Jump to content

UFC: Багата се завръща срещу Tai Tuivasa на 8 юни


neshev

Recommended Posts

Багата ще проведе третата си битка в UFC срещу австралиеца, Tai Tuivasa (9-1). Това ще се случи на 8 юни, в Чикаго на UFC 238.

 

Tuivasa беше нокаутиран от JDS през декември миналата година, а най-голямата му победа е тази срещу ветерана, Andrei Arlovski.

Link to comment

Ако Багата се представи както срещу Ротуел, ще загуби. Тук едва ли ще стане само с мудно разменяне на балтии. При положение, че имаш в арсенала си самбо на много добро ниво. Дано видим Багата в друга светлина и в малко по - добра физическа форма, защото не може да си позволи загуба. Никак не ми се иска да бъде запомнен в UFC като един от многото чичаци с корем и мятане на балтии в тежката категория. Засега обаче точно такова впечатление прави. 

Link to comment

Tuivasa не блести с нищо досега. Разчита на атлетизъм и сила, но ако опонентът му успее да излезе от първия рунд, има видими проблеми. Изглежда като преодолим съперник за Багата, но наистина се надявам да видим нещо по-интересно. Самбото го е отхвърлил тотално, но и с тези контузии е колената, по-скоро физически не е същият.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...