Jump to content

UFC: Сехудо предизвика Шевченко


gboy

Recommended Posts

Quote

Шампионът на UFC в категории муха и петел Хенри Сехудо продължи с невероятните предложения за мачове. След като каза, че е готов да се бие с Аманда Нунес, сега американецът предизвика друга шампионка при жените - Валетнина Шевченко. Олимпийският първенец по борба обяви, че иска да влезе в историята като първия междуполов шампион.

 

 

 

Link to comment

Пичът видимо се ебава, но пак е доста ялово да хайпваш с подобно нещо. Засега яко бие на Colby. И двамата по-скоро бият на пълните смотаняци, отколкото на някакви алфа пичове, по които днешната младеж да клъвне.

Link to comment

Ясно е, че и двамата се чудят как да се правят на интересни, защото знаят, че иначе ще са на хляб и сол като се пенсионират. В това не виждам нещо толкова лошо, макар де не го харесвам. Ама да предизвикваш жена е супер дебилно и освен да му излезе името на малка путчица, друго не виждам да спечели. 

 

Link to comment

Очевидно е, че цялата му персона е king of cringe lol  и както се казва пичът embrace-ва този персонаж на макс. Всички бъзици с медалите, корони, змии размяташе, играе го просто over the top. Нека сме честни, пичът е джудже, единственият вариант някой да обърне внимание на дивизията и мачовете му е, ако се прави на шут. И колкото и неприятно да прозвучи на някои - това е по-интересно от всичко, което MM някога е правил извън октагона. В крайна сметка малко хора гледат с интерес ММА, ако не са емоционално обвързани с бойците. Ако смяташ, че Сехудо е смотаняк и путчица - значи като цяло добре, ще чакаш с нетърпение следващия му мач и ще се надяваш някой да му набие канчето. Подобно е и с Колби. Говориха за това по ESPN и по социалните мрежи, значи е имало ефект като цяло. Шевченко също отговори много добре като заяви "внимавай какво си пожелаваш" с усмивка разбира се, съзнавайки, че това е това е просто част от филма.

Link to comment
ShiningWizard

Сехудо с/у тръмписта Колби  Буук ит Дейна макар и да са различна категория. 

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Сехудо е пич и е интересен, ама май и той ще я отебе 125 паундовата. Натиска се за мач на 135 с Франки, за което съм много "за" :beer:

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...