Jump to content

ФЕРМАТА - НОВ СВЯТ (СЕЗОН 5)


natopor4en

Recommended Posts

natopor4en

Здравейте, приятели.

Как сте ? :) Предлагам тук да коментираме новият сезон на безспорният лидер в праймтайма на родният шоубизнес и тв ефир, а именно продукцията на БТВ - "Фермата". Новият пети сезон започна на 06.09.2019г. Всеки знае, че "Фермата" се наложи като най-градивното и позитивно ТВ предаване в българския ефир. „Фермата“ разгръща темите за земята и природата, за изконните български ценности, традиции и занаяти, и мотивира зрителите да се завърнат към корените си. 

 „Фермата: Нов свят“ ще раздели участниците на две групи. Първоначално те ще живеят в две отделни ферми, между които е издигната стена. През първите седмици двете групи – на чорбаджиите и сиромасите - ще бъдат явно противопоставени – ще живеят в две отделни къщи, ще се грижат за две отделни стопанства, ще се състезават едни срещу други. Докато с общите им усилия стената по между им не рухне и те не се обединят, за да дадат началото на един „Нов свят“.

Петият сезон на риалитито е посветен на един от най-големите проблеми на нашето време – разделението между бедни и богати. Двете групи, които изпитват социален гняв помежду си, ще бъдат поставени в условия, в които да разберат, че не могат да съществуват една без друга. Участниците трябва да се научат на взаимно уважение и да изградят мост в една разделена нация. Тази предстояща еволюция живее в рамките на пулса на времето. Във „Фермата“ 5 ще влязат 20 участници, плюс един със специален статут – личност, която обществото познава и уважава. Той ще вдъхновява всеки от двете групи да покаже най-доброто от себе си, за да реализира както своята индивидуална кауза, така общата.

 

Участници:

 

Александър Тодоров е на 40 г., от Благоевград, необвързан, проектант на сгради. Смехът за него е основно средство за оцеляване и форма на протест. Комедийният си талант Александър използва за правенето на късометражно кино, в което открито недоволства срещу социалните абсурди в държавата. Последният му такъв проект е свързан със „Системата ни убива“.

Икономист по образование, Тодоров вярва, че богатите са натрупали състояние на гърба на пенсионерите у нас.  Съжалява хората, избрали да се борят за щастието си чрез финикийски знаци. Изнервя се от деградиралите ценности в общество, в което момчетата се виждат като ММА бойци, а момичетата искат да приличат на фолк певици.

Александър влиза във „Фермата“ на шега, защото тя „има нужда от 100 килограмова, брадясала душа, има нужда и от акъл“.

Spoiler

2111964211.jpg.d826047432c6c75aea98c1b71cccd432.jpg

 

Венцислав Димитров е на 47 г., безработен, от София. До 2004 г. има прекрасно семейство, кариера в МВР и финансова сигурност. Интриги водят до изхвърлянето му от системата, месец по-късно се развежда, а в следващите две години губи родителите си.  Венци се ориентира към охранителния бизнес, а сред клиентите му са известни политици. Среща нова любов, но съдбата му нанася пореден удар и той остава на улицата с 20 000 лв кредит. Губи и жената до себе си, след като родителите й бойкотират връзката им. Венцислав влиза във „Фермата“ в отбора на сиромасите, за да рестартира живота си.

 

Spoiler

2111964193.jpg.45e206f72689e2b87abecc08dfc2c494.jpg

 

 

Веселка Маринова е на 22 г., от с. Борима, коняр. Майка на три деца от двама мъже. Тежкият физически труд е нейната стихия, а между семейството, заемите, кредитите и животните, за които се грижи, парите никога не стигат. Свикнала е да живее в спартански условия без ток и вода.

С първия си партньор Веселка се разделя заради злоупотребите му с алкохола и физически тормоз. С втория си мъж е щастлива, защото го е избрала „с разум“. Мечтата на младата жена днес е да има повече коне и собствен дом, тъй като семейството й дели покрив с родителите й.

Веселка влиза във „Фермата“ в отбора на сиромасите с нагласата да преживее приключението на живота си.

