Gooner_4 Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Тука всичките приятели подчовеци на Хабиб ли са набутали ве.. Link to comment
YORDANOFF Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Някой знае ли колко часа започва БГ време? Edit: Разбрах кога е. Link to comment
neshev Posted September 4, 2019 Author Share Posted September 4, 2019 6 minutes ago, YORDANOFF said: Някой знае ли колко часа започва БГ време? Edit: Разбрах кога е. 21:00 часа наше време почва основното събитие. Link to comment
natopor4en Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 21 hours ago, Gooner_4 said: Тука всичките приятели подчовеци на Хабиб ли са набутали ве.. Все пак е в Абу Даби. Умишлено засилват карда с друговерци, за да им се кефи публиката. Като правят пемпървюлта в Бразилия, блъскат карда с бразилци. Като го правят в Полша, с поляци. Сега в Абу Даби, с мюсюлмани. И най-вероятно ще запишат победа, за радост на публиката. Като цяло имам интерес само към мейнивента. Очаквам победа за Хабиб. Не мисля, че тук ще се получи някакъв ъпсет. Link to comment
Gooner_4 Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Колкото и да е слаба вероятността, надявам се да видим изненада в главната среща. Дъстин е тотален аутсайдер, но удря здраво и има сърце. Хабиб ще му даде шанс, ако го подцени. Вижда се, че дагестанеца няма кой да го бутне на земята, но в стойка е доста далеч от истината. Неща, които си ги говорим преди всяка негова битка, но така и не е видял сериозен отпор досега. И все пак, това е елитът в този спорт и всичко е възможно. Към останалата част от картата, изпълнена с мюслита нямам кой знае какъв голям интерес. Може би боят на Ислам Махачев ще го видя, нали го броят за голяма работа след време. Щеше да е ок да му хвърлят някой от топ 15, но явно няма да го рискуват тук. Jo Jo са я сложили в прелимките, дано победи. Link to comment
gboy Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Аз не знам защо хората са решили, че Дъстин е тотален аутсайдер. Пойрие не е човек, който ще видите да хвърля бутилки на пресконференции или да нарича съперниците си путки и прочее, но това не го прави по-лош боец от Конър, Тони или Кхабиб. Просто не е популярен за масата, но в октагона е звяр, като от години показва израстване с всеки свой мач. Няма нищо общо с онова момче, което загуби от МакГрегър. В последните си четири мача нокаутира Антъни Петис, Гейджи и Алварез, а в последния тотално разказа играта на Макс Халауей, който много хора спрягаха за топ pfp боец. За мен си е 50-50 тоя мач. Link to comment
neshev Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Khabib се беше самообявил за най-голямата звезда в спорта, но към тази битка няма особен интерес, но шоуто е в кофти време за Америка, а самият card не е нищо особено. Да, има добри битки, но липсват големи имена. Все пак съм доволен, че нещата вървят напред в най-добрата дивизия в UFC-то. Пък и двамата дават заявки, че искат следващата им битка да е с Tony Ferguson, което може само да ме радва. Ще е интересно как ще се държи Khabib в тази битка, след като вече е в шампионската позиция и напрежението върху него. Особено след като загуби почти година в разправии с атлетическата комисия, след фиаското непосредствено след битката с Conor. Определено ще подкрепям Dustin Poirier. Огромно израстване се получи при него, има добър лагер и изглежда в топ форма. Поне в стойка, очаквам да е труден за Khabib. Руснакът е много стабилен срещу хора, които търсят нокаута с един удар. Poirier е доста по-техничен от повечето му опоненти, търси комбинации и е доста активен, което може да затрудни Nurmagomedov в стойка. Но е ясно, че на земята ще е ключово. Най-вече дали Poirier ще успее да спре някой друг TD, дали на земя ще е добър дефанзивно и дали кардиото му ще издържи, че да е заплаха в шампионските рундове. Виждам съм Poirier да има проблеми с борбата, виждал съм го да има проблеми с кардиото. Дори и да ги е изгладил тези проблеми, отново бих дал предимството на Khabib и съм настроен за негова победа. Link to comment
UNDERTAKER* Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ще го дават по Max Sport 2, за който я има. Кофтито е, че се припокрива с мача на нашите срещу Англия, но докато почне МЕ, мачът би трябвало да е свършил, или ако не е, вече ще е 10-0 и ще е все тая Link to comment
