Jump to content

UFC 236 "Holloway vs. Poirier 2" - 13 април 2019


neshev

Recommended Posts

Много вълнуващи са двата главни мача на пръв поглед. 

 

Холоуей показа огромно израстване през последните години и в момента е един много атрактивен за гледане боец. Интересно ще ми е да го видя в горната категория, където е пълно с изроди, но и той определено има какво да предложи. Тук по - малкото сваляне на килограми също ще е плюс. Пойрие също е качествен боец и направи поредица добри мачове срещу корави бойци. Според мен обаче хаваецът има повече оръжия в арсенала си и като цяло е по - качественият от двамата. Така че очаквам победа за Макс. 

 

Гастелум срещу Адесаня очаквам също да предложи интересни моменти. Според мен мексиканеца доста го подценяват и това може да му помогне. Адесаня има възможностите, но не трябва да прави грешките, които един Дарън Тил направи, защото и него ще приземят болезнено. 

 

Link to comment

Стана му навик на Holloway да печели битките, като изяжда най-добрите удари на противника, но продължава да е в лицето им пет рунда. Тук видя доста зор, защото Poirier го нараняваше с почти всеки удар, което тотално обърка плана на Max. Съмнявам се след тази битка да е същият. Вижда се, че брадата му заслабва с всеки удар и, ако не промени драстично стила си, ще бере тегло и занапред. Радвам се за Poirier. Заслужена победа и впечатляваща серия натрупа. Няколко месеца възстановяване и Khabib да се готви, защото и той излезе като пълен мишок. Не може да се жалваш Conor как блокирал дивизията, а после да ми говориш за битки с GSP и да ми се правиш на ощипана мома.

Gastelum е изключително кораво копеле, но Adesanya технически е на друго ниво от него. Въпреки това не разбирам защо му надуват балона толкова. Adesanya не е Jones. Jones е най-добрият боец, който съм гледал, Adesanya има много да учи, преди да стигне това ниво. Ако Whittaker е физически здрав, очаквам бързо да го върне в реалността. 

Извън тези две битки, шоуто ми се стори скучно, но МЕ и CO-ME бяха класики. 

Link to comment

Много се надявах Макс да победи, но не се получи. Пойрие беше подготвен и се представи на ниво. Не мисля, че има какво да предложи срещу Хабиб,но няма спор, че има сърце. 

 

Адесаня също победи заслужено и ще е интересно да го видим срещу Уитакър. И аз съм на мнение, че ако австралиецът е здрав, Адесаня ще има сериозни проблеми. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...