Spoiler

2111964186.jpg.af942b66694b4e08000ae4cbbf0c1895.jpg

 

 

Дана е на 47 г., филолог, а дъщеря й Велислава е на 25 г., фотограф. Животът ги разделя непрекъснато, но „Фермата“ ги събира като един играч. Дана има три момичета от два брака. Първият й съпруг и баща на близначките й заминава за Германия след като натрупва дългове от хазарт. Дана се омъжва повторно, а Велислава скача в бездната на алкохола и дрогата. След пореден случай на злоупотреба майка й й връчва еднопосочен билет за Германия. Там момичето живее при баща си, завършва образованието си и постепенно си връща вкуса към живота с тренировки по футбол. Днес твърди, че решението на майка й е било животоспасяващо. След поредица от затруднения в България, Дана и новото й семейство се преместват да живеят в Германия. Те успяват да се устроят добре с помощта на първия съпруг на Дана.

Във „Фермата“ Дана ще бъде мозъкът, а Велислава мускулите.

Spoiler

2111964203.jpg.c9943de0d9710f10133324d71ac126c6.jpg

 

 

Димитър Калайджиев е на 25 г., бизнесмен, от Благоевград. Баща му е общински съветник, собственик на хотел, контролиращ и авторитарен родител. Най-голямата мечта на Митко е да не прилича на него. Отношенията им се нормализират чак когато той става финансово независим от баща си и развива успешен бизнес с недвижими имоти.

На личния фронт Митко търпи поражение  - развежда се преди няколко месеца с майката на 2-годишната си дъщеря. Ходи на психотерапевт, за да се самоусъвършенства.

Според Митко бедните в България са хора, които обичат да седят и да мрънкат, вместо да решават сами проблемите си. Явява се на кастинг за „Фермата“, за да преоткрие себе си и да намери спокойствието, което ще го направи още по-добър родител. Влиза в шоуто в отбора на чорбаджиите.

Spoiler

2111964197.jpg.5c292b90e7a843f3922c159db9d0da09.jpg

 

 

Димитър Караиванов е на 35 г. и мечтае да превърне родния Димитровград в българската Силиконова долина. Амбициран е да докаже, че за да си успешен у нас не е нужно да си престъпник, син на депутат или тото милионер. Планира да създаде университет за предприемачи, за да спре изтичането на мозъци от България към САЩ.

Софтуерният му бизнес за милиони не е напомпал суетата на момчето, отраснало в село Ябълково. С приятелката му живеят в къща в Димитровград и планират да се сдобият с най-голямото богатство – наследници.

Влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите, вдъхновен от темата за емиграцията в предходния сезон на шоуто. Иска да покаже, че обикновените хора също могат да бъдат успешни тук, стига да работят здраво и да не търсят оправдания.

Spoiler

2111964202.jpg.09486998a321f9cf7c656e1973bd4a47.jpg

 

Елизабет Илчева е на 28 г., от София, половин словачка. Завършва образованието си в Англия, където работи в бутикова галерия и поддържа висок стандарт на живот. Преди две години се връща в България и става асистент на изпълнителния директор в голяма гръцка строителна и инвестиционна компания.  

Вярва, че парите са важни, когато има кауза. Финансовата стабилност винаги е била цел за Елизабет, но с цената на усилен, почти денонощен труд.  

Влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите, за да се свърже с корените си и да разбере дали злото е закодирано в българската народопсихология, тъй като е усещала доста злоба и завист на свой гръб.

Spoiler

2111964205.jpg.8f9b11f65c1cea46ccf7322d360ca945.jpg

 

Ивайло Шопски е на 36 г., от София, разведен, с 8-годишен син. Превръща стар германски автобус в единственото по рода си пътуващо читалище „Бащино огнище“. Автор е на 11 книги, водещ на две телевизионни и три радио предавания на патриотична тематика, всичките финансирани от него. Инициатор на редица акции по възстановяване и изграждане на войнишки паметници и подпомагане на манастири. Въпреки липсата на спонсори е приел присърце мисията да пропагандира българщината.

Влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите и иска да покаже, че доброто е заразително и за него трябва да се разказва. Лидерските му качества и способността да сътвори от нищо нещо с ръцете си му вдъхват надеждата, че може да спечели.  

