Jump to content

BWC TEDDY LONG STYLE EXTRAVAGANZA (любим tag team/ stable)


Metzgermeister

Recommended Posts

Metzgermeister

QsnfZ.jpg

 

Hold on there, playaz! След класациите за любими мачове от "Royal Rumble", любими музикални теми и любими ентранси е време да видим какво мислят ценнити путрибитили на БВЦ и по въпроса с отборите. Реших да не ограничавам класацията само до отбори от двама души или до групировки от трима или повече души. Да, нещата стават малко тегави, защото примерно The New Age Outlaws са били отбор и извън DX, а Bludgeon Brothers - извън The Wyatt Family, та аз лично разрешавам да се гласува както за тях като самостоятелен отбор, така и за самите стейбъли, към които са принадлежали, а същевременно Ролинс и Рейнс бяха отборни шампиони като част от Щит и макар че титлите не се защитаваха с freebird правилото, двамата не може да се каже, че са били самостоен отбор и така в моите очи отпадат от сметките. Има и групировки като DX, The Hart Foundation & The Ascension, които са били в един момент стейбъл, а впоследствие таг тийм или обратното. 

 

Окончателен вид на правилата: гласуването отново ще става на ЛС с цел по-малко спамене в самата тема и повече съспенс. Изпращате две класации - топ 10 таг тиймове и топ 10 стейбъли. Няма ограничение относно полове, може да гласувате и за женски отбори. Както и преди десето място носи 1 точка, а първо - 10. Можете да гласувате за всеки отбор, който е бил такъв поне един месец и съответно е бил фактор или в отборната дивизия, или в историите на която и да е федерация през годините. Давам ви срок за гласуване две седмици, т.е. до 15 май, 23:59 ч. Надявам се обявяването на резултатите да приключи във вторник, 21 май, в 20:00 ч.

 

Holla, holla!

 

Гласували до момента:

neshev

Metzgermeister

Laoch

Himler

THE ENEMY

BrockLesnar

koleda321

Huskarl

Radox

Rise of Thunder

batistaheel

damtiham

Brutalnia

Brock_Lesnar

Lemmon-714

Splin

 

 

Link to comment
nWoHulkster

В случай, че някой иска да се подсети за забравени отбори, предишната форумна класация за любим отбор е тук:

 

Link to comment

Гласувах, макар и да ми бе зор да ги докарам до 10 и сложих някои пълни джобъри

Link to comment
MainEventer

С отборите мога да се справя и да изпратя 10, но за стейбълите ми е много трудно. Не съм сигурен, че знам 10 стейбъла въобще и ще трябва да копвам от нета рандъм стейбъли, което само ще обърка класацията. В момента се сещам за четири :D 

Link to comment
koleda321

Едвам събрах 10 стейбъла, но успях. :D  Kaто минеш първите 4-5, за които сигурно всички се сещаме и ще гласуваме, след това е мъка, от кол и въже ги събираш. 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
Metzgermeister

Първоначално идеята беше класацията да бъде обща и да се гласува в една класация за стейбъли и таг тиймове, но след кратък размисъл и понеже още никой не беше гласувал, го промених да са две класации, защото има твърде много добри отбори и от двата вида за топ 10, а и един топ 20 би бил кошмарен за преброяване на гласовете. Учудвам се, че толкова хора се затрудняват да се сетят за прилични стейбъли извън обичайните заподозрени :D

 

 

Link to comment

Аз пък за стейбълите нямах никакви проблеми, обаче с отборите нещо се затруднявам.

Link to comment
YoTheReal

Би било по-добре да са топ 10 отбора и топ 5 стейбъла или направо топ 5 отбора и топ 5 стейбъла.

И аз ще се изпотя - че ще ги докарам, ще ги докарам, но ако трябва да се чудя кой да вкарам, се сети колко са ми любими.

Като цяло ги поразреждайте класациите, че от началото на годината ми се еба майката. :D

Link to comment
Metzgermeister

Аз лично пък изпитах затруднение да реша кои отбори да оставя извън класациите си, но ако наистина не можете да ги докарате до 10, пращайте, колкото можете. Идеята е да се включат максимален брой хора и всеки да подкрепи любимците си, за колкото и от тях се сеща и те да съберат максимум точки. Съгласете се, че поне е по-компромисен вариант, отколкото 20 събирани от кол и въже таг тийма от задължително двама души, като това го казвам, без да се опитвам да обиждам Фил :D

 

 

Link to comment
Metzgermeister

Въпреки че става двоен пост, използвам момента да ви напомня, че срокът за гласуване преполови и остават малко под 168 часа, за да пуснете своя вот. Към момента гласувалите сме дузина (още един път да използвам да благодаря на 11-те души, пратили ми класациите си), нека се опитаме да станем още една-две :beer: През годините многократно се е казвало и доказвало, че в БВЦ не цари демокрация, но точно в тези класации човек може спокойно да изрази мнението си без опасност от банани или ваканции в БАНево и прочее БАНанови републики :D Искаше ми се да можех да ви подкупя с голи снимки на Алекса Блис... или поне на Лимончето, но, уви, с такива не разполагам, така че подмолни тактики няма как да използвам :(

 

 

Link to comment
Metzgermeister

Последно напомняне - остават 48 часа до края на срока за гласуване и ако някой още мисли да даде вота си, сега му е времето. Хайде, хора, повечето от вас не гледат кеч от вчера и би трябвало да се сетят за 10 читави отбора и 10 свестни стейбъла от различните ери и федерации! :rolleyes:

 

 

Link to comment
Metzgermeister

И така, драги потребители, гласуването за любими отбори приключи и е време полека-лека да започна да обявявам резултатите. Активността беше по-слаба в сравнение с класацията за музики и миналата класация за отбори от 2008 г., но това го отдавам повече на пренасищането с класации във форума. Общо 15 от вас ми изпратиха своите класации, за което отново им благодаря и така всичките 16 души гласувахме за общо 55 таг тийма и 48 стейбъла, като Rise of Thunder ми изпрати класация само за таг тиймове, а Лимончето даде точките си на само 5 таг тийма и 5 стейбъла (не целя да ги соча с пръст, но съм длъжен да уточня, за да не почнат по-наблюдателните от вас да се чудят защо шикалкавя и не съм отчел гласовете на своя съгражданин в класацията за стейбъли и защо не се вижда кои отбори е класирал на по-ниските места единственият ни активен потребител от женски пол :D).

