Jump to content

Roster-ът на AEW


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Тема относно roster-a на AEW. Според официалния сайт на компанията към момента това е официалния roster на AEW:

 

Кечисти

SKLFNNY.jpg

 

Отбори

lbq5vrp.jpg

 

Кечистки

PMo14Ga.jpg

 

Към момента, официално 49 човека ги водят към roster-a. Обаче, не трябва да забравяме, че AEW могат да използват и други хора (OWE кечисти, AAA кечисти, японски кечистки и т.н.).

-----------------------------------------

 

Въпрос 1: Достатъчно добър ли е roster-a или има нужда от подобрение? Ако да, в какво отношение? Кое му е силното и кое слабото?

 

Въпрос 2: Кои кечисти бихте искали да видите в AEW?

 

Въпрос 3: От кечистите в настоящия roster (мъже и жени), кои според вас имат най-голям потенциал да бъдат бъдещите суперзвезди на компанията?

 

Link to comment

Въпрос 1: Достатъчно добър ли е roster-a или има нужда от подобрение? Ако да, в какво отношение? Кое му е силното и кое слабото? 

 

Няма начин да се твърди, че няма накъде повече да се развиват. Дори WWE не са с пълен потенциал и като цяло винаги трябва да се стремиш към нещо по-добро, независимо на какво ниво си. Но като цяло, в момента виждам прекалено много хора с потенциал до мидкард ниво. Изградиха някаква основа около която да градят МЕ сцената си, но тя определено не е достатъчна.

 

Въпрос 2: Кои кечисти бихте искали да видите в AEW?

 

Вече съм си писал мнението в другите теми, но за мен хора като Ryback и Enzo & Cass биха били много по-голям удар за компанията отколкото е Моксли. Ryback специално дори смятам, че ще го подпишат, но в момента пичът се лекува от нещо и това може би е причината да го бавят.

 

Въпрос 3: От кечистите в настоящия roster, кои според вас имат най-голям потенциал да бъдат бъдещите суперзвезди на компанията?

 

Извън кръгът на елитите, включващ Джерико, Коуди, Бъксовете, Омега и Моксли, които по-скоро представляват настоящото ядро на компанията, виждам потенциал в Adam Page и донякъде Jungle Boy. Двамата изглеждат като хора, които мога да взема насериозно и имат излъчване. Pentagon Jr. също се отличава от останалите и ми беше интересен в Lucha Underground, така че посочвам и него. 

Link to comment

Едно 70% от тези, които видях на DoN, не трябва да биват повикани отново. Нямат място на телевизионния продукт, извън squash мачове и екстри в backstage segment-ите... Ако въобще има такива. :unsure:

 

Отчаяна нужда от heavyweight-и. Cody го отчете като недостатък, дано не е само на думи и наистина видим наплив от легитимно изглеждащи кечисти.

Очаквам да продължат да подписват с всеки WWE reject, като задължително да мине през официалния ми podcast (Talk is Jericho) и да обяснява как WWE - лошо, AEW - добро.

Съмнявам се да видим звезди от тази компания, но ще има доста истерия по бившите WWE кечисти, за които ще се обяснява как изживяват ренесанс. :lol:

Link to comment
BloodReign

Пич, ти си като някаква пропагандна машина. Писна ми да ти чета мненията как WWE са богове, а AEW боклуци. Доста дразни във всяка тема да ти се четат еднаквите постове, но просто написани по различен начин. Едва ли има някой, който да не ти е разбрал позициите по тези теми. С една дума - дразниш.

За ростера - от доста години не следя редовно кеч, но виждам имена, които са обещаващи и ги знам, което си е плюс. От това, което видях, ми хареса ентусиазма и атмосферата на първото шоу. Плюсът на компанията са парите, а и с още няколко човека от ранга на Джерико и Моксли може доста да се вдигне нивото. А за WWE реджектите мога да кажа само едно и то е, че няма лошо да ги подписват, особено добрите от там. TNA и WCW също го правеха и то доста успешно. Най-лошото при такива подписвания ще бъде мнението на Нешев, който ще се подиграва на това.

Link to comment

Федерацията е съвсем нова и ростера като за начало изглежда много добре. Имат талантливи момчета и тъй като част от тях нямат кой знае каква репутация и само супер hardcore wrestling феновете ги знаят, то ще могат да ги изградят наволя и да ги превърнат в звезди. Но освен тези талантливи момчета, те притежават и големи имена като братя Rhodes, Young Bucks, Kenny Omega, Chris Jericho, Adam Page /който вече започна да трупа популярност сред кеч феновете/, Frankie Kazarian, Christopher Daniels, Pentagon Jr, Rey Fenix, Scorpio Sky, Jimmy Havoc, Jon Moxley и PAC /макар че с него ситуацията все още не е изяснена/. Да, има тук-там някое име, което не е толкова познато, но всеки, който следи поне малко инди кеч им е гледал поне един мач. Толкова много потенциал има в този roster, надявам се че ще се наслаждаваме на един хубав продукт.