Spoiler

2111964195.jpg.d8b121e20d375e6241e5141b1128b238.jpg

 

 

Иван Милин е на 30 г., от Разлог и е бизнесмен, отгледан по всички закони на улицата. Няма завършено средно образование, но днес държи три заведения на морето, вкарва коли от Италия и е герой в криминалните рубики.

Гордее се с факта, че няма нито една присъда.

За Иван парите са всичко. Хомофоб е, не пуши, не пие алкохол от 5 години и се заканва да си тръгне от „Фермата“ със 100 000 лева по-богат. Влиза в шоуто в отбора на чорбаджиите.

Spoiler

2111964212.jpg.218e6bd80780ad6734ab99cb966534d6.jpg

 

 

Красимир Джунов е на 37 г., автомонтьор от София и авантюрист без дрехи в Сан Себастиан, Испания. Животът му в страната на фламенкото наподобява сценария на „Буги нощи“ – нашенецът изкарва прехраната си по редица екзотични начини.

Първата му работа в Испания е като фейс контрол в хитов нощен клуб. От тогава пътят му следва максимата „Живея за купона и живея от купона“. Флиртът е в кръвта му, а моногамията – обречена кауза. Участвал е в еротични фестивали с приятелката си, порнозвездата Джесика Блу.

Красимир е богат на преживявания, но не и на пари и имущество. В шоуто влиза в отбора на сиромасите. Кандидатства за „Фермата“ от сантимент към баба си. Родителите му искали да го дадат в дом за сираци, но тя не им е позволила и го е отгледала.

Spoiler

2111964199.jpg.f2a988f230eb6a10b8b7960c473d2555.jpg

 

 

Красимира Цочева е на 30 г., от София, майка на 4-годишен син, и човек, който не обича да губи. Не допуска жени в обкръжението си и излиза от панелната си гарсониера само за тренировки по кросфит. Красимира е домакиня, която вдига щанги. Обсебена е от спорта и е в залата през ден, за да поставя лични рекорди.

Парите за нея не са мерна единица за щастие – предпочита да е в хармония със себе си и без лев в джоба, отколкото да е депресирана с възможности.

Красимира не си пада по нощния живот, но е сомнамбул. Говори на сън и често се разхожда без посока, което със сигурност ще разбуни духовете в общата спалня на отбора й във „Фермата“. Краси е убедена, че ще спечели голямата награда. Влиза в шоуто в отбора на сиромасите.   

Spoiler

2111964206.jpg.a03c922f93309ce379957acdd392d839.jpg

 

 

Кристияна Брънзалова е на 25 г., от София. Архитект, който взима най-доброто от образователните традиции на Англия и Италия, но избира да се върне в България. Родът й има 200-годишна история в село Хвойна и тя се посвещава на възстановяването на местното  училище, където са преподавали предците й.

Кристияна е „влюбена във всичко българско“ и основава фондация, чиято мисия е съхраняването и спасяването на стари сгради. За нея парите са средство за сбъдване на благородни цели.

Кристияна влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите с идеята да я спечели, а с наградата ще направи виртуален регистър на сградите с уникална архитектурна стойност в Родопите.

Spoiler

2111964208.jpg.8fe3337c1ed2fd6a25efe66ee18351ad.jpg

 

 

Маргарита Христова е на 36 г., от София, учител в детска градина. Има 18-годишен брак и две деца. Вярва, че да си преподавател е призвание и влага цялата си душа в работата, въпреки обидно ниското заплащане. Характерът на Маргарита е кален от развода на родителите й. Сурова и безпощадна във възпитателните си методи, майка й я учи на дисциплина и къртовски труд, а баща й й дава обич и дом.

Маргарита се смята за „най-артистичния“ участник във „Фермата“ до момента и твърди, че битката за победа не е по-сложна задача от установяването на ежедневен контрол над 30 деца в градината. Влиза в шоуто в отбора на сиромасите.

