Jump to content

Talk is Jericho с Dean Ambrose/Jon Moxley


Hachiko

Recommended Posts

Още не съм имал възможност да го чуя, но четох какво е казал...

 

WWE с право да преценили, че това не е техният ЧОВЕК. Reigns и Rollins седят много по-адекватно, докато Ambrose веднага се подаде на първата възможност да мята кал. Дори е филмирал Rollins да напусне с него. :rofl:

 

Може би Ambrose се мисли за хитрец, че като не храни HHH, а само Vince, всичко е точно, но е глупаво да си преебе потенциално завръщане за глупости. Директивата от AEW е ясна, но Ambrose би трябвало да е по-разумен в ситуацията.

 

Този подкаст ще се нареди до този с Punk като контроверсия, но се съмнявам да се отрази по какъвто и да е начин. За всеки Ambrose, който сее жлъч, има по десетина като Rollins, които са доволни от позицията си. Това е по-скоро към анти-WWE аудиторията, но само с нея ще е тегаво.

 

Link to comment

Всички, които плюха по WWE, в един момент се върнаха обратно. Винс никога не е поставял личните си интереси пред бизнеса (той затова му е и на върха бизнесът). И Кърт Енгъл едно време се оплакваше от WWE, като отиде в TNA, и кой ли още не - в крайна сметка нищо кой знае какво не последва. Да не говорим, че в TNA по една време Road dog, ако не се лъжа, даже се маскираше като Макмеън и правеше скечове с него, пък после години наред работи за WWE. Това са нормални неща в кеча и никой не си ги слага толкова на сърце. 

 

 

 

Link to comment
19 minutes ago, gboy said:

Всички, които плюха по WWE, в един момент се върнаха обратно

 

source.gif

 

Не е толкова до самото завръщане, а как ще те третират. Защото Vince наистина обича да е "над нещата", но и няма никакви проблеми да ги гаври като кучки после. :beer:

 

 

Link to comment

Каквото посееш такова ще пожънеш. Като плюеш по дедо си Винс като се върнеш, а в един или друг момент всички се връщат, ще те ебе през гащите. Изборът си е твой. Щом още с първата си възможност почваш да плюеш по ръката, която те е хранела толкова години, то няма как да очакваш друго нещо. Само ми е интересно какво ще направят с Рене Йънг и дали тя няма да го изяде големия заради глупостите на мъжа си.

Link to comment

И тук виждаме защо AEW вероятно ще последва съдбата на WCW и TNA. Принципно нещата, които ги говори са самата истина. Винс е тоталната откачалка, това е безспорен факт.

НО.....никой не харесва такива, дето се оплакват. Както няколко човека споменахме в другите теми, ако AEW страдат от обсесия по WWE, както беше с WCW и TNA, ще фейлнат. А ситуацията върви точно натам. За Kenny и YB не знам, но Cody очевидно го води някаква лична вендета. Moxley/Ambrose засега дава същите заявки. Еми докато WWE им е под кожата, няма да прокопсат, дори и да са прави.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Това, че сипва яко по креатива, не го прави лицемерен. Не е бил щастлив и го е казвал на Вини и компания. Когато е имал проблеми спрямо сценария, винаги е  нахлувал в офисът на Винс да му каже къде е проблема. Ако не бъдат одобрени предложенията му, си е казвал, че все пак се опитал да промени нещо. В никакъв случай не е седял безпристрастно и насирал, като пути. До края е приемал всека едно техно решение, нищо, че не му допадало. 

 

Добре е да се слуша този брой. Има какво да се чуе. Определено ситуацията няма нищо общо с тази на Пънкаря. Амброзията изглежда е доста искрен пич, ако приемем, че нещата, които казва са 100% истина. 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Големи защитници на "морала" се оказаха тук доста хора. Или всъщност какъв морал. Не си доволен от работното си място, напускаш го и отиваш другаде, не виждам какви драми може да има. Казал им е в прав текст, че си тръгва. След това къде ще ходи и какво ще прави си е абсолютно негова работа. Изобщо не е длъжен да им дава някакви обяснения дали ще отиде в AEW, NJPW или, където и да било.

 

Иначе доста приятно и откровено интервю, което се припокрива и с мнението на повечето фенове. Никой не е против това WWE да успее. Аз самият съм станал кеч фен, заради WWE. Нормално е обаче, когато не ми харесва продуктът, да търся алтернатива. Искам AEW да успее и заради WWE. Има ли някаква по-сериозна конкуренция, то тогава и качеството става по-добро. WWE през последните 15-тина години, при липсата на такава, букваха адски мързеливо. Всичко се отнасяше до машината WWE, до успеха на WWE от миналото, до носталгията по WWE. Забравиха, че трябва да изграждат и нови звезди, забравиха, че трябва да има и дългосрочни истории. Как изобщо нормален кеч фен може да харесва настоящия продукт, сериозно. В него не се правят нови звезди, а за букинг, по-дълъг от две-три седмици изобщо не можем да говорим. Vince McMahon си мени мнението всяка шибана седмица. Колко "рестарта" имахме през последните години, колко пъти ни обясняваха, че вече ще слушат феновете си... И след две седмици всичко биваше забравено.

