Jump to content

AEW Fight for the Fallen - 13 юли 2019


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Третото шоу на AEW. Част от приходите ще отидат за благотворителна кауза.

 

Quote

All Elite Wrestling (AEW)

"Fight for the Fallen"
July 13, 2019

Jacksonville, FL

Daily's Place Amphitheater
 

Dream Tag Team Match
XIcjMGy.jpg
The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson) vs. Cody & Dustin Rhodes

EG8DRe3.jpg
Kenny Omega vs. CIMA

4LxFY1O.jpg
Hangman Page vs. Kip Sabian

mviqQTm.jpg
SCU (Scorpio Sky & Frankie Kazarian) vs. The Lucha Bros (Pentagon Jr. & Fenix)

6qGH2vn.jpg
Brandi Rhodes vs. Allie

uRQyIu1.jpg
Jimmy Havoc, Darby Allin & Joey Janela vs. Shawn Spears, Sammy Guevara & MJF

6jzk5nX.jpg
Britt Baker & Riho vs. Shoko Nakajima & Bea Priestley

sxdbgYY.jpg
Sonny Kiss vs. Peter Avalon (w/ Leva Bates)

rX6T78X.jpg
Chris Jericho will be appearing

 

Link to comment

WWE ще контрират с шоу на EVOLVE, което ще се излъчи по WWE Network и ще включва NXT кечисти:
 

 

Link to comment

 

 

Абсолютно същото е! Тотално. Несъмнено. Абсолютно. Тотално. :D 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Цирка тук е нещо като в ЦСКА преди да фалират. Този маняк Коди Роудс е Стойчо Младенов. Единия беше взел синовете му да редят конуси, този пък си е взел брата, жената. Уникален :D 

 

Link to comment
On 6/26/2019 at 9:34 PM, neshev said:

WWE ще контрират с шоу на EVOLVE, което ще се излъчи по WWE Network и ще включва NXT кечисти:

 

Ако наистина го правят заради AEW, това е подла постъпка. Не защото се опитват да се конкурират, а защото евента на AEW е за събиране на средства. Не помня каузата, но това не е от значение... важното е че го правят.

Link to comment

Определено се усеща ползата от това, да се взимат насериозно загубите и победите. 

 

CIMA беше издигнат от Даниелс с тази победа, а честно казано от години не съм усещал така истински залог, както в срещата между Омега и Джерико. Омега трябва да победи тук и най-вероятно така ще стане. И хубавото е, че наистина ще има значение. 

 

Тука не става въпрос за това да се гледа статистика загуби - победи, но въпросът е да има ясни правила кой колко е силен, а не като в WWE 90% от победителите да са на рандъм принцип и всички да не можеш да вземеш нищо на сериозно. 

 

 

----

 

Роудови срещу Young Bucks трябваше според мен да го направят по-нататък, но ще видим. Определено съм надъхан за такъв мач. 

 

Link to comment
6 minutes ago, gboy said:

CIMA беше издигнат от Даниелс с тази победа, а честно казано от години не съм усещал така истински залог, както в срещата между Омега и Джерико. Омега трябва да победи тук и най-вероятно така ще стане. И хубавото е, че наистина ще има значение. 

 

Защо да има значение? Ако Omega загуби, мачът му срещу Moxley се отменя? Не.. Или поне никой не вярва, че това е възможно. Същото с CIMA и Daniels. Мачът нямаше никакъв залог, а просто протоколен мач за CIMA. Може би с времето, когато не рекламират по 3-4 шоута накуп, нещата ще се подобрят, но засега повечето мачове нямат никакъв заряд, а вражди на практика няма.

 

За мен най-ярък пример за това беше мачът между Moxley и Janela. Правят unsanctioned мач, което говори за някаква крайно лична вражда, а реално имат мач, защото Moxley му открадна цигарата. :lol: Като добавим това, че вече има обявен мач с Omega, нещата са крайно предвидими. 

 

Link to comment

CIMA влиза  в мача след победа над Даниелс, която беше добре подчертана на предишното шоу. Когато Омега го победи тук, за мен това ще е значима победа. Така както беше значима победата на Джерико, защото хайпнаха добре мача им за DON.

 

Моксли победи на последното шоу чисто и така в мача между него и Омега ще гледаме двама кечисти, които изглеждат силни и печелят. 

