Jump to content

UFC on ESPN "Barboza vs. Gaethje" - 30 март 2019


neshev

Recommended Posts

Gaethje е един от любимите ми бойци за гледане. Надали някога ще е шампион в UFC, но ще бъде по-запомнен от много шампиони, заради епичните битки, които прави всеки път. Barboza е напълно преодолим съперник за него. Barboza има успех, в тактически битки, където има времето да си подготви ударите както трябва, но Gaethje ще в лицето му от първата секунда. Освен, ако не успее да го хване с нещо летящо, очаквам Gaethje да го нокаутира в края на първия рунд.

Co-ME изглежда доста безинтересна битка. Двамата са далеч от title shot, а стилистично ще е доста тегаво за гледане. Имам някакъв интерес към битката на Michael Johnson. Пичът има може би най-трудното резюме в историята. Като му гледаш само статистиката, ще си кажеш, че е някакъв посредствен боец, но се е бил с най-коравите копелета в дивизията и продължава да е сред елита. 

Link to comment

Gaethje си е човек за платените събития. Със сигурност е боец, който може да те накара да купиш PPV. 

 

Мачът с Барбоса има възможност да бъде доста зрелищен. Не изключвам Gaethje да използва и тейкдауни за да разбие ритъма на бразилеца. И двамата ги харесвам, но се надявам Джъстин да победи, защото искам да го гледам с някой от топ 5 след това. 

Link to comment

Голям е Gaethje. Тук се би доста умерено и не даде на Barboza никакъв шанс. Първо с размяната на low kicks, които видимо изнервиха Barboza и тръгна да търси размени, но Gaethje не се подведе и методично усилваше пресата. Barboza допусна голяма грешка по време на KO-то. Да се движиш по клетката, със свален гард, си е покана за нокаут, който Gaethje прие с отворени обятия. Доволен съм, че победи, защото отново ще го видим срещу топ бойците в категорията. LW ми е любимата дивизия. Дълбочината и това, че всеки може да бие всеки във всяка битка, правят нещата интересни.

 

Link to comment

Напълно съгласен с коментара на neshev. Garthje е многи добър боец а дививизията е безспорно най-добрата.

Няма да откажа да го пуснат сега на Ferguson, ako той самият си оправи скоро проблемите...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...