апартамент. В 7777.bg дават 1.80 коефициент AEW да бие по рейтинг NXT в сряда, за мен е абсолютно сигурно.

15 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Това наистина звучи като абсурдно висок коефицент, баси. Общо взето сигурен залог да си удвоиш парите, странна работа.

Около милион души ми се струва съвсем възможна бройка.

Много интересна тема, най-вече че очакванията доста се разминават. Твърди се, че "експерти" от индустрията предричали около 400 - 500 хил зрители. На мен това им се вижда много малко. Първо, че TNT прави около милион и над милион на собствените си сериали и предполагам, че AEW не би трябвало да отстъпва по никакъв начин. Второ, че countdown-а за All Out е направил 390 хил.  и то в 10 часа и почти без реклама, което ме навежда на мисълта, че доста по-сериозна цифра ще гледат дебюта на шоуто. 

Мисля (или поне се надявам), че цифрата ще се върти около милиона, като стискам палци за колкото се може повече. Пък и все пак е премиерен епизод и те по традиция draw-ват доста. Щом nXt, пълен с инди кечисти и излъчващ се по networka от сума ти време, успява да направи милион, не виждам причина и AEW да не успее. 

между 400 и 600 хиляди зрители .

Като дебютен епизод ще е има повече зрители, но още на втория ще загубят около 50/100 хиляди.

Имайки предвид състоянието на кеча в момента, фактът, че ТВ се гледа все по-малко, фактът, че AEW имат НУЛЕВ star-power (Jericho не е това, което беше), фактът, че са изцяло ново шоу, но с нелоша реклама от страна на ТВ си и фактът, че TNT са име с тежест, ИНСТИТУЦИЯТА КОЛЕДА321 им предрича между 600 000 и 900 000 зрители, което ще е чутовен успех.

NXT също имаше нулев star-power, но все пак носега марката WWE, което изигра роля.

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

14 hours ago, The Olimpic Hero said:

Не вярвам да стигне над милион, но пък да бие AEW има голяма възможност, за жалост днес 7777 са махнали този залог и не успях да го играя с един апартамент.

21 hours ago, Hachiko said:

Смела прогнозна. 1.800 млн.

За над 1.25 млн. е 2.5 коефицент, така че бъди смел и заложи апартамента на Хаки.

Toчната бройка която ще гледа AEW е  1 235 234 души

Toчната бройка която ще гледа NXT е      918 469 души

6zOGKAj.png

От миналата седмица.

Реалистична прогноза: 900к/1.2~, м*ркска: 1.1/1.5~. И в двата случая всичко под милион бих го определил като провал. Предполагам доста повече хора ще си пуснат TNT, 2.5 коеф при черепиньо за овър 1.25 си е доволно ВАЛЮ отвсякъде.

The Countdown to AEW Dynamite special-ът, който беше излъчен вчера по TNT, е бил гледан от 631 хиляди зрители.

39 minutes ago, nWoHulkster said:

The Countdown to AEW Dynamite special-ът, който беше излъчен вчера по TNT, е бил гледан от 631 хиляди зрители.

Супер рейтинг за preview show, което почти не е рекламирано никъде и имайки предвид, че  цялостно такива шоута не правят много високи рейтинги. Това според мен потвърждава със сигурност, че днес ще минат 1 милион зрители. Ако трябва да залагам даже, ще направят към 1 300 000 зрители. Но при всички случаи 1 милион е голям успех като за начало. А те първа според мен ще се разраства и вдига в дългосрочен план рейтингът. Докато този на nxt само ще спада с времето.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Дебютният епизод на AEW Dynamite по TNT е бил гледан от... 1.409 милиона зрители.

Повторението на епизода, което се излъчи веднага след това, е било гледано от 423 хиляди зрители.

За сравнение: NXT е било гледано от 891 хиляди зрители.