ShwN Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Един балон ще бъде спукан, надявам се още в първи рунд. Дъстин разкрива насред мюсюлманската паплач. Link to comment
neshev Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Ето стриймове. 1080p: http://givemereddit.stream/ufc-mma/ufc-live-stream 720p: http://strims.world/c/UFC.php ME ще почне след 23:00. Link to comment
Gooner_4 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Еми.. най - логичното се случи. Опита се Порие, но просто Хабиб е на друго ниво. Дано най - после видим мач с Тони. Link to comment
gboy Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Кхабиб показа страхотно спортсменство след мача и с тениската на Пойрие, и с всичко, което каза. Може да е всякакъв, но се държи като човек и се радвам, че точно той обърна носа на Конър с дупките нагоре, а не някой друг. Иначе е тъжно, че хората толкова подценяват Дъстин и няма да разберат колко велико представяне беше всъщност това на Нурмагомедов. Пойрие е феноменален боец и е направо страшно, че не можа да издържи и три рунда срещу Орела. Мачът с Тони просто трябва да се случи, мамка му. Link to comment
neshev Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 Dustin беше доминиран доста лошо. Може би рухна психически още между рундовете, където беше в недоумение с каква лекота го свалят и контролират на земята. Имаше силни моменти във втория рунд, но Khabib e много силен в това да разбива ритъма на опонентите си. Тъкмо Dustin се чувстваше уверено в размените и последва takedown и ново влачене на земя. Финалът беше наистина вълнуващ, но самият Dustin надали си повярва, че ще приключи битката. Затова, почти веднага след като сдаде позицията, самият той беше предаден. Доста тъжно интервю накрая, но не мисля, че трябва да чувства, че е предал някого. Nurmagomedov е един от най-добрите grappler-и в историята на ММА и е отличен боец. Няма срамно да паднеш от него. Единствената битка, която трябва да направят, е тази между Tony Ferguson и Khabib Nurmagomedov. Отсега заявявам, че Tony Ferguson ще победи Khabib, защото няма да излезе насран, ще атакува през цялото време, в стойка и на земя и няма да позволи да бъде пречупен. Той и Gaethje са единствените, които могат да победят Khabib, извън някой късметлийски удар. Просто не можеш да излезе и да си респектиран от аурата на Khabib. Иначе ще бъде доминиран и размазан. Не е случайност, че най-трудната му битка досега беше срещу Al Iaquinta - друг непукист. Ferguson има и уменията. Нямам търпение за тази битка. Felder и Barboza се размазаха. Радвам се, че дадоха победата на Felder, макар че отново имаше неадекватно съдийство. Няма как да даваш 30-27 рундове, в толкова оспорвана битка. Curtis Blaydes се развива доста добре. Борбата му винаги е била на ниво, но вече и на земя е много ефективен, с подобрен GnP и уверени пасове. Ситуацията му е малко ебана, защото на два пъти беше обруган от Ngannou, но си личи, че е топ боец в категорията. Link to comment
Farest Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Най-добрия шампион в UFC победи очаквано. Тотална доминация на земята и просто това, което всички знаеха, че ще се случи просто се случи. Дъстин беше много разочарован след загубата, явно наистина е вярвал, че ще може да победи Дагестанеца, но Кхабиб просто е извънземен. Както Нешев каза Дъстин просто се сдуха как Кхабиб го въргаля както си иска и това го смаза допълнително. Иначе във втория рунд му тръгна добре с тея размяни на удари и изведнъж Пойрие му дойде пак самочувствието, докато Нурмагомедов не го свали пак на земята. Страхотна победа за Кхабиб и просто вече е крайно време срещата с Тони да се осъществи. Link to comment
Just a fan Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 10 hours ago, neshev said: Не е случайност, че най-трудната му битка досега беше срещу Al Iaquinta - друг непукист. Ако непукизма води до това да бъдеш гаврен и изнасилван в 5 рунда, а не в 3 ми се струва, че е по-добре да излезеш насран и съответно набързно да бъдеш насран от Хабиб. Link to comment