 

Харесвам всеки човек, който недоволен от положението си, опитва нещо ново и опитва да промени живота си. Точно и заради това ще поддържам яко Cody Rhodes, Jon Moxley и всички останали, които търсят промяната и търсят мечтите си, колкото и клиширано да звучи.

               

Link to comment
20 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Как изобщо нормален кеч фен може да харесва настоящия продукт, сериозно.

 

Ужасен пост.

 

Иначе гледа ли тазседмичния RAW и сериозно ли вярваш, че нещо ще се промени? :lol:

Link to comment

Колко cringe беше по скалата от 0 до Амброуз? 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
The Olimpic Hero
Just now, neshev said:

 

Ужасен пост.

 

Иначе гледа ли тазседмичния RAW и сериозно ли вярваш, че нещо ще се промени? :lol:

 

Гледах го, аз лично вече нямам вяра в WWE, но пък си мисля, че ако някога AEW наистина станат някаква конкуренция на WWE, то има шанс нещата да се подобрят. Трябва обаче първо да видим цифрите през следващите години - продадени PPV-та, продадени билети по залите, телевизионни рейтинги и всички останали неща, които ще ни кажат дали AEW може да бъде нещо голямо в кеч бизнеса.

               

Link to comment

Не виждам някой да говори за морала на Moxley, въпреки че е доооста слаба ракия да раздуваш неща от професионален характер. Въпреки че и аз се колебая дали разкажа колко УЖАСНО е да си част от ИКИПА!!! :lol:

 

Но освен директивата от AEW да се сере мощно по WWE, може би го има и личното желание на Ambrose да се оправдае. Виждате ли, не е бил тоя дето е правил тия promo-та или е участвал в ужасните мачове, с жалкарските му ударчета. Лошото WWE мЪ накарЪ!

 

Тъй че не знам дали е морален, но веднага влиза в графата путак. :unsure:

Link to comment

Лека-полека и си дойде време за филмовия сезон - и в BWC, и в света на кеча.

Link to comment
4 minutes ago, YoTheReal said:

Лека-полека и си дойде време за филмовия сезон - и в BWC, и в света на кеча.

 

За сметка на това, спамърският сезон не е напуснал някои хора. :rolleyes:

Link to comment

Човека изясни защо е взел това решение и общо взето е същото, заради което рейтингите са ниски, но неее... щото е отишъл при конкуренцията е боклук и е лъжец! 😕

Link to comment
5 hours ago, kabakov8989 said:

Само ми е интересно какво ще направят с Рене Йънг и дали тя няма да го изяде големия заради глупостите на мъжа си.

 

От твоите пръсти - в Божиите уши!

 

Иначе има ли смисъл да се отдели време за подкаста? Ще чуя ли нещо различно от хейтването на две проститутки към сутеньора им, който ги е изхвърлил от най-оборотния бардак в Амстердам и сега обясняват предимството на "Витрините" в Квартала на червените фенери?

Link to comment
3 hours ago, MJ23 said:

Иначе има ли смисъл да се отдели време за подкаста? Ще чуя ли нещо различно от хейтването на две проститутки към сутеньора им, който ги е изхвърлил от най-оборотния бардак в Амстердам и сега обясняват предимството на "Витрините" в Квартала на червените фенери?

 

Jericho е бая обран. Оставя Ambrose сам да си изкопае гроба. Явно е наясно, че след някоя друга година пак ще трябва да се моли като кучка на Вини. :lol:

Link to comment

Никой не е обещавал, че ще е лесно в WWE, а и всички сме наясно колко шантав е Винс. Но идеите които е имал за Амброуз, по-скоро ме навеждат на мисълта, че просто такова е било отношението на Винс към Дийн и не го е възприемал сериозно. Това е причината подобни малоумни сегменти да не са предлагани на хора като Рейнс, а точно на Амброуз.

Link to comment
9 minutes ago, THE ENEMY said:

Това е причината подобни малоумни сегменти да не са предлагани на хора като Рейнс, а точно на Амброуз.

 

И на Reigns му ебаха мамата с "tater tots" и "bean stalk" promo-тата. :lol: Но въпреки това, Reigns винаги е давал всичко от себе си, без значение какво трябва да каже. Различни нагласи. По принцип филмираните момчета като Ambrose, които се мислят за големите артисти, понеже видиш ли са кечисти, не виреят добре в WWE, където се иска от теб да си казваш репликите и да си траеш. 

Link to comment

^Парадоксът е, че самият Jericho преди обясняваше как подобен тип сегменти били начина Винс да тества кечистите си, защото ако си достатъчно добър, ще обърнеш подобен сегмент в своя полза.

Link to comment

Да... Помня го това и как все разправяше, че Vince е луд гений, който работи по специфичен начин. :lol:

Но последно време, откакто се отдалечи от WWE, няма и помен от тези хвалебствия. Кечистите са курви. Който плаща сметките, за него ще проституират. 