Spoiler

2111964198.jpg.720ba42d74e8ea4d6ced0b3fff95a8f4.jpg

 

 

Известният модел и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова ще бъде част от предстоящия сезон на „Фермата“. Петото издание на мегапродукцията на bTV стартира на 6 септември под мотото „Нов свят“ и ще постави фокус върху социалното разделение в обществото ни. Заедно с останалите участници Мариана ще подложи на изпитание силата и духа си в надпревара за голямата награда от 100 000 лева.През 2007 г. Мариана Маринова става носител на титлата „Мисис България“, с което печели правото да представи България на международния конкурс „Мисис Вселена“, където през 2008 г. заема престижното второ място. Същата година Мариана започва да работи в организацията на конкурса  „Мисис Вселена”. Организатор е на международни и национални конкурси за красота, като „Лейди България”, „Мис Силикон”, „Miss Summer International” и много други. Бизнес дамата вече има опит на малкия екран, след като няколко години се изявява като репортер и водещ в различни телевизии. Мариана признава, че от доста време обмисля участието си във „Фермата“ и днес се чувства готова да се впусне в предизвикателството на най-успешното риалити шоу у нас.

Spoiler

2111964190.jpg.33d02f9aa7f2a6bdec8e37c92b664c50.jpg

 

 

Паулина Ванегас е на 29 г., от София, студент. Наполовина никарагуанка, тя е магнит за мъжкото внимание и портфейли. Хубавицата посочва като основен източник на доходи своя „задоволителен сексуален живот“ и бърза да уточни, че е по-важно в какво инвестираш парите си, а не как ги изкарваш.

Тийнейджърските години на Паулина минават в тежки спорове и побоища с майка й, бягства от интернат в Испания и скок в капана на дрогата. Светът й се пренарежда след като среща бащата на детето си. Днес Паулина се грижи сама за сина си Николас, а част от финансовата помощ на приятелите си пренасочва към фондация за борба с наркозависимости и ремонт на църква в село Сопица.

Паулина влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите и в готовност за нова любов.

Spoiler

2111964196.jpg.f5ebe1cbe9fd3694112908c4cfdf6309.jpg

 

 

Сами Хоссни е на 27 г., бизнесмен от Стара Загора и гражданин на света. Кариерата му на нутриционист, лайф коуч и бизнес съветник го среща със знаменитости.

Роденият в семейството на египтянин и българка младеж е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Мечтае да създаде първата ни федерация по сърф и да има семейство, като за бъдещия си дом вече е купил земя в Северна Бразилия.

Състезателния си дух Сами подхранва с болката от перманентното отсъствие на баща му. Той заминава за САЩ, когато момченцето е съвсем малко, но след атентатите на 11 септември бизнесът му се срива и спира да им помага финансово. Сами влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите, за да даде добър пример и да вдъхнови хората сами да направят промяна в живота си.

Spoiler

2111964174.jpg.a3daea2381e40ab30976fa217a833425.jpg

 

 

Една от най-известните ни актриса влиза и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.
Саня Борисова е родена във Видин. Изгрява на телевизионния екран през 2008 година с главна роля в сериал. Следват няколко успешни филма, които веднага я нареждат сред най-красивите лица на българското кино. Носителка е на награди от международни филмови фестивали, а това лято беше жури на Ischia Film Festival в Италия.

Spoiler

2111964187.jpg.c30926a709ced5852c114c154514ddf1.jpg

 

 

Силвия Митова е на 32 г., от Несебър и приема участието си във „Фермата“ като най-големия подарък от съдбата до момента. Описва се като „малко дете, на което му се лудее“ и бяга от скуката с различни професии. Била е  управител на пощенска станция и маникюрист.

Единственото нещо, в което проявява постоянство, е любовта, въпреки че тя я „побърква“ и „става некоординирана“. Остава на улицата след шестгодишна връзка с пловдивчанин и в момента живее при приятелка в София.  

Силвия пренебрегва стойността на парите и тиктакането на биологичния си часовник.  Влиза във „Фермата“ в отбора на сиромасите,  за да се забавлява и не изключва възможността да се влюби.  

Spoiler

2111964210.jpg.777749a7ff3a242e52e9888d03274c32.jpg

 

 

Станислав Борисов е на 32 г., от София, военен. Най-голямата му болка е, че съвременните българи не са готови да умрат за родината.

Истината е компасът, който го води в живота. Разделя се с дългогодишната си приятелка, след като я хваща в лъжа. Мечтае да създаде семейство с жена,  която ще държи на думата си и ще го следва безусловно по пътя му.
За Станислав парите са необходимото зло за оцеляване. Боецът вярва, че богатите в България печелят на гърба на бедните и само будната гражданска съвест може да подобри средата за живот тук.