 

Мисля да започна първо с класацията на стейбълите, а после с тази на таг тиймовете. Понеже на по-ниските места има доста отбори с равен брой точки, отново ще има повече от един на едно място, но за да не се събират твърде много на една позиция, тези, които са получили гласове от повече потребители ще получат по-предна позиция от отборите със същия брой точки, но с по-малко на брой привърженици. Към името и резултата на всеки отбор ще прикрепям и снимка и кратък коментар за него с лека образователна цел.

 

 

31. League of Nations

qs1k3t.jpg

1 точка; #10 batistaheel

Макар и с двама шампиони в състава си, Лигата на нациите потъна в забвение и не успя да остави отпечатък в историята на WWE. Затова пък моят авер batistaheel ми изпрати класация, пълна с контроверсиални попълнения и така те все пак успяха да влязат в класацията.

 

31. Too Cool

too-cool.jpg

1 точка; #10 Himler

През по-голямата част от съществуването си този колоритен отбор се състои само от Scotty 2 Hotty и покойния Grandmaster Sexay, но през 1999 и 2000 г. любимият дебелак на форума от Атитюд Ерата в лицето на Rikishi също членува в отбора, което го прави стейбъл в този период.

 

30. The Mexicools

hqdefault.jpg

2 точки; #9 batistaheel

Ако питате мен, този позабравен стейбъл от Ruthless Agression ерата, състоящ се от Psicosis, Super Crazy и Juventud Guerrera, прилича повече на троица бояджии с тези странни екипи, но човекът, гласувал за него е решил да се изгаври :lol:

 

30. The Corporate Ministry

CorpMinistry_zpse4596fb7.0.jpg

2 точки; #9 koleda321

През първата половина на 1999 г. двата стейбъла The Corporation и Ministry of Darkness са в страховита вражда един с друг, довела до култови сегменти, но в ерата на plot twist-овете на Винс Русо е взето решение двамата лидери в лицето на Винс Макмеън и Гробаря да обединят хората си напук на всякаква логика и резултатът е по-скоро забравим. Оттам вероятно и ниската позиция в класацията.

 

30. Team Angle

Team-Angle.jpg

2 точки; #9 BrockLesnar

Още един титулуван стейбъл от Ruthless Agression ерата е този на Кърт Енгъл и неговите тогавашни протежета Чарли Хаас и Шелтън Бенджамин. Кърт и Шелтън направо не са мръднали оттогава на външен вид.

 

29. The Club

WDP1LHV.jpg

3 точки; #8 batistaheel

В днешно време Bullet Club е една от най-известните групировки в целия свят на кеча, но макар и AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson да са бивши негови членове и да се поздравяват с "too sweet" taunt, за мен тяхната колаборация в WWE е отделен стейбъл и реших да не сливам гласа за него с тези за отбора от NJPW.

 

29. King Booker's Court

latest?cb=20190121130955

3 точки; #8 Huskarl

През 2006 г. Букър Ти печели престижния турнир "King of the Ring" и развива нов гимик на надменен крал с наметало, скиптър и корона и дори проговаря с английски акцент, а впоследствие към него се присъединяват Уилям Ригъл и Финли, които с оглед на произхода си са свикнали с монархията в родните си Англия и Ирландия.

 

29. X Factor

hqdefault.jpg

3 точки; #8 Himler

Когато през 2019 г. човек чуе "X Factor", се сеща обикновено за музикалния риалити формат, но през вече далечната 2001 г. в мидкарда на WWF се подвизава триото на Човека спойлер X-Pac и неговите сподвижници Albert & Justin Credible.

 

29. The Million Dollar Corporation

Million_20Dollar_20Corporation.jpg

3 точки; #8 Laoch

След като легендата от Cartoon Era-та "The Million Dollar Man" Ted DiBiase прекратява активната си кариера като кечист след контузия в Япония, той се връща в WWF, където в средата на 90-те се цани като мениджър на най-различни кечисти, сред които самият Steve Austin.

 

28. Dungeon of Doom

maxresdefault.jpg

4 точки; #7 Radox

В средата на 90-те години някои от най-зловещите хийлове в WCW се съюзяват с цел да сложат край на Hulkamania. Макар и лидер на стейбъла да се води "The Taskmaster" Kevin Sullivan, може да се каже, че най-известният член на групировката е The Giant/ Big Show, който по онова време бива представян като син на André The Giant.

 

28. The Fabulous Freebirds

rs-230257-sc-09-9522dfe0eb56dfa5206d52cc

4 точки; #7 neshev

Предвождани от днешния сценарист в WWE Michael Hayes, The Fabulous Freebirds са вероятно най-старата групировка в тази класация, като формирането им става преди цели 40 години през 1979 г. Те са едни от първите кечисти, които са се сетили да използват ентранс музика при излизането си до ринга, което ги прави пионери в тази област.

 

27. The Dudley Boyz/ The Dudley Brothers

dudleys-ecw-2.jpg

4 точки; #8 Brock_Lesnar, #10 Splin

Когато човек чуе за The Dudley Boyz, обикновено се сеща само за Bubba Ray & D-Von, които са един от най-успешните таг тиймове за всички времена, но малцина знаят, че в ECW сем. Дъдли е многоброен стейбъл от очилати аутисти, част от които можете да видите на илюстративната снимка отгоре. За жалост единственият друг член, който се появява в WWF/E, е дребничкият Спайк Дъдли.