 

Spoiler

Относно коментарите на @neshev - няма смисъл да му се отговаря. Или е някакъв тип work, който е абсолютно безинтересен за мен, или човека реално не иска WWE да има конкуренция, което е тъжно. Явно му харесва това, което Винс предлага, не знам. Не разбирам защо се показва такъв негативизъм. 😕 

 

Link to comment

Липсват ми хора, които да ме карат да гледам, общо казано. Всички са добри кечисти, но това е крайно недостатъчно. Кени Омега явно има харизма, щом толкова много хора го харесват и гледат, но тази харизма не ми действа на мен. Джерико, колкото и да го мисля за най-разностранно развития кечист някога, все пак си е на години и тия неща трудно се крият.

Все още им липсва онова голямо име, около което да завъртят всичко в следващите 1-2 години. Амброуз със сигурност е в правилната посока, ако искат да консолидират хората, които текущо гледат кеч, но ако искат да върнат фенове, които вече не гледат активно, ще трябва да намерят човек, който хем а) е достатъчно известен, хем б) не е на преломна възраст. Този списък май се изчерпва с Пънк, а и там не ми е много обективно мнението и може да греша за тежестта му.

Хич не бях надъхан, а и до голяма степен все още не съм, но зорлем ще ми станат приятни, предвид, че Нешев се напъва да отговаря на всеки позитивно настроен към тях пост. Забавното е, че им се подиграва, че са инди отрепки, слаботелесни са и са взели WWE риджекти, докато в WWE световните шампиони са Сет Ролинс и Кофи Кингстън. :rolleyes: Но фактите са за бедняците.

Link to comment

Куца ми КАЧЕСТВЕНАТА ЛИТЕРАТУРА, затова е така. :(

 

Момчета, не е сериозно да насирате така... Или поне не го заявявайте публично. :rolleyes:

Link to comment

Засега ми харесва това, което виждам. Вземат ли още wwe имена, поддържат ли тоя продукт и истории, то нещата ще потръгнат. 

Link to comment

В промо клипа за Fyter Fest намекват за дебют на Warlow.

 

tqnPbxVg_400x400.jpg

 

Може и да потръгнат работите. Четох, че и Brian Cage е бил готов за дебют, но от Impact са го извадили. Може би и с право, ако са искали да го натъпчат в жалкарския Battle royal.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Не знам как се очаква AEW да са конкуренция на WWE с палячовци като Young Bucks и онзи плезещия се дето ще се бие с Moxley. Буквално приличат на циркаджии, без да преувеличавам.

Link to comment

Много хора тук продължават да не разбират, че AEW има шанс да бъде конкуренция на WWE не защото са нещо невиждано и нечувано, а защото WWE продължават да вървят надолу като гледаемост и най-вече по отношение на качество/истории/логичен продукт. В момента WWE разполагат с почти всеки читав активен кечист на планетата, но въпреки това гледаме по един час на седмица Шейн Макмеън, Кофи Кингстън с титлата, "бранд сплит" при който си личи колко си нямат на идея какво се случва или как се брои до три, Леснар с куфарче, което не може да кешира като хората, един и същ сегмент с Илаяс всяка седмица от години насам и, разбира се, ултра свежите дрийм мачове между Ролинс/Рейнс срещу Макинтайър/Лешли/Корбин.

AEW трябва просто да изкарат продукт с горе-долу качествена продукция, който да не те е срам, че го гледаш и си го причиняваш отново и отново, за да откраднат част от зрителите на WWE. От там нататък по мое мнение Винс сам ще се довърши с гениалните си решения в последно време.

Link to comment
1 hour ago, poni983 said:

онзи плезещия се дето ще се бие с Moxley

 

Тук съм съгласен. Ambrose трябваше да дебютира срещу Kenny Omega. Ако си casual фен и искаш да пробваш AEW, Janela е кечист, за когото ти е втълпено, че е джобър. Нищо не крещи повече "bingo hall" от него.

 

Засега Ambrose не се пази и грам. Гледам вчера е имал мач с Big Cass пред 100 човека публика. Ако съм на негово място, бих бил много внимателен какви мачове приемам, къде и срещу кого. Видях, че се е набил в G-1, където със сигурност ще запише загуби, защото надали ще спечели турнира. AEW са компания, която даде заявки, че победите и загубите ще са от огромно значение. Веднага този аспект бива погазен, ако една от топ звездите ти губи мачове в друга компания. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...