 

За мен това означава да имат значение победите и загубите. Да има логичност в това кой кого побеждава, а не Кофи да бие пет мейнивентъра един след друг, при положение, че до преди месец се е борил като равен с равен с лоукардъри.   

 

Що се отнася до предвидимостта - може и да е предвидимо, че Сима ще падне от Омега, но не е предвидимо какво ще стане в мача между Омега и Моксли. За мен това е важното. 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Dustin определено е много добър, като Dustin Rhodes, по страхотен начин промотира мачовете си до този момент в AEW.

               

Link to comment

Прилично шоу. Различаваше се от останалите на визия. Най-малко, заради залата в която се намираха.

 

- Музиката на кечистите се чуваше с една идея по-добре този път. Напредък си е.

 

- Графиките при титантроните са супер. Примерно на Jericho, Cody и Dustin изглеждаха най-красиво и оригинално.

 

- Можеха да резнат 1-2 мача от шоуто. Беше по-дълго от очакваното.

 

- Динозаварът е най-over кечиста в цялата компания. Поне на това шоу публиката се скъса да вика за него.

 

- Все още не мога да разбера, защо Adam Page е толкова пушван. Нищо специално не намирам в него. Скучен тип.

 

- Коментаторите все още продължават да са дроп. Въобще на моменти се усеща. че не им пука за случващото се на ринга.

 

Интервюта:

 

 

Link to comment

Един от малкото минуси на AEW е женската дивизия. Не само, че разполагат с нескопосани кечистки, но и презентацията им не е никак добра. В промото си преди мача, Бранди реве и ни кара да и съчувстваме, а по време на мача го играе heel. Трябва сериозно да променят нещата в дивизията, защото иначе работата няма да се получи.
 

Събитието беше пренаситено с tag team мачове, но всичките ми харесаха. Шон Спиърс и MJF се отличават сериозно. "The Chair Man" е креативен прякор, определено Спиърс показва, че е много повече от това, което му позволяваха да бъде в WWE. 3 Way tag срещата започна слабо, но впоследствие нещата потръгнаха. Отборите бяха доста интересни и колоритни. Лучазавъра и Джънгъл Бой имат най-много потенциал и се надявам за в бъдеще да ги гледаме в големи отборни мачове. Pentagon и Fenix Jr. нямат грешка, отново се представиха блестящо. Ladder мачът им с Бъксовете ще бъде класика.
 

Адам Пейдж впечатлява все повече след всяко изминало събитие. Този човек ще бъде огромна звезда след няколко години. Стилът му е страхотен. Опонентът му не впечатли особено, но в крайна сметка, целта му беше да издигне Пейдж за мача с Джерико. В този аспект, той се справи отлично. Включванията на "The Painmaker" Крис Джерико също бяха добри. Макар и с липсата на седмични шоута, двамата с Hangman успяват да градят враждата си повече от прилично.

Главното събитие беше невероятно. Изненадан съм, че Дъстин и Коуди се приспособиха към стила на Младите бакшиши толкова добре. Успяха да направят един от най-стойностните отборни мачове в последно време. Имаше доста силни моменти, като най-много ми хареса как откраднаха движенията си едно след друго, съответно Throat Trusta-а и Superkick-овете. Закриването на вечерта беше трогателно. Едно огромно браво за благотворителната акция. Коуди от своя страна избухна. Този човек знае как да говори. "The American Nightmare" е един истински оратор, накара ме да настръхна целия. Изпълената до краен предел арена също се въодушеви до безкрай от силното слово на Коуди. Залата щеше да се срути! "YOU CAN'T COUNTER PROGRAM ALL ELITE WRESTLING!"

AEW за пореден път показаха предимно добри неща. Тръпна в очакване на All Out, който има потенциала да стане кеч събитието на годината.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
The Olimpic Hero

Имам нова любимка. Репортерка от AEW, трябва да разбера как се казва. С този поглед просто... ебаси перверзното излъчване.

 

image.png  report2.PNG

 

               

Link to comment
2 hours ago, The Olimpic Hero said:

Имам нова любимка. Репортерка от AEW, трябва да разбера как се казва. С този поглед просто... ебаси перверзното излъчване.

 

image.png  report2.PNG

 

 

Alicia Atout

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...