Станислав мобилизира цялата си спортна злоба за победа във „Фермата“ и ще строява в две редици отбора на сиромасите, за да върне славата на българската армия.

Spoiler

2111964204.jpg.86fc3e38844c03400f332417144d82ec.jpg

 

 

Таня Василева е на 41 години, търговец от Варна. На 18 години Таня се омъжва за голямата си любов, а на 25 е вече вдовица. За да преодолее голямата трагедия в живота си, Таня се уповава в силната си вяра в Господ. Допреди година Таня е собственик на магазини за чанти и аксесоари в центъра на Варна. В момента обаче няма постоянни доходи. Целта на Таня във Фермата е една единствена: да спечели.

Spoiler

2111964192.jpg.a85dd1e22bb7ea42f86198f595d8e36c.jpg

 

 

Тихомир Рангелов e на 32 г., от София. Балкански шампион по културизъм, вегетарианец и открит гей. От 8 години живее на семейни начала с влогъра Стамбини. Признава, че има привличане и към жени, но никога не се е изкушавал да потърси партньор от другия пол.  

Предпочитанията си към мъжете обяснява с травма в детството. След смъртта на майка си Тихомир е отгледан от бавачки, една от които редовно го е малтретирала физически и психически. Момчето намира отдушник в спорта, който освен негова страст, се превръща и в професия.  

Във „Фермата“ Тихомир иска да рестартира близостта си с природата. Въпреки добрия стандарт на живот влиза в отбора на сиромасите и е решен да излезе като абсолютен победител.

Spoiler

2111964213.jpg.1515c02a7670320aa8389a4a3cbac47b.jpg

 

 • Upvote 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post

Прочетох биото на първите трима участници:

 

Quote

Димитър Калайджиев е на 25 г., бизнесмен, от Благоевград. Баща му е общински съветник, собственик на хотел, контролиращ и авторитарен родител. 

 

Убеден съм, че на 25 години човек може да създаде успешен бизнес. Това че баща му има хотели и е общински съветник е чиста случайност, в никакъв случай не си мисля, че Митко Калайджиев е някакво татино синче.

 • Upvote 3
Link to post
Rise of Thunder

Като чета биографиите на тия хора, имам чувството, че живея в някакъв паралелен свят и тъпотията е взела връх.  

 • Upvote 1
Link to post
THE ENEMY

Рекламата с онзи пичага, който на битките вика "Избрали сте ми най-мускулестия гей за противник" кърти.:D

 • Haha 1
Link to post
natopor4en
34 minutes ago, THE ENEMY said:

Рекламата с онзи пичага, който на битките вика "Избрали сте ми най-мускулестия гей за противник" кърти.:D

 

Ти остави, ама тоя Иван не участваше ли в някой чалга клип ? Имам някакъв бегъл спомен, че се е снимал в клип на някаква джобърка от рода на Яница, Баница и тем подобни. Моля чалгатурите във Форума да кажат.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
yaripim

На тоя якия гей преателя му с цайсите съм го гледал някъде, ма не мога да си спомня в стъклен дом ли беше,къде беше... Одобрявам доста подбора тая година, има и арни пичици има и добри момци. Кое няма да ми хареса още отсега: неизменното появяване на ония брантии-веселите бабички с техните вретена и прежди, неминуемото вкарване на миналогодишните утайки в къщата,като по това време всичко вече ще е драма и напиняне за имунитети,колко бил работлив Нури и т.н.т. както и тия шитни- нарочването на майка,баща и дете на фермата

3kuoda.gif

Link to post
 • 2 weeks later...

Ебаси падението. @natopor4en чудя ти се как ги гледаш тия циркове. Татуираният смешник заслужава един хубав бой да му теглят някъде. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to post

Интересен начин да избиваш комплекси върху жени от това че си с 120 килограмова лоена буца, която секс вижда само като ходи на проститутки. Друго ми е интересно - няма ли мъже в къщата да му стопят сланините на този за 1-2 минути? :D Да вкарват Динко или някой такъв за сеира да го изкриви.

 

пп - По принцип съм забелязал че хора с подобни имена са малоумни. Сега видях че е от Разлог - това обяснява всичко.

