Jump to content

Започва световно разследване за откраднатата титла на AEW!

Bobotsi

Recommended Posts

Историята е legit, но я обърнаха на angle. Титлата наистина е изчезнала/открадната, като е много интересно как е станало това. Знаем, че Джерико в момента е в такъв период, в който прекалява с определени субстанции, може би това е причината. Във всеки случай, историята е култова. Да, на Тони Кхан сигурно му е гадно, но ние ще стоим отстрани и ще гледаме сеир. Хубаво е, че поне го използват и като възможност да правят подобни сегменти с Chris. Както казват хората, когато живота ти поднесе лимон, направи си лимонада, а такива промота на Джерико са най-забавното нещо изобщо в AEW.:D

Абе тия маркове защо разнасят титли с тях все едно са техни? Винаги съм си мислел, че ги държат хора от компанията и им ги дават преди да излезат пред публиката... 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Епа, и аз да съм кечист, и аз ще искам да си нося титлата с мене, ще я покажа на роднините, на братлетата в квартала, ще я покажа в дискотеката. :D 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

7 minutes ago, koleda321 said:

Епа, и аз да съм кечист, и аз ще искам да си нося титлата с мене, ще я покажа на роднините, на братлетата в квартала, ще я покажа в дискотеката. :D 

И ще ебеш с нея. :hump:

U_think_U_Know_Me

Ако си Пейдж, дори ще оставиш целия ростер да се изреди на титлата.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

2 hours ago, THE ENEMY said:

Историята е legit, но я обърнаха на angle. Титлата наистина е изчезнала/открадната, като е много интересно как е станало това. Знаем, че Джерико в момента е в такъв период, в който прекалява с определени субстанции, може би това е причината. Във всеки случай, историята е култова. Да, на Тони Кхан сигурно му е гадно, но ние ще стоим отстрани и ще гледаме сеир. Хубаво е, че поне го използват и като възможност да правят подобни сегменти с Chris. Както казват хората, когато живота ти поднесе лимон, направи си лимонада, а такива промота на Джерико са най-забавното нещо изобщо в AEW.:D

С какви субстанции?

2 minutes ago, Момчил said:

С какви субстанции?

Кото има. То си личи, че ги смесва нещата :D .

Just now, Момчил said:

С какви субстанции?

Това е големия въпрос.:D За мен няма съмнение, че прекалява с алкохола, оттам вече можем само да спекулираме, но ми изглежда прекалено еуфоричен и енергичен, което може да означава много неща, но вероятно кока. Това разбира се са можем само да го предполагаме, не сме му правили кръвни тестове и няма доказателства, но определено на доста места се държи неадекватно.

Уважания от всички потребител @damtiham е поръчал от Люлинските апаши (Пешо летвата и Митко корниза) титлата да бъде открадната, че на бала си да бъде с 2те титли на WWF и AEW. Така ще е неоспорим шампион пред който пичетата няма как да устоян. Даже би било добре и от BTV направят документален филм за него за пътя на един неоспорим шампион ( да вземат и интревюта от могъщите членове на BWC, които го пушнаха по този път)

КуРват Пулев може само завижда на титлите

4 hours ago, BAITO6O said:

Уважания от всички потребител @damtiham е поръчал от Люлинските апаши (Пешо летвата и Митко корниза) титлата да бъде открадната, че на бала си да бъде с 2те титли на WWF и AEW.

Double is better. ;)

The Olimpic Hero

Титлата е намерена! Разследването на Jericho даде резултати! Забавно е как от негатива AEW и Jericho постигнаха позитив. Реално с тези промота Jericho издигна титлата на AEW, повтаряйки постоянно колко е ценна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...