neshev Posted September 8, 2019 Author Share Posted September 8, 2019 Това са професионални бойци, надали някой излиза с нагласата как да бъде изгаврен по-малко. Всички искат да бият. Но в тая битка, Dustin още между рундовете се оплакваше как не може да се отскубне от Khabib. Изглеждаше съкрушен. Даже в стойка беше крайно предпазлив, страхуваше се от поваляне. Мисълта ми е, че Tony Ferguson няма да има такива проблеми, защото и по гръб ще е опасен и ще хвърля лакъти и опити за предавания от всички позиция. Същото е в стойка. Очаквам от първия рунд да е в лицето му и на Khabib няма да му бъде позволено да се чувства комфортен, в която и да е позиция. Поне аз така виждам нещата, пък какво ще се случи предстои да видим. Link to comment
MJ23 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Много интересно как никъде не се пише за очевадното бъркане в очите в началото. Втория рунд кардиото просто тотално предаде Портие след хубавата серия и издъхна. Толкова са му възможностите в крайна сметка, според мен се представи повече от достойно, просто Хабиб си е от друга класа, колкото и да не го понасям. Link to comment
Gooner_4 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Гледам, че Дейна пак вкарва Конър в разговора за титлата. Доста нагло ще е пак да прецакат Тони, но от тях може да се очаква. Отделно Макгрегър в момента е тотално изплискал легена и не се знае какво ще излезе от цялата ситуация. И на мен ми стана тъжно за Порие, може би той очакваше доста повече от себе си, но такива са реалностите. Хабиб показа голямо уважение след мача и отдаде заслуженото. Само не ми хареса, че измърмори нещо, че жени не могли да носят овчарската му шапка, само мъже. А бе кавал, трупаш все повече фенове и пак не те свърта да натрапваш талибанските си глупости.Аман. Link to comment
Farest Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ако махне това смешно нещо от главата си и не излиза повече с него ще е много по-добре! Ако не знаех какъв е този и, че е най-добрия боец в мма в момента и го видя да излиза с това смешно нещо на главата си бих си помислил, че е някакъв джобър който го млатят за добро утро. Link to comment
yaripim Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Хабиб си е сила и класа.Скоро не виждам някой да го бие,под скоро визирам близките 5 години,ако все още е в играта.Там манталитета е друг,кинчичиье не играят такава роля като при оня паляк конър.Освен ако не бъде свален с някакъв супер планиран или късмтлийски lucky punch в първите 15-20 секунди на срещата,рано или късно се стига до земята,а там както знаем и мечка не му се опира Link to comment
Beks Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Голяма разлика в класите, но това не означава, че Poirier e някакъв бот! И аз забелязах едно бъркане в очите от страна на Khabib.Също така и на мен ми направи вепчатление, че във втория рунд Dustin иглеждаше така.. все едно е бягал 10км.. Това настрана.. Poirier си имаше своите моменти, макар и за кратко.. В момента, в който Khabib се измъкна от rear naked choke гилотината, ДИАМАНТА психически се предаде и осъзна, че само извънземни сили могат да му помогнат.. П.С. 1 Имаше една размяна на удари, където Хабибито леко се разклати и си казах "Айде свали го, КРАЙ!" П.С. 2 След като Poirier направи rear naked choke гилотината пак си казах "ПРИСПА ГО, КРАЙ!"..ама курец.. Ето за тов тази играе толкова велика Link to comment
baikiro Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 2 minutes ago, Beks said: Голяма разлика в класите, но това не означава, че Poirier e някакъв бот! И аз забелязах едно бъркане в очите от страна на Khabib.Също така и на мен ми направи вепчатление, че във втория рунд Dustin иглеждаше така.. все едно е бягал 10км.. Това настрана.. Poirier си имаше своите моменти, макар и за кратко.. В момента, в който Khabib се измъкна от rear naked choke, ДИАМАНТА психически се предаде и осъзна, че само извънземни сили могат да му помогнат.. П.С. 1 Имаше една размяна на удари, където Хабибито леко се разклати и си казах "Айде свали го, КРАЙ!" П.С. 2 След като Poirier направи rear naked choke пак си казах "ПРИСПА ГО, КРАЙ!"..ама курец Чуек, аз и ти май сме гледали различни боеве. Кога пък гадния резак е бил в опастност от rear naked choke? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Beks Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 hour ago, baikiro said: Чуек, аз и ти май сме гледали различни боеве. Кога пък гадния резак е бил в опастност от rear naked choke? В бързината съм го написал.. гилотина Силно се надявам стреса, който ти причиних с предния ми пост да е отминал Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.