Edited by MJ23
 • Upvote 1
Link to post

Верно тоя селчо няма ли някой мъж да застане пред него, добре, че тая пумия не я гледам, а само другата по нова. :D Явно тази година ще залагат на скандали тип Биг Брадър.

Edited by hacky
Link to post

Като гледам превюто, тая шамарената даже се извинява, че тя го е предизвикала. :lol: Неадекватна работа.

 

Иначе не виждам какъв е смисълът да вкарват подобни подчовеци. Забавни са ми наредбите, когато са дълбоки и интересни. Но някакъв деген да грухти: "Ъъъ, ъъъ, да ти ибЪ майкЪтЪъъ" е доста дропец. Такива типове трябва да са отсяти в кастинга, а не да им се дава поле за изява.

 

 • Upvote 1
Link to post
koleda321

Обаче биографиите са един път.  :D

 

Quote

Хубавицата посочва като основен източник на доходи своя „задоволителен сексуален живот“

 

Quote

бизнесмен, отгледан по всички закони на улицата. 

 

Quote

Няма завършено средно образование, но днес държи три заведения на морето, вкарва коли от Италия и е герой в криминалните рубики.

 

Quote

Гордее се с факта, че няма нито една присъда.

 

Плача.... :D  :D  :D  

 • Upvote 1
 • Haha 3

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to post

Тъжно е, че въобще има тема във форума за тая порнография с тотални селски примати, която се дава по телевизията... 😓

 • Upvote 4

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to post
natopor4en

хахаха на селяка Байкушенко му биха шута. :D :D Прави се, прави се на голямата работа и накрая - кой от къде е. Така и трябваше да стане. Сега осъзнавам колко силен енгъл гледахме. Двама души, направили си парити. По един, или друг начин. Но с два различни манталитета. Единият си въобразява, че морето му е до колене. Другият персонаж е много по-културен и възпитан. Извода е, че не парити правят човека, а човека прави парити. Посланието бе кратко и ясно. Ако си селяк, и да си имаш кешовица - пак си оставаш селяк. Другото силно нещо в този енгъл, беше че се обърна внимание на насилието над жени. То верно, че беше някакво просто шамарче, а не някой здрав тупаник, ама все пак. Та като цяло - един селяк по-малко. Сега остана да изгонят и онова краставо псе Ивайло. Нищо чудно, че е разведен. Мръсен, долен, злобен интригант. Голям помияр е този тип. 

 • Upvote 2
 • Haha 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
koleda321

Нека да повторим - "бизнесмен, отгледан по всички закони на улицата". :D

Доколкото на село въобще има асфалт за улица.... :D 

Edited by koleda321
 • Haha 1

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to post
 • 1 month later...
 • 8 months later...
yaripim

http://hotnews.bg/n/krasimira-ot-fermata-se-vurna-pri-muzha-si.140399.html

 

Ако е вярно, то тогава Митака се е наситил да шиба милфкенска пичица, а невидялата лукс през живота си Краси е изтървала златната рибка и айде пак обратноооо. Къв мъж трее да си за да вземеш пак жената ,дето те зарязва в национален ефир? Будала?Непукист?Влюбен? Смотан?

 • Wank 2

3kuoda.gif

Link to post
prenti

@yaripim Е ти такава милфарка би ли я изтървал? Пък и някой трябва да се занимава с малкия пикльо. 

Link to post
 • 3 months later...
MJ23

Някой гледа ли този сезон, че дори и тема нямаме. Един път реших да гледам и ми стана интересно и даже няма с кой да го обсъдим тук. :( @natopor4en, ти като фен на продукцията, гледаш ли?

Тази година са заложили доста на сеира и е пълно с противни участници. Може би най много искам да спечели Шестака или Борислав. От жените ме кефи монстър хийла Милена, особено начина, по който отпадна и сега се върна обратно, още повече засилва хийлския и образ.