Link to comment

Нешев, стига спамил, човек, некой напише пост и веднага да му отговориш. Остави тука да си дискутираме феновете на АЕУ, кк?

По принцип това да ме накарат да ме ваксинират срещу бяс в ГЗ на живо в ефир пред 2-3 млн. души определено би било сред топ причините да напусна която и да било компания. Но е факт, че съм убеден, че ще дойде момент всичките тия хора да се върнат, дори и Коди. Може и след 20 години да е, не пречи, но щом Джарет, Корнет и Брет се върнаха, значи няма граници, особено ако е след 40-50 години, когато Винс евентуално реши да умре и да сложи край на състезанието си с английската кралица кой е по-силния рептил.

Едит: продължавам да не разбирам защо са му нужни малоумни имена като Дийн Амброуз или Джон Моксли, при положение, че се казва Джонатан Гуд, което е отвсякъде погледнато едно от най-яките имена, които можеш да имаш по дефолт.

Едит 2: @Sugarev, прекалил съм с гледането на Better Call Saul. :(

Link to comment
10 hours ago, YoTheReal said:

По принцип това да ме накарат да ме ваксинират срещу бяс в ГЗ на живо в ефир пред 2-3 млн. души определено би било сред топ причините да напусна която и да било компания. 

Винс накара сума ти народ,  да му целува ГЗ на живо в ефир пред много повече от 2-3 млн души и никой от тях не тръгна да бяга, или поне не скоро след случката.

Link to comment

Накара мидкардъри, които никога не е имал намерение да пушва така или иначе. HBK е единственото голямо име, което не можа да се спаси, но за него твърдят, че целувал задника на Vince още от 90-те, така че всичко е точно.  :D 

Иначе всеки си преценява за себе си и всеки си има точка на пречупване. Някои са като Kane, който макар да ми е фаворит, винаги съм се дразнел как приема буквално всичко, което му подхвърлят и неслучайно често се озовава в най-малоумната история за годината. Други пък са като Austin и HHH, които по един или друг начин успяват да си издейсват да не участват в сегменти и истории, които не харесват. Но днес това е по-трудно, тъй като кечистите нямат много опции. Затова е хубаво AEW да просъществува, за да имат хората с какво да се пазарят и подобни дебилщини да намалеят. Евентуално.

Иначе е абсурд да се говори, че това е някакъв тест или има замисъл зад всичко. Не, просто Vince е луд. Не луд гений, просто луд. Някога може и да имал гениални прозрения, но реално винаги е зависел от тия около него.

Затова и не вярвам на Russo, като вика, че WWE и AEW са заедно в кюпа - нито едните, нито другите имат капацитета да осъществят нещо подобно. Твърде много ретарди и от двете страни. :D 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

И аз не съм слушал, а може би няма и да го чуя, но четох уж детайлна транскрипция и няколко неща ни направиха впечатление. Всъщност, преди да започна с тях искам да кажа, че по принцип не смятам за много готино да плюеш по дългогодишния си работодател, малко след като си напуснал. В светът на кеча, обаче, е нормално след като разпознаваемо лице се махне и директно отиде в конкуренцията да се очаква да разкаже някакви неща. Та по същество:

 

Голяма част от нещата, които Амброуз е казал се говорят от феновете от много време и се посочват като причини, защо продуктът не е добър и рейтингите падат. Когато тези неща ги говорят фенове, веднага излизат други такива или хора от бизнеса, които иронично отбелязват как зрителите нищо не разбират и всичко е цветя и рози. Когато тези неща се говорят от човек, който какъвто и да е е бивш световен шампион, би трябвало това да има доста по-голяма тежест. Да не говорим, че самият Моксли можеше да си подпише тлъстия договор и да си трае, но той си взе друго решение, за което си носи последствията, Странно е само как, ако го беше направил щеше да е като част от ростъра, който е там за да прибира едни пари, без да им пука какво се случва, а сега след като се е отказал е "мрънкач". Вече дали не се филмира повече от нужното е друг въпрос.

 

Другото, което се спомена е как на 1 недоволен в компанията, имало по 10 доволни, което не съм сигурен, че е така. Ако говорим за активните кечисти, вероятно доволни са МЕ звездите и хората с добри пари и пуш, но все повече хора, дори не се появяват по ТВ, което е лошо за бизнеса и за качеството на продукта. Има хора като Саша, Галоус, Андерсън и Харпър, които май искат да напускат. Освен това имаш хора като Русев, Накамура, Мърфи и т.н., които дори не са по ТВ. Сигурно има и още. От тази гледна точка аз не се сещам за период в скоро време, в който толкова хора сами да искат да напускат и въпреки, че без съмнение WWE е най-голямата компания и най-атрактивното работно място, все повече хора виждат, че има и други опции в кеч бизнеса, което е добре. Добре е и AEW да се задържи по-дълго, за да има някаква конкуренция, която да ги накара да поработят по-здраво.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...