Jump to content

Кой е по-силен? Голдбърг или Кейн


Chicky Ricky

Recommended Posts

Chicky Ricky

Здравейте. С един пичага спорим дали Кейн или Голдберг е по-силен. Той ми обяснява, че кечът е нагласен(аз го знам това) и ми казва, че в истинския живот Голдбърг ще смаже Кейн. Аз му отговарям, че Кейн е правил на Грамадата поуърслам ,когато Грамадата е бил най-тежък. И също и е правил задушаващо тръгване на Viscera/Big Daddy V, който е 200 кила. Дори Брок Леснар е казвал, че Кейн е най-силният на канадска борба в съблекалнята.Той ми отговори, че Голдбърг е бил бивш американски футболист и е мятал по-тежки хора. Според вас кой е по-силен? Голдбърг или Кейн

Link to comment
Rise of Thunder

Според мен, спорът ви е абсолютно тъп. Кажи на твоя човек да ходи да си набие една ножка, да мие краката и да ляга. 

Link to comment

Кейн стана кмет, умен човек, адвокат май беше, оправи си живота. От своя страна Голдбърг е евреин, който ходи чат-пат  да се кечи за някой друг риал при арабите, с риск да получи инфаркт още при ентранса си. Та.. май Кейн е доста по-добре.

Link to comment

За мен Кейн е много над Голдбърг и като харизма и като умения на ринга. Преди две години човекът си се биеше редовно в седмичните шоута и имаше такава физика, че дори младите кечисти в ростъра можеха да му завидят. А Голдбърг го видяхме какво може през тази година. Но такива спорове са си доста повърхностни сами по себе си и не заслужават цяла тема посветена на тях.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...