 

27. The Beautiful People

fp9VoWAT_400x400.jpg

#8 neshev, #10 Metzgermeister

Ето че дойде време и женското съсловие да се отчете с едно попълнение. В златните години на TNA женската дивизия бе доминирана от отбора на Angelina Love & Velvet Sky, към които впоследствие се присъединяват Madison Rayne & Lacey Von Erich, а в ранните години мениджър им е не друг, а самият Cute Kip (a.k.a. Billy Gunn).

 

26. Right to Censor

9c2ab20813995f2c4fbd282f32762795_crop_ex

5 точки; #6 Radox

След като през Атитюд Ерата WWF става жертва на нападки от страна на организации като Parents Television Council (PTC), че продуктът на компанията е станал прекалено неморален, Винс Макмеън им отговаря с този стейбъл, чиято цел е да превърне някои от най-контроверсиалните персонажи във федерацията от онова време в пародия на лицемерните си критици.

 

26. The New Breed (WWECW)

121161cb3b7505fe-600x338.jpg

5 точки; #6 batistaheel

Когато през 2006 г. WWE стартира новия си бранд "ECW", кръстен на някогашната федерация, ростърът се състои както от екстремисти ветерани от 90-те, така и от новобранци като членовете на този стейбъл в лицето на Kevin Thorne, CM Punk, Elijah Burke & Marcus Cor Von.

 

26. The Brood

1058903_1340435434331_full.jpg

5 точки; #6 BrockLesnar

Преди да се бетонират като един от най-успешните tag team-ове на Атитюд Ерата, през 1998-1999 г. Edge & Christian са протежета на вампира Gangrel в този култов готик стейбъл, който се появява сред пламъци, а лидерът му плюе изкуствена кръв при ентранса си.

 

25. oVe (Ohio Versus Everything)

latest?cb=20180105072319

6 точки; #5 Huskarl

Един от малкото активни понастоящем стейбъли в класацията, психарската шайка на Sami Callihan, Dave Crist, Jake Crist и наскоро присъединилия се Madman Fulton е сред атракциите на iMPACT Wrestling и често ни предлага хардкор мачове и ожесточени вражди.

 

Толкова за днес. Утре очаквайте следващите 10-15 места!

 

 

Link to comment
Metzgermeister

И така - време е за стейбълите, които сме класирали на 16-а до 24-а позиция (топ 15 ще го оставя за утре).

 

24. T&A

maxresdefault.jpg

7 точки; #4 Brock_Lesnar

Чудех се дали да приема гласа за този отбор, тъй като третото колело се пада мениджър, а не активен кечист, но все пак склоних. Името на стейбъла е амбивалентно и означава както "Test & Albert", така и "Tits & Ass". Дебютират през 2000 г., когато Албърт още не си е избръснал гърба, Тест е все още жив, лека му пръст, а Триш тепърва предстои да дебютира на ринга и да стане една от най-влиятелните и успели диви в историята на WWF/E.

 

24. La Familia

latest?cb=20181225054044

7 точки; #4 batistaheel

Малко преди началото на PG Eрата Edge и тогавашният главен мениджър на "Smackdown" Vicky Guerrero стават кейфейб двойка и се оженват в национален ефир. Острието използва пълничката и загоряла вдовица на Еди Гереро, за да се добере до световната титла и да я опази максимално дълго, като се стига дори дотам, че тя получава надгробен камък от прецакания Гробар, поради което прекарва в инвалидна количка месец-два (в WWE днес насилие над жени би било немислимо), но въпреки това остава вярна на съпруга си. Другите членове на тази групировка са племенника на Еди и Вики - Чаво, както и новобранците Кърт Хокинс и Зак Райдър, известни като The Edgeheads поради приликата си с лидера на стейбъла.

 

24. The McMahon-Helmsley Faction

maxresdefault.jpg

7 точки; #4 Radox

Подобно на Ла Фамилия The McMahon-Helmsley Faction се гради около chickenshit heel, който спи с властта, за да си запази позицията в компанията. Официалните членове на факцията са сем. Макмеън и DX, но те често биват подпомагани и от други хийлове. Интересното е, че в началото Винс и Шейн са против брака на Стефани с Трите Хикса, защото се случва, докато тя е пияна в деня на моминското си парти в Лас Вегас, но постепенно виждат светлината и прегръщат връзката им.

 

23. Raven's Flock/ Nest

FVntOs2.jpg

7 точки; #10 neshev, #8 THE ENEMY, #8  Splin

В края на 90-те години изгрява звездата на депресирания нихилист Raven, който рецитира промотата си, седнал в ъгъла и ги завършва с последните две строфи от поемата "Гарванът" на Едгар Алън По. Обикновено хората не обичат негативни хора, но в кеча всичко е възможно и в цели три федерации, а именно ECW, WCW и TNA, цели дузини кечисти биват омагьосани от харизмата му и го приемат за свой гуру.

 

23. The Radicalz

The_20Radicalz.jpg

7 точки; #9 Radox, #5 Brock_Lesnar, #4 Splin

Макар и квартетът Eddie Guerrero - Perry Saturn - Dean Malenko - Chris Benoit да са причината 7 фоот бонакът Kevin Nash да въведе термина "vanilla midget", окачествяващ скромен на ръст кечист с прилични умения на ринга, но слаба харизма, в днешно време и четиримата са със статут на легенди, а двама от тях и бивши световни шампиони, лека им пръст. Те се трансферират от WCW в WWF през 2000 г., когато виждат, че федерацията на Тед Търнър няма да я бъде вече.

