Jump to content

UFC: Uriah Faber се завръща!


neshev

Recommended Posts

В ново интервю, Faber твърди, че е подписал нов договор и се завръща:

 


Леко ми е странно, защото е на 40 и си тръгна от спорта като пич, но сега нещата покрай Team Alpha Male не вървят и може би търси някаква публичност. Със смесени чувства съм, но пък може тая пауза да му се е отразила добре и да се върне с гръм и трясък като GSP. Имаше повече смисъл като враждуваха с Dillashaw да я направят тази битка. Стига да не правят четвърта битка с Cruz, към всичко останало имам интерес. Дано не му натрошат канчета като на BJ и компания. 

Link to comment

Cody No Love трябваше да им е златната кокошка, но нещата много бързо се промениха. Може и да не е свързано с пари, а просто Faber да е поредният, на когото му е трудно да стои встрани. Не съм много надъхан честно казано. Мач с TJ щеше да ок, но няма шанс да ни се случи скоро. 

Link to comment
1 hour ago, neshev said:

Дано не му натрошат канчета като на BJ и компания. 

 

 

Точно това ще стане. ММА не е за ветерани, тъжно, но факт. Юрая беше страхотен атлет, но от много години си плачеше за пенсия и е хубаво, че излезе. Поредният, който се е надъхал, че още става за нещо (или просто са му свършили парите и е решил да хване последно 20). Нищо добро не вярвам да излезе от това. 

 

Link to comment
Jack Bauer

Човека е голямо име, определено атрактивен боец, заслугите му към категориите в ниските килограми са просто неоспорими. Все още смятам Круз (въпреки безбройните му контузии) за номер едно BW в историята, Faber, безспорно е номер 2 - точно зад него (изобщо не знам какви бяха тия приказки по едно време че TJ бил най-великия BW...).

Но за бога, никога не е бил сред елита на най-добрите бойци, винаги е губил важните мачове, освен пенсионирането си. В предпоследния си мач се биеше преди CM Punk...

 

Помня че го слушах в шоуто на Helwani след този мач как обяви, че следващият ще му е последен, и се изкефих, защото няма да си отиде след серия позорни нокаути, каквото се очертаваше бъдещето му. Спечели си мача пред родната публика и се пенсионира славно. И сега отново... Убеден съм че още в първия си мач ще изяде пердаха, тоя младок срещу когото ще се бие изглежда корав.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Явно UFC ще използват Faber за хранилка.

 

Тъжно, но това е положението. Не са като Bellator да поддържат дивизия за ветерани, където да могат да отлепят.

Link to comment
  • 1 month later...

Епа Faber си взе битката. Simon вкара няколко добри удара, помисли се за неуязвим и си плати. Faber му вкара доста здраво кроше и после на земята беше достатъчно активен, че съдията да прекрати битката. Леко прибързано, но това е донякъде очаквано. Силен момент за Faber. Публиката и коментаторите се сцепиха, очаквам бързо, бързо да се опитат да го лансират за титлата.

Като говорим за лоши спирания, Herb Dean отново е в центъра на събитията. Не, че нямаше резон. Никога, като падаш на страни, не е добър знак, а и после като De Randemie тръгна да я удря на земята, нямаше някакъв убедителен отговор, но това не променя фактът, че Ladd си беше с всичкия си и беше готова да продължи. Много такива спирания му се натрупаха. Понякога ги оставя по-дълго, понякога ги спира рано, никаква последователност при него, а едно време го считаха за най-добрият рефер в света. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...