Jump to content

Кой е по-силен? Голдбърг или Кейн


Chicky Ricky

Recommended Posts

Chicky Ricky

Здравейте. С един пичага спорим дали Кейн или Голдберг е по-силен. Той ми обяснява, че кечът е нагласен(аз го знам това) и ми казва, че в истинския живот Голдбърг ще смаже Кейн. Аз му отговарям, че Кейн е правил на Грамадата поуърслам ,когато Грамадата е бил най-тежък. И също и е правил задушаващо тръгване на Viscera/Big Daddy V, който е 200 кила. Дори Брок Леснар е казвал, че Кейн е най-силният на канадска борба в съблекалнята.Той ми отговори, че Голдбърг е бил бивш американски футболист и е мятал по-тежки хора. Според вас кой е по-силен? Голдбърг или Кейн

Link to comment
Rise of Thunder

Според мен, спорът ви е абсолютно тъп. Кажи на твоя човек да ходи да си набие една ножка, да мие краката и да ляга. 

Link to comment

Кейн стана кмет, умен човек, адвокат май беше, оправи си живота. От своя страна Голдбърг е евреин, който ходи чат-пат  да се кечи за някой друг риал при арабите, с риск да получи инфаркт още при ентранса си. Та.. май Кейн е доста по-добре.

Link to comment

За мен Кейн е много над Голдбърг и като харизма и като умения на ринга. Преди две години човекът си се биеше редовно в седмичните шоута и имаше такава физика, че дори младите кечисти в ростъра можеха да му завидят. А Голдбърг го видяхме какво може през тази година. Но такива спорове са си доста повърхностни сами по себе си и не заслужават цяла тема посветена на тях.

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...