Jump to content

Историята на Bullet Club: част 4 Борба за надмощие


Bobotsi

Recommended Posts

Напрежението в BC расте все повече. Лидерските позиции на Omega са разклатени, а Cody започва все повече да изглежда като най-подходящия лидер на организацията в очите на членовете й.

След като Omega reunite-ва с Ibushi неразбирателствата между него и YB продължават, като враждата е най-съсредоточена между отношенията на Kenny и Matt. Това довежда до мач м/у The Golden Lovers и YB на PPVто Strong Style Evolved на 25 май 2018. След дълъг и емоционален мач GL печелят. След мача Omega подава ръка на Matt и Nick в знак на приятелство и примирие. Nick стиска ръката му и го прегръща, но Matt отказва и напуска залата тъжен и ядосан.


Напрежението е потушено и най-мрачните времена на BC се превръщат в най-добрите за фракцията: YB минават в Heavyweight дивизията и печелят IWGP Heavyweight шампионата от EVIL и Sanada; Marty Scurll печели IWGP junior титлата; най-новия член на BC и новия Bone Soilder Taiji Ishimori печели Best of the super juniors 25 в дебютния си опит и най-важното - Kenny Omega побеждава Kazuchika Okada на Dominion 6.9 в 64 минутен 2 out of 3 falls мач и пелечи IWGP World Heavyweight шампионата за първи път в кариерата си. Мачът се превръща в истинска класика и получава нечуваните 7☆ от чичо Meltzer (най-високата му оценка досега).
След мача Omega се прегръща с Matt и Nick и празнува заедно с тях. The Elite е по-сплутен от всякога.

Враждата между Omega и Cody стига до една последна битка по между им на турнира G1 Special в San Francisco. Kenny прави успешно първата си защита на титлата и най-накрайя получава респект от Cody.
Вечерта завършва как The Elite и Ibushi благодарят на публиката и празнуват на Stage-a......... когато изведнъж Tama Tonga, Tanga Loa, баща им Haku и Bad Luck Fale ги атакуват в гръб съвсем неочаквано. По време на бруталния побой нанесен от BCOG други членове на клуба се притичват на помощ, но неуспешно. Дори Cody се опитва да предодврати атаката, но бива смазан.


Групата се кръщава Firing Squad и обявяват, че са истинският BC, защото са семейство. Тяхното мото става Let's make BC great again. По време на G1 Climax 2018 те продължават да сеят смут и се превръщат в топ heel организация в NJPW.

 

BC завършват годината окончателно разделени на The Golden Elite и BC Firing Squad. Omega вече има подкрепата на Cody като лидер, но дали това ще бъде достатъчно за победа във войната с Firing Squad?

 

GoldenTrigger.gif.564a4dff7b87d986fad8b016736cabe5.gif

Финала на YB vs GL

 

oHNjxIb.gif.c03725ba074a4fb0f21cf4db0e339999.gif

Финала на Okada vs Omega

 

d4aa0-1535373668-800.jpg.73f5d4ea29a5ac4754562d8460d595fb.jpg

Haku, Tama Tonga и Tanga Loa след атаката над The Elite.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...