 

22. Team Xtreme

d4vvoic-2e857d3c-3390-4e71-8904-c87ab786

8 точки; #3 Brock_Lesnar

"Кой не знае братята Харди, кой не е слушал за тях?", както би казал Ботев, ако беше жив днес и гледаше кеч. Заедно с Лита, която през 2000-2001 г. e легитимно гадже на Мат Харди, тримата стават един от най-паметните стейбъли, като огнената червенокоска не се страхува да си изцапа и тя ръцете на ринга и да изпълнява салта и други екстремни изпълнения.

 

22. Filthy Animals

maxresdefault.jpg

8 точки; #3 Splin

Тази позабравена групировка от късното WCW се формира през 1999 г. и оцелява до самия край на компанията през март, 2001 г. Сред членовете ѝ са Konnan, Eddie Guerrero и Rey Mysterio, който малко преди това е загубил маската си в мач коса срещу маска срещу Lex Luger - един момент, за който WWE със сигурност не желае да знаете, за да не бъде разбита аурата на маскирания лучадор днес. Ослепителната Torrie Wilson пък им е valet.

 

22. bWo (Blue World Order)

latest?cb=20150930051346

8 точки; #3 Himler

Като всяко голямо нещо в сферата на шоубизнеса nWo също е достатъчно успешно, че да породи свои имитации и пародии. ECW е дом на една от най-известните такива, в които се подвизават Hollywood Nova, Big Stevie Cool и The Blue Guy, като последният е по-известен като The Blue Meanie (на български вероятно най-правилният превод би бил "Синьото гаднярче" или "Синьото подлецче") и е безспорно един от най-гротескните кечисти в историята.

 

21. The Alliance

latest?cb=20091004200546

8 точки; #9 THE ENEMY, #5 BrockLesnar

Един от най-паметните моменти в историята на кеча е, когато Винс Макмеън откупува своите конкурентни федерации WCW и ECW и прибира по-голямата част от ростъра им. От кейфейб гледна точка обаче нещата стоят другояче и се оказва, че всъщност Шейн е купил WCW, а принцеската на тате - Стефани му е измъкнала под носа ECW, при което двамата се съюзяват в опит да закрият компанията на баща си. Към тях се присъединява и ценен коз в лицето на току-що търнналия хийл "Stone Cold" Steve Austin.

 

21. The Authority

maxresdefault.jpg

8 точки; #7 BrockLesnar, #7 Brutalnia

След дълги години на активен кечист, който ту е бил подпомаган, ту е бил репресиран от властта, Трите Хикса се озовава от другата страна и този път той поема ролята на злия шеф, който коли и беси неудобните му фейсове и закриля избраниците си Ренди Ортън и Сет Ролинс. По дяволите, дори Голямото червено чудовище Кейн надява костюм и вратовръзка и ни се представя в нова светлина.

 

21. The New Day

new-day-uproxx-e1527645917291.jpg

8 точки; #9 Laoch, #5 damtiham

Малцина си спомнят вече скромното начало на триото на Kofi Kingston, Big E & Xavier Woods, но първоначално те са генерични бейбифейсове, които просто пропагандират силата на позитивизма и гордостта от черния си произход. Едва после се превръщат в лигавите инфантили, хвърлящи палачинки и друсащи гюбеци, които познаваме днес, но е факт, че ако не бяха станали комедийни персонажи, щяха вероятно бързо да залязат. Въпреки вихрените си успехи в отборната дивизия и излъчването на световен шампион в лицето на Кофи обаче, БВЦ отказва да припознае тримата патладжани като групировка, заслужаваща да бъде в топ 20.

 

20. The Spirit Squad

spirit-squad.png

9 точки; #2 batistaheel

Този по-скоро cringy стейбъл от пет мъжки мажоретки, известни само с галените форми на малките си имена, сякаш няма да се запомни с нищо друго освен с враждата си с DX през 2006 г. и че дава тласък на кариерата на Долф Зиглър, който по онова време е известен с истинското си име Ники и се слива с останалите членове на отбора.

 

19. Team WWF

maxresdefault.jpg

10 точки; #1 Brock_Lesnar

Както вече споменах по-горе, през 2001 г. WWF започва кейфейб война за оцеляване срещу Алианса на WCW & ECW. С един глас, носещ 10 точки, Brock_Lesnar успява да класира армията на Винс на по-високо място от тази на Шейн и Стефани.

 

18. Aces & Eights

aces-eights-696x392.jpg

10 точки; #7 Metzgermeister, #5 Laoch

През 2012 г. факция от нинджи превзема TNA, а нейният президент дълго време остава в сянка, докато накрая не се разкрива, че това е именно Bully Ray, който благодарение на останалите членове на факцията се добира до световната титла, след като месеци наред се прави на бейбифейс и дори наебава щерката на Хълк Хоган - Брук.

 

17. Bullet Club

bullet-club.png

11 точки; #2 damtiham, #9 Splin

Една от най-многолюдните групировки в съвременния кеч, сменяща лидерите си като носни кърпички, Bullet Club все пак са донякъде наследници на nWo. В една паралелна вселена тази факция щеше да се развие в WWE и да видим стабилни сюжетни линии и вражди, но уви, нейният дом са Япония и индитата.

 

16. Straight Edge Society

13459660.jpg

14 точки; #3 Huskarl, #5 batistaheel

Класацията се получава доста куриозна с оглед на това, че вече стават три поредни позиции, заети от стейбъли, в които участва Luke Gallows :D Този обаче е най-стар и е времето, в което въпросният кечист започва да използва конкретния гимик, след като преди това беше изиграл първо фалшив Кейн с маска, перука и костюм като от 1997 г., а след това - аутиста Фестъс, който се преобразяваше в звяр под звуците на гонга. Лидер на Стрейт Едж обществото обаче си остава СМ Пънк, който започва вече да разгръща потенциала си, макар и с небръснати гърди и брада да прилича повече от всякога на запуснат квартален пияница, отколкото на духовно извисен гуру, лишен от пороци.