 • Upvote 1
Link to post
natopor4en

Да, разбира се. Всяка вечер го гледам. За липсата на тема, не мисля че е болка за умиране. Реално погледнато май имаше само две теми за два сезона до този момент. Едната я пуснах аз. За този сезон просто така и не ми остана време кога да пиша тема. Поради това и няма отделна тема за новият сезон. За мен като фен на предаването, големият минус тази година е, че самата "Ферма" е прекалено оправена и подредена. Докато предните сезони фермерите буквално започваха от нулата, ама буквално. То този сезон нещата им бяха полуготови. Това е големият минус за мен. Иначе самото предаване и тази година е топ и лидер в праймтайма на родният ефир. За сеира ддз.... също не съм съгласен, че продукцията била заложила на сеира. На сеира се залага в предавания като Биг/Вип Брадър. Там по цял ден седят, лежат и пърдят. И реално погледнато не им остава друго освен да се карат.

Милена си е класически bicthy образ. Лично мен ме дразни много. Надявам се да я видя в дуел срещу Надето. Колкото за победител, тази година като че ли няма някой, който да е силно изразен фаворит. Няма някой палархалс, както в предишните сезони е имало. Може би Ангел е една скрита лимонка и скрит фаворит. Последните дуели примерно бяха много непредсказуеми, нямаше ясно изявен фаворит и всеки можеше да спечели. И в дуела Антония-Полина, и в дуела Полина-Ваня. Ще е интересно в понеделник вечер да видим кой ще е новият фемер. Не бих се изненадал, ако Полина като загубила дуела номинира Милена за фермер. И така избора да се сведе до Милена, или Ваня. Което ще е пълна трагедия за седмицата, която и да изберат. 

 • Thanks 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post
MJ23

Дано тази седмица дуела е мъжки, омръзна ми само от женски, колкото и успорвани и интересни да са. Ангел и за мен е скрита лимонка и много добре си играе образа на абсолютен нърд. При мъжете Петър е с някакво ебати самочувствието, а реално победи само Асен, който ще го бие на нула около 90% от форума. Калоян също е доста overrated според мен. Данчо, Кустев.. Стоян много го подценяват, че е типичния чичак, но пък знае ли човек. При жените не знам защо Мария я имат за някаква супер силна и добра, като на всяка битка за имунитет се проваля тотално. :D 

 

пп - Магьосника за мен е пълен путьо и поведението му е позорно. Още по - позорно пък е на Даяна , за мен това си е чисто курвенско поведение. Знаеш, че мъжа има годеница, която би трябвало да го чака навън и да му се слагаш така е... Още повече, че вчера каза , че просто така се е станало и в началото се е мъчила да се сближи с Калоян и Петър. :D Бат Венци Стефанов си го каза - Козата си сака пръч, та и тя така. И не знам за каква любов говори, след като се оказа, че мистериозния и приятел е набор 96 или 97, а тя е 92?! :D 

Edited by MJ23
Link to post
Huskarl

Тц, според мен дуелът ще е женски. На Милена положението ѝ ще се влоши още повече. Обаче много ще се изкефя ако избере Мара и по някакъв начин успее да я елиминира. Втората, горката, е толкова проста, че няма накъде. Според мен я надценяват и като нищо ще излезе въздух под налягане, така като я гледам как все мрънка и вдига скандали, като я сложат в неизгодна позиция.

 

По някаква причина следя този сезон, не знам защо. Пълна скръб е. Никаква фермерска работа не се върши, само се строят разни неща. В това, разбира се, нямаше да има нищо лошо, хубаво е да има разнообразие, ако не се залагаше толкова на бигбрадърските интриги. Не мога да повярвам що за дебили са вкарали в предаването. Всичките се правят на големите стратези, обаче на никого от тях не му достига интелектуален капацитет и се излагат грандиозно. И за съжаление така се получава, че колкото си по-прост, толкова повече те харесват и успяваш да оцелееш. В този смисъл, даже не мога да кажа, че имам фаворит - всичките са ми противни. Може би единствено Милена има проблясъци. Останалите са или пълни тъпанари, или още по-големи тъпанари, но със самочувствие.

Link to post
natopor4en

Йееебре майкаааа. Най-после да видя бай Ангел в действие. Кустев направо ме изненада. В днешната битка за имунитет беше пълен дроп. Много ме разочарова. А ми изглеждаше като силен играч. Определено ни очаква интересен дуел. Дано само Ангел да не избере Шестака, че ще се получи изнасилване като на Петър-Асен. Е хайде, чичу Митко може и да вземе играта с алманаха. Определено като най-слаб играч сред мъжете към момента за мен е чичу Митко. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...