Jump to content

MMA: Alberto Del Rio и Tito Ortiz ще се бият тази година

neshev

Recommended Posts

Шефът на Combates America потвърди новината, че двамата ще се бият за неговата компания. 

Del Rio е коментатор в компанията и го играе посланник, а Tito подписа договор с тях през април. Все още няма информация на коя дата ще се бият, но битката ще е 210 паундов catch-weight.

• 1 month later...
  • 1 month later...
The Olimpic Hero

Albertooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooo! El Patron! Ето този човек искам да видя в AEW, но не със старата WWE титла, хахахах.

Пак ще има излагации в продажбите, както беше при Тито - Чък 3. Не ми се вярва много хора да се оръсят с 40-чка, за да гледат тая пародия. По принцип е интересно като атракция, но за мейн ивент е жалка работа. 

• 4 weeks later...

Албъртоу що се бута между шамарите? Пак ще му нацепят кофарата до неузнаваемост...

35izpu1.jpg

Само да не ми викат Рикардоу там да ми врещи като заклан, че да не го намеря и да не му напълня кофата с тупаници.

• 5 weeks later...
On 11/7/2019 at 7:00 PM, Radox said:

Албъртоу що се бута между шамарите? Пак ще му нацепят кофарата до неузнаваемост...

35izpu1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...