 

Очаквайте утре топ 15, в който вече няма отбори, които да делят една позиция и ще се натъкнете на някои изненади!

 

 

Link to comment
Brock_Lesnar

Странни вотове дотук. Моята класация се получава почти индивидуална и само аз си гласувам за голяма част от стейбълите. Но като цяло не съм фен на тия най-популярните nWo и D-Generation X - nWo ги знам като застаряващи кечисти и не съм фен на нито един от тях, а DX се лигавят прекалено много и също не ги харесвам. Малко ме изненадва, че за Team Xreme и Team WWF само аз съм гласувал - може би проблемът тук е, че тимът на WWF няма официално име като техните съперници The Alliance.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
HeaDMaKeR™

Чак сега в виждам тая тема, евала за тия дето са гласували за Рейвън!Един от най-подценените кечисти евър.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Поздравеления за добре оформената тема и за старанието. Краткото инфо за всеки стейбъл е много добър детайл, доста моменти си припомних.

 

П.С. Няма да отрази по никаквъ начин на класацията, но Bullet Club имат и един глас от мен на #9 позиция.

Link to comment
Metzgermeister

Време е да видим и кои стейбъли сме класирали на най-предните 15 места.

 

15. The Cabinet

latest?cb=20161229030447

14 точки; #7 Laoch, #8 koleda321, #4 Huskarl

Царуването като световен шампион на надменния мултимилионер JBL е едно от най-дългите в последните 20 години, но едва ли щеше да бъде възможно от кейфейб гледна точка, ако не бяха неговите сподвижници Orlando Jordan & The Basham Brothers.

 

14. Main Event Mafia

tna-main-event-mafia-kurt-angle.jpg

14 точки; #5 neshev, #6 Metzgermeister, #10 Laoch, #9 Brutalnia

Това безспорно е най-популярният стейбъл в историята на TNA и е причината да започна изобщо да гледам федерацията през 2008 г. Няколко години по-късно имаше и риюниън с нови членове като Magnus & Samoa Joe, но класическият състав определено е този на Kurt Angle, Sting, Kevin Nash, Booker T & Scott Steiner, които изиграват убедително ролята на ветерани, които не желаят да сдадат позициите си на младото настъпващо поколение кечисти като AJ Styles, Samoa Joe, Christopher Daniels и др.

 

13. 3MB

d418e-1510772359-800.jpg

#6 Himler, #1 batistaheel

Макар и след разпадането на триото Джиндер Махал да стана световен шампион, а Дрю Макинтайър понастоящем да е изграден main eventer, по време на съществуването си този стейбъл, който уж се водеше музикална група, но така и не чухме и една тяхна песен, беше синоним на "отбор джобъри" и за мен лично е доста нелепо, че се намира на толкова висока позиция, но и двамата гласували за него са му дали немалко точки, ако ще и да е било за ташака. Не знам за мен дали е по-голям шок, че са на толкова висока позиция или че Laoch, който е бесен марк на Джиндер, не го е включил в класацията си (тогава сигурно и до топ 10 щяха да го докарат :D).

 

12. Nation of Domination

The-Nation-of-Domination-tumblr.jpg

15 точки; #5 Metzgermeister, #10 BrockLesnar, #7 koleda321, #10 Radox, #10 Brutalnia, #9 Brock_Lesnar

Ето че е време да си дойдем на думата и да започнем с по-сериозните стейбъли. NoD се формира още през 1996 г. и включва кечисти от различни етноси и някой друг статист, но на следващата година, когато Crush & Savio Vega костват на лидера си Faarooq мач за световната титла срещу Гробаря, те биват изритани и стейбълът се превръща в расистска групировка, съставена изцяло от кечисти с афроамерикански произход. Сред тях в различни периоди от съществуването ѝ са D'Lo Brown, Kama Mustafa, Ahmed Johnson, Mark Henry и дори самият Rocky Maivia, който по онова време е търннал хийл и започва да се нарича The Rock и постепенно узурпира лидерската позиция.

 

11. The Corporation

6df64-1508011800-800.jpg

18 точки; #9 neshev, #8 Metzgermeister, #7 THE ENEMY, #8 Brutalnia, #5 Brock_Lesnar

След като горе имахме 3 поредни стейбъла с Luke Gallows сега имаме два поредни със Скалата, който от Шампиона на народа се превръща в Корпоративния шампион и като член на организацията на злия шеф г-н Макмеън прави първите си царувания със световната титла.

 

10. The Legacy

latest?cb=20090113202553

20 точки; #6 Laoch, #10 koleda321, #9 Huskarl, #7 batistaheel, #8 damtiham, #6 Brutalnia

В началото на PG Ерата Ренди Ортън взима под крилото си други двама потомствени кечисти в лицето на Cody Rhodes & Ted DiBiase и тримата гордо провъзгласяват, че не са като бащите си, защото са по-добри. За добро или за зло двамата младоци така и не успяха да надскочат мидкарда, а Дибиаси дори се пенсионира от кеча. Предстои да видим дали Коуди ще стане нещо повече в AEW. Другите двама членове Ману и Сим Снука пък никой не ги и помни.

 

9. The Wyatt Family

wyatt-family-696x392.jpg

27 точки; #7 Himler, #1 Huskarl, #5 Radox, #4 damtiham

Малцина можеха да се похвалят, че са успели да разшифроват загадъчните промота на лидера Bray Wyatt, но е факт, че и четиримата брадати членове на стейбъла успяха малко или много да станат over с публиката - Брей има царуване със световната титла зад гърба си, Харпър и Роуън, макар и за кратко, станаха стабилен отбор след отделянето си от бившия си ментор, а Броун Строуман е една от най-големите звезди в компанията днес.