Познахме ги горе долу. Повече от перфектен рейтинг за начало! Много се радвам за тези момчета. Да, имах малко по-големи очаквания от към зрелище след всичкия тоя билд цяла година, но това винаги се получава, ако човек се надъха прекалено много. Справиха се чудесно с наличните звезди, които имат. Имат желанието да развиват нови такива,което е важно и куцаше на TNA. Но каквото и да става #IamWithAEW. Чувствам ги като моите хора, не ме интересува,че някакви Джобъри в енексти направили мача на вечерта, даже сигурно няма да ги гледам. Дори някой път да са по-слабото кеч шоу, няма да се пребоядисваме. Важна е идеята в дългосрочен план,която ще прави всички федерации по-добри. А и цялостно това да си избереш от кои си като във всеки спорт е супер яко. Както навремето бях от TNA в макар и кратката им понеделнична война, шоуто от 4-ти Януари 2010 си остава най-любимото ми кеч шоу някога. Чувстваш се част от нещо революционно, бунтарско и велико. Както предполагам много хора са били с ECW или WCW преди време. Навлизаме в едно от най-готините времена да си кеч фен. Има супер много други федерации на добро ниво като Импакт, MLW и NJPW. Кеч феновете имат по-голям избор от всякога. Но AEW опитват нещо на съвсем друго ниво и се надявам зрителите да се запазят като постоянни и само да се присъединяват нови с времето, а не да се разочароват от видяното и откажат отново от кеча. От отзивите мисля,че ще е първото,но времето ще покаже.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Ебаси. Тва са общо 2.3 млн. души в "смарк войната". Че те толкова общо гледат RAW.

Поздравления, силно число от където и да го погледнеш. Ще се напъна да изгледам шоуто, когато имам възможност.

The Olimpic Hero

Даже надминаха очакванията ми AEW. Благодаря на 7777.bg, че ми подариха коефициента за победа на AEW.  Оттук нататък вече ще е трудно да се предвиди, но най-очакваното за мен е и двете шоута да падат, като рейтинг. AEW все пак би трябвало да се задържи до 1 млн. средно, докато при NXT е възможно в дългосрочен план да падне и до 500 к. Сигурен съм, че на AEW им трябва повече star power, същото важи и за NXT, но на NXT другият голям проблем е мизерната зала, в която са всяка седмица.

Все още нищо не е официално, но злите езици говорят 900к за 18 - 49 демографията, което е три пъти повече от NXT. На този етап няма как да не са мега доволни от TNT.

Един от основните проблеми на NXT е черният облак, който се носи над шоуто, наречен main roster. Хора, като Balor, Breeze, Owens и евентуално Asuka/Kairi идват като реджекти от SD/RAW, а от другата страна един Matt Riddle знаеш, че няма как да е вечно забит там. Това няма как да не оказва влияние.

Демотата също са интересни:

srPv3tn.jpg

Особено факта, че единствената категория, където NXT са по-напред от AEW, са зрителите над 50-годишна възраст.

The Olimpic Hero

Баси, Dave Meltzer какви неща наговори в подкаста си. Този човек е бооолен, хахахах, просто нереален. За него явно всичко е само в мачовете и не трябва да има истории извън ринга.

Ето две потресаващи тези, които изказа Meltzer:

1. Настоящата pro-wrestling война (между AEW и NXT) дала още с първите си два епизода в пъти по-добър продукт от предишната (RAW vs. Nitro).

2. Силно се надява да не се повторят, цитирам: "ужасните истории със заровени живи хора, с кечисти, правещи промота от психиатрични клиники и други подобни сюжети". Според Meltzer тези неща, пак ще цитирам: "Убили кеча или почти го убили преди 20 години".

Просто нямам думи. Ще говоря повече в "Без сценарий" в събота, когато ще обсъдим всичко за AEW, NXT, WWE и рейтинг войните, но Meltzer е болен, болен, болен човек. Не може най-големите кеч рейтинги в съвременната ера да са се случили точно по това време и ти да твърдиш, че това всъщност са най-лошите истории.

On 9/30/2019 at 11:59 PM, Hachiko said:

Смела прогнозна. 1.800 млн.

AEW's debut on TNT had 1.409 million viewers and NXT's third episode on USA had 891K viewers

Близо бех.

Няколко допълнителни неща относно рейтинга на AEW Dynamite:

Шоуто е направило най-голямата аудитория за ново шоу по TNT от 5 години насам.

Като изключим NBA мачовете, които по принцип са най-гледаното нещо по TNT, шоуто е било най-гледаното шоу по TNT от януари насам.

Средната възраст на зрителите е била между 39 и 41 години. По принцип при WWE възрастта се върти около 54, а при NXT около 48.

Шоуто е започнало с 1.6 милиона зрители, но през целия епизод постоянно леко са губили зрители и чак накрая са качили леко за главния мач, който е бил гледан от 1.38 милиона.

В нещо нетипично за кеч шоутата през последните години, имало е доста зрители-тийнейджъри: половин милион за главния мач.

Шоуто е направило по-добри рейтинги от последния епизод на SmackDown в няколко от ключовите демота (мъже 18-49, хора 18-49 и особено мъже 18-34).

Последното non-WWE кеч шоу с аудитория от 1.4 милиона в Щатите беше през август 2014 (епизодът на IMPACT, където Bully Ray powerbomb-на Dixie Carter през маса).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...