Jump to content

Любим Entrance

UNDERTAKER*

Recommended Posts

UNDERTAKER*

Повлиян от класацията на @Lemmon-714 за любима музика, реших, че ще е яко да направим една такава и за любим entrance. Имало е доста надъхващи и оригинални излизания през годините и вече съм почти готов с моя топ 5. Пращайте вашите на ЛС, няма ограничения за федерации и период. Трябва да изберете топ 5. Краен срок - неделя, 23 часа. Мостра :):

Конкретен ентранс на даден кечист на определено шоу или ентранс най-общо на някой кечист?

Първото би било по-интересно, според мен.

UNDERTAKER*

Еее конкретен ентранс на конкретно шоу естествено :). Общ би било доста безинтересно.

То мислех, че се подразбира, но сега като се замисля, май нямаше да е лошо да го упомена в първия пост. 10x за remark-a.

UNDERTAKER*

За съжаление, поради ниската активност (само читирима гласували:D), съставянето на класация отпада. Благодаря на тези, които ми пратиха ентранси, но сори момчета :( . Все пак темата остава, така че някой ако има любим ентранс може да сподели. Ето един, който според мен е от най-епичните (ако не и най) предвид историята, заради която се стигна до този мач. Като се замисля това е може би един от първите на WrestleMania с по-специална хореография.

https://youtu.be/UJfGyEeta6s

20 минути по-късно с кариерата на Уаят беше на практика свършено. :D Но ентрансът е веднъж.

WrestleMania:

NXT TakeOver

Weekly Shows:

Марк на годината (2017); (2018).

Джонката имаше един забавен, при който цялата рампа се спусна надолу от тавана. Мисля че беше на Royal Rumble 2006.

35izpu1.jpg

Нещо което веднага изникна в съзнанието ми като видях темата. Безспорен личен номер едно. Едва ли някога ще станем отново свидетели на подобна атмосфера на кеч събитие.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...