 

8. The Hart Foundation

a3f61-15496490817333-800.jpg

29 точки; #4 Metzgermeister, #5 THE ENEMY, #5 Himler, #8 BrockLesnar, #5 koleda321, #10 Brock_Lesnar

През по-голямата част от съществуването си The Hart Foundation е таг тийм, съставен от Bret Hart & Jim Neidhart. През 1997 г. обаче двамата се обединяват с брата на Брет - Оуен, а също и с "The British Bulldog" Davey Boy Smith, който също както Джим Найдхарт е женен за една от сестрите на братята Харт. Петият член е Brian Pillman, който не е част от семейството, но е бил трениран от Stu Hart. Петимата започват гръмки антиамерикански изказвания и враждуват с американските топ бейбифейсове "Stone Cold" Steve Austin, The Undertaker & Shawn Michaels.

 

7. Ministry of Darkness

20151103_MinistryOfDarkness_Thumbnail.jp

34 точки; #3 Metzgermeister, #10 THE ENEMY, #7 Huskarl, #1 Radox, #9 damtiham, #2 Lemmon-714

На пръв поглед Edge & Christian & The Acolytes са два отбора, които нямат много общо като образи, но и едните, и другите са били част от култовия стейбъл на Гробаря през 1998-1999 г. Този период на Тейкър не се слави със силни мачове, а на всичкото отгоре е и единственият период от кариерата му, в който бяга от опонентите си и оставя последователите си да операт пешкира. Майната му на това обаче - за няма и година от своето съществуване сатанинската групировка ни дава едни от най-култовите сегменти в историята на кеча, включващи отвличания, жертвоприношения и ритуали.

 

6. The Four Horsemen

fourhorsemen.jpg

43 точки; #3 neshev, #3 THE ENEMY, #2 Himler, #2 koleda321, #2 Splin

Ето го и втория най-стар стейбъл в класацията, който се формира в средата на 80-те години и се разпада окончателно някъде около 2000 г. Доста хора са били част от него през годините, но единствената константа винаги са били Ric Flair & Arn Anderson. А по-интересното е, че Радикалите дори не е първият отбор, в който Крис Беноа и Дийн Маленко се бият рамо до рамо, защото преди това двамата са били Конници.

 

5. The Shield

The-Shield.jpg

54 точки; #1 neshev, #9 Metzgermeister, #6 THE ENEMY, #4 BrockLesnar, #6 koleda321, #6 Huskarl, #10 damtiham, #2 Brutalnia, #5 Lemmon-714, #7 Splin

Едва ли един топ 5 на любими стейбъли може да мине без най-успешното трио през последното десетилетие. За разлика от много други в класацията Ролинс, Амброуз и Рейнс са доказали, че са силни не само заедно, но и поотделно, като всеки от тях може да се похвали с царувания не само с мидкард титлите, но и със световната или вселенската титла.

 

4. The Nexus

WWE-Nexus-600x338.jpg

58 точки; #4 Laoch, #2 BrockLesnar, #2 Huskarl, #3 batistaheel, #3 damtiham, #5 Brutalnia, #7 Brock_Lesnar, #4 Lemmon-714

Онзи юнски понеделник на 2010 г. се превръща в един от най-паметните завършеци на "RAW" в историята, когато осмината новобранци от първия състезателен сезон на "NXT" се появяват, предвождани от победителя Уейд Барет и прекъсват главния мач между СМ Пънк и Джон Сина, като пребиват двамата кечисти и коментатора Кинг, душат конферансието Джъстин Робъртс с вратовръзката му и разглобяват ринга. Мен лично тази вечер ме върна обратно в Атитюд Ерата, но истината е, че след първия си месец групировката взе да губи инерция и системно да бъде погребвана от останалия ростър, ако ще и самия Сина да става неин член след един загубен мач, затова за мен е пълен шок, че са в топ 5, и то пред Щит, но това сте решили вие, така че съм длъжен да се съглася. Към днешна дата единственият от оригиналния състав, който е утвърдена звезда, е Даниъл Браян, чийто престой в нея се свежда до само един ден, тъй като бива уволнен заради онзи скандал с вратовръзката. Пънк и Сина не ги броя, защото са били шампиони и преди да станат членове на Нексъс.

 

3. Evolution

960.jpg

82 точки; #6 neshev, #2 Laoch, #4 THE ENEMY, #4 Himler, #4 koleda321, #2 Radox, #6 damtiham, #1 Brutalnia, #2 Brock_Lesnar, #3 Lemmon-714, #6 Splin

Както подсказва и името на стейбъла, в него членуват един ветеран, една утвърдена актуална звезда и две бъдещи такива, които предстои да достигнат потенциала си. За мен лично успеха на този отбор се дължи до голяма степен на това, че след разпадането му Трите Хикса склонява да захвърли за момент лопатата и да легне и на Ортън, и на Батиста, с което да помогне и на двамата да започнат първите си царувания като световни шампиони съответно през 2004 и 2005 г. Ренди и до ден-днешен си остава най-младият световен шампион в историята на компанията, а нагруханото Животно получава не само първата си световна титла, но и своя "Кечмания" момент.

