nWoHulkster Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Тазгодишните участници в турнира: Dragon Lee Taiji Ishimori Sho Yoh BUSHI Shingo Takagi Will Ospreay Ryusuke Taguchi El Desperado TAKA Michinoku Fiip Gordon Robbie Eagles Jonathan Gresham Bandido Rocky Romero Yoshinobu Kanemaru Marty Scurll Titan Tiger Mask IV X (El Phantasmo) Предишните BOSJ победители: 1994 - Jushin Thunder Liger 1995 - Wild Pegasus (Chris Benoit) 1996 - Black Tiger II (Eddie Guerrero) 1997 - El Samurai 1998 - Koji Kanemoto 1999 - Kendo Kashin 2000 - Tatsuhito Takaiwa 2001 - Jushin Thunder Liger [2] 2002 - Koji Kanemoto [2] 2003 - Masahito Kakihara 2004 - Tiger Mask IV 2005 - Tiger Mask IV [2] 2006 - Minoru 2007 - Milano Collection AT 2008 - Wataru Inoue 2009 - Koji Kanemoto [3] 2010 - Prince Devitt (Finn Balor) 2011 - Kota Ibushi 2012 - Ryusuke Taguchi 2013 - Prince Devitt [2] 2014 - Ricochet 2015 - KUSHIDA 2016 - Will Ospreay 2017 - KUSHIDA [2] 2018 - Hiromu Takahashi Link to comment
Bobotsi Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Разпределението на участниците по блоковете: Block A TAKA Michinoku Titan Yoshinobu Kanemaru Marty Scurll Jonathan Gresham SHO Shingo Takagi Tiger Mask Taiji Ishimori Dragon Lee (IWGP Junior Heavyweight Champion) Block B Robbie Eagles Flip Gordon El Desperado Bandido El Phantasmo Will Ospreay BUSHI Ryusuke Taguchi YOH Rocky Romero Link to comment
nWoHulkster Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 На 5-ти юни в Sumo Hall за IWGP US Heavyweight титлата. Juice Robinson (c) vs. Jon Moxley. На същото шоу ще бъде финала на BOSJ турнира и завръщането на Tanahashi vs. Jay White. Link to comment
Yulian Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Spoiler Финалът на Best of the Super Jr. 26 е ясен - Will Ospreay ще се изправи срещу Shingo Takagi. Link to comment
Bobotsi Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 5 minutes ago, Yulian said: Hide contents Финалът на Best of the Super Jr. 26 е ясен - Will Ospreay ще се изправи срещу Shingo Takagi. Spoiler Will Osprey ще победи и по-късно ще докопа и junior титлата, гарантирам. Оправи снимката, защото си сложил Rysuke Taguchi вместо Takagi. Link to comment
Yulian Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 1 minute ago, Bobotsi said: Spoiler Оправи снимката, защото си сложил Rysuke Taguchi вместо Takagi. Опа-а Набързо я намерих в нета, въобще не обърнах внимание. Link to comment
Laoch Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 НЯМА ЛЪЖА, НЯМА ИЗМАМА! ДЖОН МОКСЛИ Е ШАМПИОН НА ЩАТИТЕ! Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
Bobotsi Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Spoiler Will Osprey e победител в BOSJ 26! Link to comment
Rainmaker Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Нереален финал между Shingo и Ospreay. Още в самия момент, когато станаха ясни финалистите, бях убеден, че това ще е един от топ сблъсъците на годината - и да, лично за мен е мачът на 2019 към момента. Просто всичко беше pace-нато и изпълнено перфектно, изключително добри преходи от ход на ход, като финалните минути най-вече бяха истинско зрелище, а е излишно да споменавам и ненормалните spot-ове като apron Oscutter-а. Shingo за отрицателно време успя да се превърне в един от любимите ми кечисти за гледане - има един от най-добрите арсенали в кеча, а и офанзивата му е повече от брутална. И макар и да ми се искаше да спечели тук и впоследствие да направи доминантен reign с junior пояса, разбирам и доводите за победата на Ospreay. Все пак той е абсолютното лице на junior-ите и е логично да искат да направи последен reign с титлата, а за Shingo е ясно, че в дългосрочен план няма място в дивизията. Действително единствената причина да бъде представян като junior кечист, е липсата на Hiromu и с евентуалното му завръщане съвсем спокойно може да транзитира към heavyweight-ите. Да се надяваме, че и двамата ще намерят място в line-up-а за G1. Moxley срещу Robinson се получи малко по-добре, отколкото очаквах. Първият изглеждаше силно с новия attire и офанзивата му не ми се стори толкова зле, колкото беше в WWE. Има още доста над какво да работи, особено над интензитета си, но този мач е едно добро начало. Едва ли някой е очаквал, че ще jobb-не в дебютния си мач, така че и победата лично на мен не ми дойде като изненада. Гледах почти целия турнир, като тези дни ще наваксам с топ мачовете от последните няколко шоута. Като цяло най-доброто издание на BOSJ, което съм виждал. Дори и вторият блок, който не ми изглеждаше особено силен, успя да представи някои зверски мачове като Romero-Phantasmo или Ospreay-Bandido. Бих отличил най-вече Ospreay и Romero, който тази година направи изненадващо силен run. Първият блок от самото начало беше ясно, че се взима от Shingo, нямаше слабо от него, като особено мачовете му срещу SHO и Dragon Lee бяха top stuff. Link to comment
