Jump to content

Bellator 221 "Chandler vs. Pitbull" - 11 май 2019


neshev

Recommended Posts

Като сравня този Main Card с този на UFC, Bellator са извадили доста по-интересните битки. Вярно е, че бразилските PPV-та винаги са с една идея по-слаби от американските, но с женките в ME и няколко бразилски легенди, нахвърлени из шоуто, не виждам как това PPV ще се продаде добре. Единствено Aldo vs. Volkovanski ме надъхва. Ще е луда битка, макар и Aldo да имаше здравословни проблеми в последните месеци.

Иначе в Bellator-ското шоу, главната атракция за мен е Lima срещу MVP. Нямам търпение най-накрая да разкрият MVP. Голямо бутане беше толкова години. 

Link to comment

Тук разбрах, че Чандлър и бразилчето си имат някакъв личен конфликт, така че би трябвало да е интересно. 

 

Иначе и аз съм на мнение, че Лима ще победи и обезличи МВП, който най - накрая ще срещне топ опонент. За Лима дори Рори Макдоналд каза, че е един от най-добрите, с които се е бил. А той се е бил с доста корави типове. 

Link to comment
Jack Bauer

ME - Две от най-големите имена в историята на Белатор, при това хора, които си имат личен конфликт. Очаквам мача да е лудница, няма да се учудя ако започнат яко да се млатят още в началото и да видим КО още в първи рунд. Според мен Chandler печели.

 

Относно MVP аз едно нещо не мога да разбера. Следя Bellator вече около 4 години. За това време MVP винаги когато се е бил, е бил представян като следващото голямо име, топ звездата, бъдещето на спорта и тн. Е как пък за 4 години той все още си остава "следващото голямо нещо". За 4 години хората правят брутална кариера и пари и се пенсионират. Може би е защото паралелно се опитва да се прави и на бокьор.

 

В началото и аз се бях хайпнал покрай него, но нещо вече не мога да го приема на сериозно. Особено предвид, че масово се е бил с анонимници. Единственото супер впечатляващо нещо от него беше как вдлъбна черепа на Cyborg(мъжката верия) и това беше преди три години. Та мисля че наистина тук ще се разбере струва ли наистина нещо,вече срещу сериозен утвърден опонент. И аз очаквам да бъде довършен

 

Jack Swager ще се бие срещу някакъв дебелак реднек тираджия. Дано да вземе победата, че ако тоя го нокаутира, направо трябва да подвива опашка като CM Punk...

 

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

MVP си го получи както очаквахме. Нищо чудно Лима да си върне титлата от Рори. 

 

Питбула с много впечатляваща победа отмъсти за брат си. Не очаквах Чандлър да загуби по такъв начин. 

 

 

Link to comment

Много големи битки се решиха след подобни удари. Ударят ли те по такъв начин зад ухото, няма много какво да направиш. Особено в MMA, с тези малки ръкавици и малко бойци могат правилно да парират. Все пак си мисля, че реферът прекрати нещата прекалено бързо. Говорим за битка, където се бият двама шампиона. Трябва да дадеш малко повече толеранс. Все пак се радвам за Patricio Freire. Голям боец е.


MVP беше разкрит за масите, но за всеки, който следи ММА, беше ясно, че това момче няма как да е голям боец. Още с битката срещу Daley се видя колко е бос в grappling-а, а и цялостният му стил, със сваления гард и поведение, все едно още се бие в точковите битки, е неприложим на това ниво. Но и Lima е много технично копеле. Как му засече крака, докато MVP беше в транзиция, и после го нокаутира, без да губи каквото и да е време. Класен е и за мен е фаворит да спечели GP-то, особено сега като Rory McDonald не е във форма.

Гледах битката на Swagger. Какво може да се каже. Опонентът му беше симпатичен, но изглеждаше като пълен аматьор. Swagger не знам от какъв зор не пусна захвата. Голямо леке и се надявам да го закрият и него скоро.

Link to comment
Jack Bauer

Chandler vs Pitbull - Както и очаквах, всичко завърши в първия рунд, даже малко разочароващо. И аз се надявах да е малко по-дълъг мача. Най-вероятн няма да видим реванш, Pitbull беше казал че сигурно ще оваканти титилата, за да може брат му да я вземе. Очаква Chandler много скоро пак да е шампион при висчки положения.

 

MVP vs Lima - от ранните моменти на мача MVP беше разкрит. Страхотен LIma, много добър финиш. И аз очаквам на финала да има реванш с Рори, каот този път с различен победител.

 

Jack Swagger - еми браво, победи месаря. Нека го пуснат скоро на някой по опитен HW и да видим дали ще му е толкова лесно да доминира. Това че не го пусна още в момента на предаване, беше много непрофесионално, колкото и да се оправдаваше на интервюто след мача. Както беше казал Sonnen преди време, в сходна ситуация след мача с Ortiz, ММА бойците следват правила, които се броят на пръсти, и едно от тях е да освободиш опонента си в момента когато е тапнал, защото иначе може да му нанесеш много трайни травми.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
The Olimpic Hero

Новият Top heel на Bellator!  "I can't hear you, is that all you got?"

 

 

               

Link to comment

Подценявате според мен MVP. Дъглас Лима е звяр и това, че Пейдж загуби от него, не го прави слаб боец.

 

Иначе съм съгласен, че хайпът на Майкъл Пейдж дойде в повече от реалните му възможности, но пък според мен това е показно как трябва да се гради един такъв боец.Много по-добре е така, отколкото да бъде пуснат още в първите си години и в мидкарда на някой силен боец и да бъде обезличен. UFC разполагат със страхотни таланти, които са на практика без капак популярност и никой не го е еня за тях, въпреки че са невероятни бойци. Просто тежките битки и непрекъснатото съревнование срещу равностойни противници не им дава да изпъкнат и изглеждат като средна ръка бойци. 

 

MVP може да е всякакъв, но пък ми е интересно да го гледам и със сигурност и за  напред ще ми е любопитно да му следя кариерата.  

 

Link to comment

Не е срамно да бъдеш обруган в стойка срещу Lima, въпреки че там уж се води амплоато на MVP.

Срамно е борец от ранга на Paul Daley да те прави своя кучка в продължителен период от време. Още тогава го разкриха като пълен ментак.

Принципно така се градят бойци, но се иска и малко предвидливост. Не може да буташ всеки клоун, който сваля гарда и се прави на велик. Същата работа с UFC и Sage. Пънеха се с него, ще го правят следващия GSP. Ама курец. Сега отиде при азиатците и там му ебаха путката майчина, та едва му отърваха лицето да не е крив за цял живот. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...