 

2. Degeneration X

DX.jpg

91 точки; #4 neshev, #1 Metzgermeister, #1 Laoch, #2 THE ENEMY, #9 Himler, #3 BrockLesnar, #3 koleda321, #10 Huskarl, #8 Radox, #1 damtiham, #4 Brutalnia, #1 Lemmon-714, #5 Splin

Дегенератите може да са вулгарни и инфантилни, но са ни дали безброй забавни сегменти и вражди през всичките си инкарнации (е, може би, не всички, защото онзи сегмент с Хорнсуогъл и малките хора отпреди десетина години си беше дропец), та Атитюд Ерата (и не само тя) нямаше да бъде същата без тях. А ако не сте съгласни с тях, те със сигурност имат две думи за вас :D

 

1. nWo (New World Order)

7d00c-1518710232-800.jpg

96 точки; #2 neshev, #2 Metzgermeister, #3 Laoch, #1 THE ENEMY, #1 Himler, #1 BrockLesnar, #1 koleda321, #3 Radox, #7 damtiham, #3 Brutalnia, #1 Splin

Едва ли за някого е изненада, че НеСеРе, както го бяха превели навремето от бТВ (още малко "Запек" да ги бяха кръстили :dry:) заемат първото място. Все пак, ако не бяха те, кечът можеше и сега да не е излязъл от Картун Ерата.

 

В действителност преди намесата на потребителя Splin разликата между първите две места беше едва една точица. Не знам какви са вашите впечатления от класацията, но аз лично съм доволен, че проведох това допитване. Утре очаквайте и най-задните места от класацията на таг тиймовете!

 

 

Link to comment

Доста групировки, за които не ми мина през ума. Някои са кажи-речи еднодневки, а други съм ги вкарал в отборната класация.

Баче Ric отново е сдал багажа, тъй че ще споделя този момент, който винаги ме изпълва, докато го гледам.
 

 

Link to comment
Brock_Lesnar

За The Shield не съм гласувал, поправи го. Иначе очаквани стейбъли на върха.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
Metzgermeister
15 minutes ago, Brock_Lesnar said:

За The Shield не съм гласувал, поправи го. Иначе очаквани стейбъли на върха.

 

Прав си, съжалявам за грешката. Ако не се лъжа, ти си беше поправял класациите, та оттам може да е възникнало недоразумението.

 

Иначе сега се сетих, че независимо дали бяха спечелили DX или nWo, победител все пак щеше да бъде

Spoiler

егс пак 🥇:ninja:, защото той е членувал и в двата стейбъла.

 

 

 

Link to comment

Страхотна класация се получава за момента. Представянето също е много силно. @Metzgermeister, поздравления за готината идея с кратките описания. Оригинално е, пък и успява да придаде повече тежест на класираните.

 

Челните места бяха ясни, но поставените под тези номера са съвсем заслужено там. Изненадаха ме някои попадения като 3MB и The Spirit Squad, но пък защо не. Според мен не е важно нито колко титли и мачове си спечелил, нито колко време си се задържал на екран, а каква представа у феновете си оставил. В крайна сметка DX нямаше да са толкова яки през 2006-а, ако ги нямаше The Spirit Squad. А 3MB винаги са били по-забавни от разни псевдокомедийки като The New Day, въпреки че бяха джобъри.

 

Предполагам, че и в отборната класация ще има интересни участници. Да видим как ще се получи.

Link to comment

Защо моите гласове не са зачетени, дори и да не отгаварят на условията, за което се съмнявам, можеше поне да ми кажеш да си редактирам класацията

Link to comment
batistaheel
4 hours ago, Huskarl said:

Предполагам, че и в отборната класация ще има интересни участници.

 

Можеш да си сигурен в това, аз съм се погрижил. :D 

@Metzgermeister, видя ли на хората им харесват групировките, за които съм гласувал. :D 

Аз доста съм изненадан, че не само аз съм гласувал за The Nexus. Пълен култ е, че този джобърски стейбъл е на четвърта позиция. :lol: Иначе бях сигурен, че DX и nWo ще са на челните места. 

Link to comment
Metzgermeister
44 minutes ago, Bobotsi said:

Защо моите гласове не са зачетени, дори и да не отгаварят на условията, за което се съмнявам, можеше поне да ми кажеш да си редактирам класацията

 

Вече не помня, но още първия ден ми беше писал, за да ме питаш нещо относно правилата, а после ми се губи прати ли ми класация или не. Във всеки случай съм трил съобщения, за да освободя място в почти напълно пълната си кутия и твоите явно са били сред тях. Честно казано, и на мен ми просветна по едно време лампичка, защо си първият, който ми прати лично, а после не си пратил класация. Явно си и аз съм я изтрил, за което съжалявам, не е било нарочно :( Не знам дали твоите гласове нямаше да повлияят на топ 5. Друга опция е да ми пратиш отново класация за таг тиймове до утре на обяд, за да ти се реванширам, докато още не съм започнал да ги обявявам.

 

 

Link to comment
Metzgermeister

Тъй като Bobotsi не ми изпрати класация до днес на обяд, време е да започнем и с таг тиймовете, за да не бавим топката. Последните места се заемат от доста отбори с равни резултати, така че днес ще видим 19-те отбора, получили най-малко точки, но все пак успели да се доберат до класацията.

 

33. Batista & Eddie Guerrero

Eddie-Guerrero-and-Batista.jpg

1 точка; #10 Brock_Lesnar

Чудех се дали да приема вота за тези двамата, но все пак склоних, макар и да не са били отбор цял месец, но да са имали серия мачове срещу MNM и дори да са се били за титлите.

 

33. The Singh Brothers

tumblr_op3470Ro3z1rg89a6o1_640.png

1 точкa; #10 batistaheel

Макар и в WWE да са просто двама джобъри, които ядат бой вместо своя сънародник Джиндер Махал, Сунил и Самир са печелили немалко титли по индитата.

 

33. Haku & Rikishi

haku.png

1 точкa; #10 Radox

Този отбор от късната Атитюд Ера се формира в началото на 2001 г. и не просъществува дълго, тъй като Rikishi се контузва, а явно после плановете за тях са се изменили.