gboy Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Моксли срещу Робинсън беше хубав мач, даже много хубав. Мокс си личи, че се кефи на всичко, което прави на рина. Истината е обаче, че просто беше засенчено всичко от зверският МЕ. Shingo и Ospreay се смляха от бой пичовете и направиха много силна заявка за мач на годината. Ще ми е много интересно да видя как ще успеят където и да било да направят по-добър двубой от този. И като психология беше изпипан, и като екшън, и като спотове, и всичко. Така не помня от кога не съм се кефил на кеч мач. Instant classic . Каквото и да си говорим, откъм in-ring умения в Япония са на светлинни години пред всички останали. Много харесвам Луча либре, харесвам и американския кеч, обаче просто това, което се случва на изток, е на друго ниво. Link to comment
koleda321 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 От NJPW очевидно четат БВЦ, защото казах, че най-умното, което AEW може да направят е да пушнат Ambrose/Moxley! Владея го букинга! Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Страхотен дебют на Jon Moxley в NJPW. Този мач имаше единствената цел да покаже, че Moxley в момента е най-голямата кеч звезда извън WWE. Всичко се отнасяше до Моxley тук и през целия мач той пребиваше по брутален начин Juice Robinson, и накрая си го победи с, ще нарека финишъра подобрен/Super Dirty Deeds. Moxley определено направи много добро впечатление, беше доволно различен от WWE - по-надъхан, по-брутален, абсолютно свободен да прави това, което иска, с нова музика, която му отива и с нов wrestling attire. Трябва да се отбележи и, че беше супер over сред японската публика. Може да се каже, че Moxley с този мач започна да преборва критиците си, които имаха съмнения в кеч качествата му на ринга. Определено много силно начало на ринга на Jon Moxley извън WWE. Link to comment
Yulian Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Много добро издание на BOSJ. Имаше много качествени мачове. Не всеки бе истинска класика, но определено имаше някои солидни сблъсъци между млади, талантливи и надъхани кечисти. Booking-а ми хареса, не мисля че имаше грешни решения. Може би Ospreay не трябваше да пада от Eagles, за друго не мога да се оплача. Ето и коментара ми за последният, финален ден от BOSJ: Jay White и Tanahashi бе добър мач. Добре го направиха. Едва ли ще е мач, който ще запомня, но определено имаше драма до самият край, а като споменах думата "край", то краят на мача бе много интересно замислен. В крайна сметка по-младият спечели. White се опитват да го изградят като "The Next Big Thing", дори мисля че беше световен шампион /няколко месеца не гледах активно кеч и не знам много как са били нещата/, но като фен на Tanahashi не ми харесва как го джобят. Все пак от години е във федерацията и бих казал ,че е разбираемо да падне от по-младите. Страшно як дебют на Jon Moxley! Първият му мач след като напусна WWE е впечатляващ и си личи, че това не е същият човек. Вече работи с желание и удоволствието се изписва по лицето му. Беше много мотивиран и се постара да направи този мач колкото се може по-добър. Juice Robinson също ми направи впечатление, макар че малко бочна някои спотове, но като цяло и той си свърши добре работата. Иска ми се да видя още един мач между двамата. Лично за мен Csonka малко е вдигнал оценката. За мен този мач е 4.25. Малко off-topic, тъй като не е пряко свързано с този мач, но разбрах че Suzuki е предизвикал Moxley. Ако реално такъв мач между двамата се сътсои, то той ще е брутален. Представям си какво ще е, ако са в NO DQ мач. Main Event-а, както и се очакваше, бе феноменален! Ospreay през последната една година показа огромен израстък и за пореден път оправда очакванията. Същото може и да се каже за Shingo, който за пореден път бе на ниво, макар че този път му се наложи да загуби. Тепърва ще видим най-доброто и от двамата. Мачът наистина заслужава пет звезди. Имаше топ моменти, имаше драма, публиката се наслаждаваше и въобще всичко бе перфектно. Истинска наслада за окото на всеки един кеч фен. Тези дни мисля пак да го изгледам. It's just THAT good! HM: Bandido - Ospreay; Ospreay - Eagles; Dragon Lee - Shingo Takagi; SHO - Shingo Takagi; El Phantasmo - Rocky Romero; Rocky Romero - Will Ospreay Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.