 

33. Kane & X-Pac

ThoughtfulShoddyGoral-size_restricted.gi

1 точкa; #10 koleda321

Това е единственият отбор, на който слагам гиф вместо снимка, защото винаги ме е кефела комбинацията между пироефектите на ДХ и Кейн, който си е направо неофициален член на стейбъла през 1999 г. Двамата го играят най-добри приятели и дори печелят отборните титли, но един съдбовен ден Човека спойлер търнва на Голямата червена машина и му отмъква гаджето Тори, с което стартира люта вражда помежду им.

 

33. Public Enemy

Public_Enemy_bio.jpg

1 точкa; #10 THE ENEMY

Отборът на покойните Johnny Grunge & Rocco Rock обича най-много две неща - хип хопа и да тръшка хора през маси, като второто го правят доста преди Братята Дъдли. Подвизавали са се и в трите големи федерации от втората половина на 90-те и май най-накрая разбрахме откъде е взел никът си човекът, гласувал за тях.

 

32. Booker T & Goldust

latest?cb=20120519192742

2 точки; #9 Huskarl

Култов и незабравим отбор от началото на Ruthless Agression ерата, Букър и Голди са комедиен отбор, състоящ се от двама наглед несъвместими кечисти, който определено може да научи днешните такива как да не накарат хората да въртят очи, докато ги гледат.

 

32. Tyson Kidd and Cesaro

latest?cb=20161220155437

2 точки; #9 Himler

Този отбор не е от толкова отдавна и въпреки атлетичните си членове едва ли го помнят много хора. Аз лично обаче помня епизод на "Total Divas", където Наталия ревнуваше съпруга си от съотборника му, защото прекарват твърде много време заедно и все за него говори :D

 

32. Breezango

latest?cb=20170724054112

2 точки; #9 batistaheel

Дуото на Тайлър Брийз и Фанданго може да е леко педалско, но човек не може да отрече, че двамата метросексуални кечисти определено доставяха с "Fashion Police" сегментите си.

 

32. Y2AJ

chris-jericho-3.jpg

2 точки; #9 Brock_Lesnar

И този отбор не просъществува пълен месец, тъй като Джерико търнва на Стайлс, но реших да го приема, още повече че има собствено название и дори мърчандайз, както се вижда от снимката.

 

31. Seth Rollins and Dean Ambrose

RAW-Tag-Team-champions-Seth-Rollins-and-

3 точки; #8 Brutalnia

Бях казал, че няма да приемам отбори, които са били част от стейбъли, но през 2017 г. читав риюниън на Щит така и няма заради здравословните проблеми на Рейнс, а отборът на Амброуз и Ролинс си съществува практически самостойно и двамата излизат със собствените си музики и без жилетките. Поради това успяват да се вместят в критериите.

 

31. Ink, Inc.

latest?cb=20100615203547

3 точки; #8 Rise of Thunder

Време е и за първия отбор от TNA в класацията, който е бил и стейбъл, и таг тийм. Е, приемам версията без тяхното valet Toxxin. Името на отбора е каламбур и идва от множеството татуировки по кожите на двамата членове, които са приятелят от детство на братята Харди - Шанън Мур и бившият войник Джеси Нийл.

 

30. The Miz & John Morrison

8781034.jpg

4 точки; #7 Laoch

Учудвам се, че този отбор получава само един глас, тъй като беше едно от малкото хубави неща в ранната PG Ера, а и интернет шоуто им "The Dirt Sheet", което беше качвано всяка седмица на wwe.com, им билдваше допълнително образите и аз лично не го пропусках.

 

30. 3-Minute Warning

3-minute-warning.jpg

4 точки; #7 batistaheel

Преди да се превърне в Самоанския Булдозер Умага, гражданинът Еди Фату се подвизава като Джамал в този позабравен отбор от Ruthless Agression ерата заедно с братовчед си Роузи. И двамата вече не са сред живите.

 

30. John Cena & Shawn Michaels

003.jpg

4 точки; #7 Brutalnia

През 2007 г. Гробаря печели кралското меле и избира да се бие на "Кечмания" за титлата в тежка категория срещу Батиста, а Шон Майкълс като последен елиминиран успява да получи мач срещу шампиона на WWE Джон Сина. Междувременно обаче от компанията решават да се изгаврят с тях и да ги направят отбор. Въпреки слабата комуникация помежду им двамата все пак печелят титите и остават отбор доста по-дълго от очакваното.

 

29. MNM

latest?cb=20130415042527

5 точки; #6 damtiham

Макар че името на този отбор се състои от инициалите на Морисън, Найтро и Мелина, пластичната латина е по-скоро мениджър, отколкото биещ се член на отбора, затова склоних да го включа в тази класация, още повече че е на дъното.

 

29. Titus Worldwide

latest?cb=20171130182616

5 точки; #6 batistaheel

И този отбор е бил както таг тийм, така и стейбъл, затова приех версията, състояща се само от спънатия лидер Titus O'Neil и подвижния му събрат по цвят на кожата Apollo Crews.

 

29. Enzo & Cass

Screen-Shot-2017-07-13-at-12.42.21-PM.pn

5 точки; #6 Laoch

Харизматичният тандем на Ензо и Кас се оказа твърде sawft и така и не успя нито да спечели титлите, нито да се добере до по-висока позиция в класацията, затова пък ни остави наложилия се БВЦ-изъм "7 фоот бонак".

 

28. #DIY

20161206_NXT_Tagteam--a5c21cd19f1983cbc0

6 точки; #5 Rise of Thunder

Отборът на Гаргано и Чампа, които ту се разделят, ту се събират, може да е пет звезди по скалата на Мелцер, но се добира едва до 26-о място в сърцето на БВЦ.

 

27. The Usos

the-usos.jpg

6 точки; #10 neshev, #9 Laoch, #8 Huskarl

Двамата близнаци синове на Ракиши са един от най-дълго съществуващите отбори в днешния ростър и имат немалко царувания с отборните титли зад гърба си, но в БВЦ не се радват на същата любов като баща си.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...